2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

Tubişşşşşşşşşşş duman hamileymişş 6 haftalıkkkk daha yeni söledi ii sabretmiş kalp atışlarını duyim öle söleyim dedim dioo...

Tubişşşşşşşşşşş duman hamileymişş 6 haftalıkkkk daha yeni söledi ii sabretmiş kalp atışlarını duyim öle söleyim dedim dioo...

ayy kzum yaa çok sevindim valla bakim topikee :))
bizde doktordan geldik ve herşey yolunda kalp atışlarınıda duyduk daha çok küçük o yuzden çok derinden geliyodu ama olsun herşey yolunda dedi doktor bundan sonraki randevumuz 1 ay sonra :)) kuzum büyüyoo :))

maaşallah kuzuyaaaaa çok sevindim canım benimmmmm...Allah ım korusun ikinizide...ben dün hastalanacaktım ama olmadım daha...bakalımmm kısmett...bekliom halaa...

maaşallah kuzuyaaaaa çok sevindim canım benimmmmm...Allah ım korusun ikinizide...ben dün hastalanacaktım ama olmadım daha...bakalımmm kısmett...bekliom halaa...

aminnn kuzucummm :)) aysunnnn kızz hamişmisinnn yoksaaaa bidee burdaysan sana bişi yazcam

ayy hadiii inşallahhhh yaaaaa varmı belirti falan diyodunya gögüslerime bakıyorum diye :))

walla göğüslerim eskisi gibi fazla olmasada ağrıo yanlarından tutunca bide uçları değişik acıo oda aşırı değil...onun dışında eskisi gibi yanmam olmadı benim hani ateş ölçüolar ya bende acaip yanardım hiç yanmam olmadı niese...arada bi akıntı gelio yeşilimsi gibi bazende yumurtluom gibi şeffaf akıntım oluo...kısmet bakalımmm....

Son düzenleme:
ayyy kuzum inşallahhh güzel haberler verirsin test için sakın acele etme olurmu bekle bi kaçgün daha hatta eger cumartesiye kadar gelmezse cumartesi sabah yap :)) cnm bende hep ateşime baktım noluyo diye ama değişiklik olmadı bende hamişken bile oyuzzden ona bakma sen dikkat et yorma kendinide olurmu :))
baban nasıl cnm merak ettim bide kardeşine vermemişsin teli ??

inşallah canımmmm....her ay çok yanardım elim terlerdi hep o nedenle farklı olarak yanmadım bu ay...ayrıca göğüs çevresi varya koyu renk yer orada acıo benim dikkat ettimde....test alim die düşündüm hep ama geçen ayda 3 gün gecikti ya onun için almıom...beklicem dediğin gibi c.tesi yaparım... senin göğüs ağrın varmı hala tubişimm?babam ii yatıo hastanede hala...ama çok ii Allah a şükür...kitle patolojide inşallah sonucuda ii çıkar....telefonu geldiği gün aldı kısss almaz olurmu cadııı ben kayınvaldemde kalıom ayın 15 inden beri orda net var o nedenle bilgisayardan giriomm...rahatım yani....gece kocişle benim pozisyon nasıl bilionmu o alıo kucağına laptop eline kumanda ben alıom kucagıma laptop oooohhhh öle geçio zamannn akşamları girebiliomm...dumanda gelio hani girdiğim bi topik varya oraya...

ayy kuzum yaaa hadi inşallahhhhh :)) yaa benim gögüslerim geç ağrımaya başladı normalde üzerine falan yatınca diil ama elimle bastırınca azıcık acıyo :)) evet cumartesi yapp :)) ayyy çok heyecanlandımmmmmm :))
ohh kuzum iyi olmasına çok sevindimm inşallah sonuçlarda temiz çıkıcak herşey yolunda olucak sen içini ferah tut :)),ahh yaaaa ne güldümm laptopçular siziiii :))

benimde öle 2 gündür ağrıo yanlardan bastırınca bide ucu ve etrafı acıo işte üzerinede yatınca o etrafı dediğim yer varya orası denk gelirse acıooo....bende heyecanlandım kısss ....içim içimi yiyo sağlık ocagınamı gitsem die ama kanı verrim hastalanırım die korkuommm ( saol canım benimmmm inşallah ii olacak hergun dua ediom babama....gül valla bende gülüom o halimize çocugu böle yapıoz diom

tamam kuzucummmm görüşmek üzere kendine ve bebişe çok ii bak ikinizide öpüyorummmmmm sizi çok seviorummmm

kızzz internetten sipariş verin olmazsaa :))) ayy cnm yaa işin şakası hakkında hayırlısı inşallahh güzel haberler vercen bizeee vee birliktee göbüşleri büyütücezzz :)) hayır bekle aysunn lütfennn cumartesiyi bekle hem varsa daaa ki inşallah büyümüş olur ve keseyi görürsün hemennn :))

tamam kuzucummmm görüşmek üzere kendine ve bebişe çok ii bak ikinizide öpüyorummmmmm sizi çok seviorummmm

bizde seni çok seviyoruzzz :)) sende dikkat et kendine olurmu sakın yorma kedini hiç biyere uzanma falan sen biliyon zaten ama ben hatırlatimm ve güzel haberler bekliyoruz senden Allahın izniyleeee

inşallah cnmmmm inşallahhhh neyi internetten sipariş verek kızz testmi?

bizde seni çok seviyoruzzz :)) sende dikkat et kendine olurmu sakın yorma kedini hiç biyere uzanma falan sen biliyon zaten ama ben hatırlatimm ve güzel haberler bekliyoruz senden Allahın izniyleeee

inşallah canımmmmm ....perşembe kayınvaldemin evini temizleim diodum teyzeyle beraber bakalım ozamana kadar olmazsam oda dio zaten seninde gecikti sen yapma ben yaparım dio bitanem benimmm iyiki karşılaştık yaaaa:))çok mutlu oldum seninle konusuncaaa....öpüldünnnn hııı bide şunu söleyim 15 gündür pirinç pilavına aş eriyom resmen pirinç pilavı yiyip duruom 4 saatte bi acıkıommm gülüolar bana yaaaa bunu düşündükçe insan acaba dio ama hayırlısı

Son düzenleme:

oyyy kuzum benımmm kuzucunun kalp atışlarınımı duydun.ayy tubişim okadar cok sevınıyorum kı guzel haerlerını duyunca.rabblm dogdugu gunude göstersin bizlere gelıcem sevmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…