2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

kanda negatif çıktı kızlarr...3-4 gün bekle olmazsan testi tekrarlayalım dedi...ağrı kesici falan kullandıysan ondanda gecikmiş olabilir dedi...iide ben herzaman içerim çünkü adet olmadan önce mutlaka başım ağrır...bakalım hayırlısı...

hayırlsı olsun cnm.bazen stres,mevsimsel değişiklikler falanda etkileyebiliyor.bende bu ay sadece 1 gün sürdü.bitti.bidahaki ayda öyle olursa dr ye giderim.takma kafana olur mu

hee bebek siparişi diyodumm :)) evet ama artık oda gelmiyoo ( inşallah cnmm yaaa unuttu bizi galibaaa (
iii gidiyo Allaha şükür cnm ağrılarım azaldı akıntım var ama onun dışında iyiyim 1 ay sonra görcez bakalım :))
buaralara cok gelen gidenmım var canım oyuzden giremıyorum akşamları.
peki ölee olsun bakalımm ama özledik kuzumm seniiii :))

kuzum benim hakkında hayırlısıı :)) sen yine dikkat et nolur nolmaz :)) güzel haberler veririsin inşallahhhh

canım benım hayırlısı dr iş etmişınsallah gusel haberler alcan canım benım

sizi unutmam mumkunmu aşk olsun.ama uymadı ınsallah gelırım bundan sonra aksamları.nasıl gıdıyor hamılelık.herkey yolunda dlml?

hayırlsı olsun cnm.bazen stres,mevsimsel değişiklikler falanda etkileyebiliyor.bende bu ay sadece 1 gün sürdü.bitti.bidahaki ayda öyle olursa dr ye giderim.takma kafana olur mu

bende hayırlısı olsun diorum cnmm...olabilir belkide vardır...zaman herşeyin ilacı...sende dediğin gibi yap bidaha öle olursa git bakalım doktora...bizede haber ver ama dr ne dedi neden oluomuş falan...

tubiş yaaa bendede akıntı oluyo yumurtlama dönemindeki şeffaf akıntı vede yeşilimsi gibi akıntı oluyo acaba kist falanmı var ondanmı oluoki...dikkat edicem cnmmm...inşallah güzel haberler veririm...

canım benım hayırlısı dr iş etmişınsallah gusel haberler alcan canım benım

inşallah cnm benimm....dr işletmişmi demek istedin kısss...yoksa benim jeton harbi paraşütlemi inio anlamakta zorluk çekiommm noliyi bana yawfff...

canım inşallah vardır... yoksada üzme kendini bi dahaki aya deriz . hayırlısı olsun tatlım . bu arada ben bugün adet oldum . çok şaşaırdım ilk defa tam gününde oldum . artık birdahaki aya diyoruz artık . hayırlısı buymuş .

saol canımmmm inşallah vardır olmadı başka aylara artık hayırlı olsun diim sanada yeni bi aya başlangıç yapıosun hayırlı ve bereketli olur inşallahhhh...bende 3 ay falan cok düzenli oldum geçen ay 3 gün gecikti bu ayda hala olmadım 5.gün bitti bugün...bakalımm napcazz....

geldi benim kırmızılar şimdi ...kulaklarını çok çınlattımm bidahaki aya artık napalıımmm ...

Son düzenleme:
geldi benim kırmızılar şimdi ...kulaklarını çok çınlattımm bidahaki aya artık napalıımmm ...
bir dahaki aya hadi bakalım hayırlısıyla tatlım . inşallah olcak . en doğru ve hayırlı zamanda bizimde olucak . önümüzdeki aya birlikte bekleriz tatlım ozaman :))

bir dahaki aya hadi bakalım hayırlısıyla tatlım . inşallah olcak . en doğru ve hayırlı zamanda bizimde olucak . önümüzdeki aya birlikte bekleriz tatlım ozaman :))

bekleriz tabiki cnmmm batlarımızda yakınnn önce senden alcaz güzel haberleri inşallahh

yani hap içtigin için gecikmiş olablir deyip iş (halt) etmiş demek istedim.hepimiz hap kullanıoz dr anlar dı ultrasonla baksaydı.adetinin gelıp gelmedıgını anlardı.yada bekle hamile olabılırsın belkide adet olcaksın derdi onun için öle dedim.ama bekle bakalım hastalanmazsan gene yaptırırsın test.

tubişim sen nasılsın?
nasıl gidiyor.bebişimiz ve sende iyisindir umarım.aşermen felan varmı?
halsizlik uyku felan durumun nealemde..ilaç kullanıyorsun demi folikasit.??
canım benim çok ösledim seni ve aysunu hepninizi öpüyorum çok çok.kendinize iyi bakın .

aaa canım benim hadi bakalım önümüzdeki aylara .inşalah olucak.üzme kendini sakın.sen beni beklıyon heralde

hmmmm bencede yani kıs sağlık ocagı ya bakılıomu ultrasonla falan bilmiom....nese geçti gitti zatiiii...seni bekliom bennnn bende ösledim walla sizlerle çene çalmayııı...

Son düzenleme:
kızlar günaydın benim kanamam var sabah bi kalktım hiç ağrım sızım yok ama kanamam vardı hatta ufak bi pıhtı düştü aklım çıktı acile gittik hemen bebek ve kese normal kalp atışları var ama çok korkuyorum bişi oluca diye nolur dua edin benim için şimdi yine ilaç kullanmaya başladım ve evdeyim dinleniyorum

tatlım çok üzme kendini sitres yapma hastaneye gittiysen hiç bi sorun yok demektir ama dikkat et . sanırım düşük riskin olucak . çok fazla yürüme ayakta durma . merak etme dikkat edersen bi sorun olmuycağın düşünüyorum . çok fazla hareketten kaçın yeter

canımm benım dr ne dedi normal herşey dımı?alaala neden oldukı yoruldunmu canım.beslenmene dikkatde edıyorsun.canım tüm kalbimle senin ve bebegın için dua edıyorum.rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhatle kucagına ve bizlere versin.moralını yuksek tut ve dr a söyle rapor versin uzunca süre yat hayatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…