- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #8.701
kızlar merhaba kanda gebelik testi yaptım geçtiğimiz perşembe deger 49,96 cıktı cumartesi yaptım 171 çıktı.daha zonra pazartesi yani dün yaptırdım dr gittim 11888 çıktı.ve deger çok yüksek doktor bana dış gebelik dedi ve araştırma hastanesine yönlendirdi.ama ben gitmedim.başka bir dr gittim.labratuar sonucu yanlış olabılır ded, 171de 11888 cıkması biraz garip dedi muayne etti.ne kese nede başka bişey gözükmedi.1 hafta sonra gene tahlıl yap degere ve ultrasonda bakalım dedi.deger sebebi ile mol gebelıkte olabılır dedi.kafam okDAR KARIŞIK Kİ.
YARIN GENE DR GİDİYORUM.DUA EDİN BENIM İÇİN.COK KARIŞIK KAFAM VE BÖYLE BİTKİNİM.
Aysun cum çok teşekkür ederim :)) ben hala olmadım dediğim gibi beklemeye kararlıyım :)) inşallah mutlu bi haber vericem sizlere kendime eşime :))
rica ederim cnmmm dualarım seninle ve herkesle ...sabrına hayranım geçen ayda bende vardı bu sabır....insallah güzel haberler vereceksin kuzucummm ....buarada sen nerde yaşıyorsun kaç yasindasin calisiomusun hu bilgileri aldikmi hiç ...hatırlamıyorum...
tatlım ben ankarada yaşıyorum. çalışmıyorum .
bende adanada yaşıyorum ev hanimligina terfi ettim 17 marttan beri çalışmıyorum 21 aylık evliyim 30 yaşından gün aliorum...:))) yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)))
tubisimmm hulyacimmmmmm esengulcumm nasılsınız?
canımmm,bidanemmm,prinçtanemmmmmsen nasılsın?iyimisin neler yapıon.herşeuy yolundamı?ben vucuudumu dınlıyorum.kendımı pazartesiye hazırlıyorum.
tubisimmm hulyacimmmmmm esengulcumm nasılsınız?
İyiyim canım sen nasılsın :)) bildiğin gibi bi değişiklik yok hala olmadım bekliyorum.. arada karnım ağrıyo. akıntı var :s öyle işte...
kıs test yapsana sen artıkk....ben çatladım burda meraktan :18::18::18::18:ben iyiyim çok şükür....ne zaman yapcan testi ?
oyyy oyyyy oyyyyyyyyyyyy bebişimmmmmmmmmmmm benimmmmmm....ne güzel şeler yazmışsın ölee şımaydımmm şimdiben iyiyimmm walla bildiğin gibiyim....herşey yolunda....fazla dinleme kuzucum vucudunu ....pazarteside Allah ın izniyle çok güzel haberler verecen bize....öpüyom çokkk Allaha emanet ol kendine ii bak
İyiyim canım sen nasılsın :)) bildiğin gibi bi değişiklik yok hala olmadım bekliyorum.. arada karnım ağrıyo. akıntı var :s öyle işte...
Canım hiç yapasımda yok biliyomusun.. şimdi negatif felan olucak üzülücem . .. azdaha bekleyip direk kan testi yaptırsam diyorum. bi yandanda heyecan var acaba varmıki diye. bilmiyorumm ne yapsamki .
canım sen nezaman yapacaksın test.artık yapsan dıyorum güzel haberler versen diyorummm.
sen bilirsin cnm bekle bakalım ....heyecan olur tabi ne yapsamki deme ama bana kalırsa test yap :)[/QUOTE
tatlım yarın yapıcam sanırım .. haber veririm sizede :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?