- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #8.681
ben eve gidiom tubisimmm...kendine ve bebise ii bak Allaha emanet olun..öptüm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl gitsin cnm 3 kere oldu o kadar bide yumurtlama döneminde olmadı zati ...geldi cnm pazartesi geldi...kayinvaldemdeyim şimdi telden giriom yine wirelessla ...
kızlarrr günaydınn :))
doktordan geldik şimdi 2 li testimiz yapıldı ense kalınlığı normal kanda verdim 3 gün sonra çıkıcakmış... ilk ultrasonla baktı bizimki uyuyo hareket etmiyo korktum önce sonra doktor bi salladı dönmeye başladı elleri ayaklarına baktık herşeyi normal kuzumun :)) hee bide doktor teyzemiz yanılma payım var ama erkeğe benziyo dedi oğuşum geliyo galibaa :)))
Selam kızlar :)) bugün hasta olmam lazım ama hiç bi belirti yok.ama içimde garip bi his var sanki yokmuş gibi. o yüzden bekliycem . eğer hasta olmazsam direk kan testi yapıcam . 5 6 gün beklemeyi düşünüyorum. inşallah vardır dua edin benim için ...
Canım bi yanım var diyo bi yanım yok diyo canım.. pekte heveslenmek istemiyorum... inşallah vardır canım.. ikimizde mutlu haberler alırız inşallah..slm cnmmm benimde 3 uydu ve içimde var gibi bi his vardı...ama dün öğlen kahverengi leke geldi hala hastalanmadim ara ara leke gelio peceteye sildikce ve akintim oluo nedendir anlamadım...ama benim umudum kalmadı bu aydan...hayırlısı olsun hakkımızda ....
Canım bi yanım var diyo bi yanım yok diyo canım.. pekte heveslenmek istemiyorum... inşallah vardır canım.. ikimizde mutlu haberler alırız inşallah..
bende heveslenmek istemiyorum karnimda pit pit atış hissediom sonrada kendi kendime iice psikopat olmaya başladın aysun diom..:)) akıntı bendede var sanki yumurtlama dönemdeki akintilar gibi...bide sürekli gegirme ve gaz var....aptal oldum iice kocam müsade etse atlicam arabaya nöbetçi eczane bulup test alcam walla...ama soleyemedim bile ..insallah güzel haberler alırız Allah tan umut kesilmez
aynı pıt pıt atış hissi bendede var .. ama bu sefer baya kararlıyım bekliycem 1 hafta.
yarın yapta haber ver bana sonucu .. ben bekliycem .. inşallah hayırlı bi haber veririsin :)))walla ben bekleyemicem :)) bakalım yarinda olmazsa bi test yapcam...geçen ay 5 gün bekledim negatifi gördüm adet oldum...sonucu alınca gelecekse hemen gelio kırmızılar :)))
yarın yapta haber ver bana sonucu .. ben bekliycem .. inşallah hayırlı bi haber veririsin :)))
insallah cnm yapabilirsem yazarım sabah balcali hastanesine öğlen acibademe gidecez kayinbabam için umarım test alıp yapma fırsatım olur...yada umarım hastalanirimda gerek kalmaz
kızlarrr günaydınn :))
doktordan geldik şimdi 2 li testimiz yapıldı ense kalınlığı normal kanda verdim 3 gün sonra çıkıcakmış... ilk ultrasonla baktı bizimki uyuyo hareket etmiyo korktum önce sonra doktor bi salladı dönmeye başladı elleri ayaklarına baktık herşeyi normal kuzumun :)) hee bide doktor teyzemiz yanılma payım var ama erkeğe benziyo dedi oğuşum geliyo galibaa :)))
slm kızlar benim kırmızılar gelio sonunda teşrif ettiler....o kadar yorucu bi gunduki 5.30 da eve geldik...öldüm yorgunluktan bu hastaneler sağlam adamida hasta eder....yarinda gidicem(....öpüyorum hepinizi
slm kızlar benim kırmızılar gelio sonunda teşrif ettiler....o kadar yorucu bi gunduki 5.30 da eve geldik...öldüm yorgunluktan bu hastaneler sağlam adamida hasta eder....yarinda gidicem(....öpüyorum hepinizi
hoş gelmişler diyelim artık.. bir dahaki aya beklemiyoruz onları şimdiden söyle kov gelmesinler 9 ay kadar bir süre.. :)) bende hala tık yok tatlım. ama dediğim gibi bekliycem ben hafta sonuna kadar . bana dua et :) bende sana diğer aya ediyim hayırlısıyla ..
kızlar merhaba kanda gebelik testi yaptım geçtiğimiz perşembe deger 49,96 cıktı cumartesi yaptım 171 çıktı.daha zonra pazartesi yani dün yaptırdım dr gittim 11888 çıktı.ve deger çok yüksek doktor bana dış gebelik dedi ve araştırma hastanesine yönlendirdi.ama ben gitmedim.başka bir dr gittim.labratuar sonucu yanlış olabılır ded, 171de 11888 cıkması biraz garip dedi muayne etti.ne kese nede başka bişey gözükmedi.1 hafta sonra gene tahlıl yap degere ve ultrasonda bakalım dedi.deger sebebi ile mol gebelıkte olabılır dedi.kafam okDAR KARIŞIK Kİ.
YARIN GENE DR GİDİYORUM.DUA EDİN BENIM İÇİN.COK KARIŞIK KAFAM VE BÖYLE BİTKİNİM.
canım benım hayırlısı olsun.birdahaki aya inşalalh.bende böyle bir belirsizlik içersindeyim bakalım yarın ınşalalh doktorumla görüşebilirim.