- Konu Sahibi tugbaemrah
- #8.541
Bugun bizim evlilik yıldönümümüz 2 yıl oldu..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 3 gün var aramızda sanırım :)) ayın 1 benimki 3 senin sanırım . :)) hadi hayırlısı diyelim herşey güzel olcak diger ay mutlu haberlerimizi alıcaz inşallah :))
kızlar günaydın benim kanamam var sabah bi kalktım hiç ağrım sızım yok ama kanamam vardı hatta ufak bi pıhtı düştü aklım çıktı acile gittik hemen bebek ve kese normal kalp atışları var ama çok korkuyorum bişi oluca diye nolur dua edin benim için şimdi yine ilaç kullanmaya başladım ve evdeyim dinleniyorum
Bugun bizim evlilik yıldönümümüz 2 yıl oldu..
evet gittim cnm herşey yolunda görünüyor ama benim hala korkularım var 2 gündür atıyorum kalkmıyorum ayaga hakkımızda hayırlısıtatlım çok üzme kendini sitres yapma hastaneye gittiysen hiç bi sorun yok demektir ama dikkat et . sanırım düşük riskin olucak . çok fazla yürüme ayakta durma . merak etme dikkat edersen bi sorun olmuycağın düşünüyorum . çok fazla hareketten kaçın yeter
yaa acile gittik kendi doktoruma gidemedim doktor ultrasonda baktı herşey normal görünüyo dedi kalbi atmaya devam ediyo ama o anda sormayı unuttum neden kanamam var ozaman diye şimdide kafama takılıyo oyuzden bugünde gidebilirim doktora çok çok saol cnm benim Allahım onu bize bağışlasın inşallahcanımm benım dr ne dedi normal herşey dımı?alaala neden oldukı yoruldunmu canım.beslenmene dikkatde edıyorsun.canım tüm kalbimle senin ve bebegın için dua edıyorum.rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhatle kucagına ve bizlere versin.moralını yuksek tut ve dr a söyle rapor versin uzunca süre yat hayatım.
cnm benim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu güzel güzel senelere inşallahh yeni senenizde bi bebekte hediyeniz olur inşallahhBugun bizim evlilik yıldönümümüz 2 yıl oldu..
ayın 2 si cnm benimkide hayırlısı olsun hakkımızda...
kuzum benimmmm bebişin yerleşme kanamasıdır o ....sakın kötü düşünme stres yapma en önemlisi stres wallaa....hatta çık işten iş çok strese sokuo insanı yada uzun bi rapor al hülyanında dediği gibi....dualarım senin ve kuzucun için cnmmm...ilaç ne kullanıosun?Allah a emanet olunn....öpüom çokk....
nice mutlu sağlıklı ve bebişli seneler canımmmm...Allah mutlulugunuzu daim etsin sizi hiç ayırmasınnn...aminnnnnnnnnnn
evet gittim cnm herşey yolunda görünüyor ama benim hala korkularım var 2 gündür atıyorum kalkmıyorum ayaga hakkımızda hayırlısı
yaa acile gittik kendi doktoruma gidemedim doktor ultrasonda baktı herşey normal görünüyo dedi kalbi atmaya devam ediyo ama o anda sormayı unuttum neden kanamam var ozaman diye şimdide kafama takılıyo oyuzden bugünde gidebilirim doktora çok çok saol cnm benim Allahım onu bize bağışlasın inşallah
cnm benim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu güzel güzel senelere inşallahh yeni senenizde bi bebekte hediyeniz olur inşallahh
ahhh cnm yaa yerleşemedi gitti ozaman bana hiç öle gelmedi cnm kötü düşünmemeye çalışıyorum ama aklım hep onda işten çıkamam kuzum yaa devam etmek zorundayım malesef bugün tekrar gidicem doktora kafamın rahatlaması lazım neden kanamam var öğrenmem lazım rapor isterim bugün 3 gün daha yatarım hafta sonuna kadar olmazsa çok çok saol cnm benim progestan almaya başladım yine doktora gittikten sonra yazarım yine ...
cnm benim senin geç döllenme oldu ama anca yerleşiodur yerini temizliodur....hiç düşünme öle şelerrr...haklısın işe devam etmen lazım ama stresten uzak dur olurmuuu...al raporunu dinlen p.tesiye kadar...progestan bende kullanmıstım...herşey güzel olacak tubişimmmm.....seni çok seviommm...şimdi nasılsın ?
yaa sadece kanama olsa evet ama adet oluken parça düşer yaa öle bi parça geldi ( bugün yine gidicem doktora tekrar muayene etsin beni içim rahtlasın inşallak kuzumm yaaa inşallahhh daha iyi gibiyim ama içim hiç rahat diil
aklına kötü düşünceler getirme ama kızarım bak...git bakalım doktora habersiz bırakma bizide...şimdi yok dimi kanaman
şimdilik yok cnm kanam Allaha şükür ama eşim çok sinir etti beni sen git diyo yanlız gitmek istemiyorum diyorum iş yerinde tek ve problemli bi patronu var gelemiyo çok sinir oldum ( acaba gitsemmi hemen
bak şimdi bunada sinir olmuşsun ...boşver kuzucum napcan el kapısında çalışmak zor....benim kocam benle hiç gidip görmedi bile bebişi ben çok üzülüodum bu duruma...sadece durum kötü olunca geldi ve gördü 5 aylıktı düşünsene o zaman gördü ultrasonda ....sen git kuzucum Allahım korur sizi...dikkatlice git gel...
randevumu alldım cnm 5 de gidicem bi bakalım neler görücez inşallah hayırlı haberlerle gelirim olmadı rappor isticem 2 günlük rapor alıcam yatarım pazartesiye kadar :))
ohhh hadi bakalımmmm hayırlı haberlerle gel canımmmm...al raporunu yat wallaa...dinlenin bi güzelll bende birazdan eve gidecemm...artık zor girerim nete tubişimm...hergün geliom buraya ama geldikçe girerim...gelmediğim zamanlarda zor olacak benim için ama
inşallah kuzum yaaaa inşallah güzel haberlerle gelirim :)) kuzum yaaaa keşke kardeşin almasaydı teli ( bende samsung galaxi almayı düşünüyorum sırf gün içinde kk ya girebilmek için 570 e inmiş inşallah sende en kısa zamanda tel vaya int alırsın evdeki bilgisayara :))
inşallah canım benimmm...walla napsın oda özlemiş telini banada kayınbabam alalım dedi ama bekliom ona aldırmak istemiomm...kocişle bakıştırıoz bakalım huawei honor istiom ben bakalımm napacazz....haziranda piyasaya cıkıcakmış 800-900 tl olabilir fiyatı diolar umarım accık daha ucuz olurda alabiliriz...
inşallahh :)) ayy kuzum o ne kız hani daha önce konuşmuştuk google ınmıydı neydi dimi?? ayyy inşallah alırsın en kısa zamanda :))
evet canımmmm huawei ıdeos x5 kardeşimin telefonuydu onun daha yüksek modeli oda inşallah alırız yaaaaa wallaa morunu istiyommm
saat 5 e gelio doktor yakınmı sizee
ayyy hadi bakalımmm inşallah alırsın :)) ayyy 1 saat kaldı çok heyacanlıyımmm
evet cnmm 10 dk da ordayım :)) 5:15 de randevum
hadi bebişimmmmm hayırlı haberler gelcek inanıom ben heyecan yokkkk no stresssssssssss
ölee yapmaya çalışıyorum bende cnm hakkımda hayıırlısı :)) inşallah kalp atışlarınıda görüp gelcem