- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #8.501
maaşallah kuzuyaaaaaçok sevindim canım benimmmmm...Allah ım korusun ikinizide...ben dün hastalanacaktım ama olmadım daha...bakalımmm kısmett...bekliom halaa...
ohhh ıkıncı kuzumuzda yoldamı yoksam.ayy aysun hadi bakalım ınsallah güzel haberlerini beklıyorum
kızzz internetten sipariş verin olmazsaa :))) ayy cnm yaa işin şakası hakkında hayırlısı inşallahh güzel haberler vercen bizeee vee birliktee göbüşleri büyütücezzz :)) hayır bekle aysunn lütfennn cumartesiyi bekle hem varsa daaa ki inşallah büyümüş olur ve keseyi görürsün hemennn :))
walla bilmiom hülyacımmmmm inşallah yoldadır ...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhhhhhh....sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinnnnn....sen nasılsın canımmm ?
10 dk yı bekliom tubişimmmm
kızlarrr 22 haftalık hamileym bbegim 2 gundur kıpırdamıyor sanki(
ayyy inşalalh ya sizleri görünce bendede umut başlıyor.eşim soruyor nezman başlıozzz..
ayy inşalalh canım ya vallaha hep dua edıyorum herkes içinnn.olmaya bır an once versin rabbim.
ben iyiyim nasıl olayım.buaralar böle herşey rayında evden işe işten eve bı sıkıntım yok alaha şükür.hastalaığım bitsin diye beklıyorum.bu akşam ablamlar gelıyor yemege onun için dun akşam mamalar yaptım.
yaaa hadi cumartesiyi iple cekıyorum ınşallah test pozıtıf cıkar.bak agır iş yapma uzanma araba fazla kullanma.tugbanın dediğin gibi sen daha bilinçlisindir ama olsun söyliuim dedim.
babanında ıyı haberlerini beklıyoruz.duydum dfaha ıyıyımış.öpüyorum cok seni..seviyorum hemde coookk
10 dk??ben bişeymi kaçırıyorum..
Alla alla bende yaklaşık 20 haftanın üstüyüm ama daha kıpırdadını hissetmedimki eminmisiniz :)
26 haftada kıpırdadını hissedermişiz diyorlarda doktor vs
bende angelsounds aldım bebişin kalp atışını dinliyorum sanmıyorum sizin bir sorun yoktur ama yinede bir kontrole gidin içiniz rahat etsin
eeee ne güsel bak eşinde hevesli sizde hemen koyacaksınız inşallah bebişi göbüşeee....bendede varsa alllaaaaa üçümüz birden doğururuz peşpeşee düşüncesi bile nasıl gülümsetio yaaaabende iple çekiorum kocişim dediki test yapmadınmı yoooo dedim hemen yapmıcam geçen ayda 3 gün geç olmuştum dedimm...hayrettttt dio yarın temizlik yapcaz ama dikkat edicem tabi...kıs ben bilinçli olmaya bilinçliyimde hiç yerimde duramamm ki....ama eğer Allah nasip ederde hamiş olursam öle durmadan yerimden kalkıp kendime iş çıkarmıcam... babamda ii çok şükür boynundan damaryolu açmışlardı bugün onu çıkardılar...katı yiyeceklerde yemeye başladı...bide karnındaki hortumlar çıksaydı dahada rahatlıcak inşallahhh...
akşam için kolaylıklar diliorum cnmm..güzel bir gün olsun sizin için....kendine ii bak...seni çok seviyorummm... öpüyorummmm
bişe kaçırmıosun buarada hani özel msj 10 dkda bi atabiliom ya ben onu yazdım tubişe...10 dk beklicek die...:))[/QUO
evet çok hevesli büyük sabırsızlıkla bekliyor.inşalalh tubiş ayagını sürttü bizde arkasından geliriz.
babana cok sevındım..ınsallah hortumlarda ınşallah cıkcaK CANIM.
anladım 10 dk olayını
bebeği cnmm :))inşallah cnmmmm inşallahhhh neyi internetten sipariş verek kızz testmi?
ayyyy hadi hayırlısııı :))) bencede iyiki karşılaştık azcık konuştuukk süpper oldu valla hülyamda olsaydı keşkee....inşallah canımmmmm ....perşembe kayınvaldemin evini temizleim diodum teyzeyle beraber bakalım ozamana kadar olmazsam oda dio zaten seninde gecikti sen yapma ben yaparım diobitanem benimmm iyiki karşılaştık yaaaa:))çok mutlu oldum seninle konusuncaaa....öpüldünnnn hııı bide şunu söleyim 15 gündür pirinç pilavına aş eriyom resmen pirinç pilavı yiyip duruom 4 saatte bi acıkıommm gülüolar bana yaaaa bunu düşündükçe insan acaba dio ama hayırlısı
ayy evett cnm yaa derinden derinden duyduk :)) gelcen tabi teyzesii inşallah görürüz o günleride :))oyyy kuzum benımmm kuzucunun kalp atışlarınımı duydun.ayy tubişim okadar cok sevınıyorum kı guzel haerlerını duyunca.rabblm dogdugu gunude göstersin bizlere gelıcem sevmeye.
ahh birsenim yaaa çok çok saoll inşallahh hepimizin o pıt pıt atan minik kalplari hiç dumaz :))tubacım canım sende duymuşsun kalp atışlarını çok sevindim canım.... hep böyle gider inş...o kalp hep atarrrr
eeee ozaman en kısa zamandaaaaa geliyooooo :))ayyy inşalalh ya sizleri görünce bendede umut başlıyor.eşim soruyor nezman başlıozzz..
cnm bi doktora gitsene niye kendini yiyosun yada yakında sağlık ocağı yokmu orda kalp atışlarını dinle bizede haber verrrkızlarrr 22 haftalık hamileym bbegim 2 gundur kıpırdamıyor sanki(
yok cnm yaa en son konuştugumuzda gelicem dedi ama gelmediitubiş yaaaa tunatunamdan haber varmııı?nasıl napıo hiç girmioo...merak ettim walla ne zamandır sorcam soramadım...
tubişşşşşş hülyaaaa ben hala hastalanmadım...yarın sabah test yapcamm...çıkarsa sağlık ocagına gidicem haftasonuna kalmasın eğer varsa...öpüyom çokkkkk sizi seviommmmm
bebeği cnmm :))
ayyyy hadi hayırlısııı :))) bencede iyiki karşılaştık azcık konuştuukk süpper oldu valla hülyamda olsaydı keşkee....
Ayy evett cnm yaa derinden derinden duyduk :)) gelcen tabi teyzesii inşallah görürüz o günleride :))
ahh birsenim yaaa çok çok saoll inşallahh hepimizin o pıt pıt atan minik kalplari hiç dumaz :))
eeee ozaman en kısa zamandaaaaa geliyooooo :))
cnm bi doktora gitsene niye kendini yiyosun yada yakında sağlık ocağı yokmu orda kalp atışlarını dinle bizede haber verrr
yok cnm yaa en son konuştugumuzda gelicem dedi ama gelmedii(
ayyy hadii bakalım hayırlısııı bak bana haber ver heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee) ölcemmm meraktannnnn sabah olsunnnn
tubişşşşşş hülyaaaa ben hala hastalanmadım...yarın sabah test yapcamm...çıkarsa sağlık ocagına gidicem haftasonuna kalmasın eğer varsa...öpüyom çokkkkk sizi seviommmmm
bebeği cnmm :))
ayyyy hadi hayırlısııı :))) bencede iyiki karşılaştık azcık konuştuukk süpper oldu valla hülyamda olsaydı keşkee....
ayy evett cnm yaa derinden derinden duyduk :)) gelcen tabi teyzesii inşallah görürüz o günleride :))
ahh birsenim yaaa çok çok saoll inşallahh hepimizin o pıt pıt atan minik kalplari hiç dumaz :))
eeee ozaman en kısa zamandaaaaa geliyooooo :))
cnm bi doktora gitsene niye kendini yiyosun yada yakında sağlık ocağı yokmu orda kalp atışlarını dinle bizede haber verrr
yok cnm yaa en son konuştugumuzda gelicem dedi ama gelmedii(
ayyy hadii bakalım hayırlısııı bak bana haber ver heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee) ölcemmm meraktannnnn sabah olsunnnn
evet yap canım yapalım ve haberdar et birtanemm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?