2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

GÜNAYDINLAR KIZLAR HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ALLAH DUALARINIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH!!!!

günaydın canımmmm...sanada hayırlı cumalarr....Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallahh...nasılsın canım...görüşemioz bayağdır...

Son düzenleme:
İncirli pasta.

Malzemeler:

Kek:
6 adet kuru incir, suda ıslatılmış, ufak doğranmış 1 su bardağı ceviz içi 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı un 3 yumurta 1 paket kabartma tozu
(Kek çok hafif, içinde hiç yağ yok  )
Şerbeti:
1,5 su bardağı su 1 yemek kaşığı nescafe yarım su bardağı toz şeker
(Bu şerbet inanılmaz güzel bir tat katıyor pastaya)
Muhallebi:
2 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı un 1lt süt 5 yemek kaşığı toz şeker inmeye yakın 50gr tereyağı piştikten sonra 1 poşet toz krem şanti
(Krem şanti kremaya dolgunluk ve lezzet veriyor.)
Hazırlanması:
Kek için yumurta ve şekeri çırpın, cevizi, unu, kabartma tozunu ekleyip karıştırın. En son inciri ekleyip dikdörtgen borcama dökün ve 160C de pişirin (incirden dolayı düşük ısıda pişmesi gerekiyormuş). Pişerken krem şanti haricindeki malzemelerle muhallebiyi yapın. Piştikten 5 dakika sonra 1 poşet toz krem şantiyi ekleyip mikserle çırpın. Kek piştikten sonra 3-4 dakika dinlendirin. Şerbet malzemelerini karıştırıp (pişirmeden) kekin üzerine dökün. 5 dakika sonra muhallebiyi üzerine yayın, buzdolabında 2-3 saat bekletin.
(Ertesi güne kaldığında tadı daha da güzel oluyor.)

Hepinize afiyet olsun, ben deneyeceğim geçenlerde yedim harika birşeyy.

Eklentiler

• $buradaherseyvar_halecik_081.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 22

ayyyy hülyaaaa harika bişeye benziyo bu yaaaa yapcam işşallahhh :)))

ben geldimmmmm erken geldim ama 12 de evde olurmuyum bilemiom onu haber vereyim dedim...girebilirsem cepten girmeye çalışırım ama...hepinizi çoookkkk öpüyorummm...

canımmm ben yedim harika oluyoorrrr.tavsiye ederim kesinlikle yap.canım ben yarın yengeme kahvaltıya gıtcem.ama 12de gelemeye calışcam bitanem.gelemezsem kusura bakma olurmu....

ben geldimmmmm erken geldim ama 12 de evde olurmuyum bilemiom onu haber vereyim dedim...girebilirsem cepten girmeye çalışırım ama...hepinizi çoookkkk öpüyorummm...

tamam cnmm zorlamayın kendinizi sadece özledim sizi :)) gelirseniz ben burdayım....

aysunnn kızz gezentiiiii nerelerdesin sennnnnn yine nereye gitcennnn

geldimmmm nappıon tubişimmmmm nasılsınnnn?

hoşgeldinnn aysunummmmm :))
napim cnmm yaaa az önce uyandım ev darma dağın ben hemen pc açtım sizi bi görim diyeeee çok özledim yaaaaaaa sen anlat bakalım neler yapıyosun ev hanımlığı nasıl gidiyooo ve bebek çalışmaları

hoşbulduk canımmmm...walla benim evde aynı yatagı bileme toplamadım ablam burda olunca gezenti oldum iice..çağırıolar şimdide...diğer ablamda gelmiş ama gidebilirmiyim bilmem...çok geziomusum kocam öle dio...napimmm bidaha ne zaman görcem bakalım ...ev hanımlığı güzel gidio...geziom işte daha tadını cıkaramadım ama evde olmanın...ama sıkılırım heralde yaa evdee...

yaaa negüzell en azından çevrende insanlar var ben naparım bilmiyorumm gez tabi senin hakkın buu :)))
bizde ev arıyoruzz saolsun ev sahibimiz 700 e çıkarıyo kirayı bizde 900 öder kendi evimize geçeriz dedik ve harıl harıl ev arıyoruz bakalım bulabilcezmi :)) ama çok sıkıldımmm bu ara çok bunaldımm

yuhhhh en iyisini yaparsınız walla kendi eviniz olur en azından...evler ne kadar orda kıss pahalıdırda...inşaallah bulursunuz en kısa zamanda ...nie sıkıldın ev bul taşın vs bunlarımı düşünüp sıkıon kendini?

ahhh cnmm yaaaa pahalı yaaaaa ben normalde giriş sevmem ama sırf artık kendi evimiz olsun die en al katlara girişlere bakıyorum orda oturmak istemediğimden diil korkuyorum ama yinede artık olsun camı kapıyı açmam off bilemiyorummm yaaaa
evler pahalıı cnm yaaa şuan o sölediğim evler 90 95 bin bi arabamız var onu satcaz üzerine 70 bin kredi çekcez şuanda ben çalışıyorum herşekilde öderiz ya ben hamile kalınca nolcak bilmiyorum bu ara sinirlerim çok bozuk mutsuzum (

oooo bayağ pahalıymış kısss...adanada o paraya güzel evler alınır...120 falan versen süper evler alırsın...demirli falansa kapınıda kilitledinmi bişe olmaz Allahın izniyle...hamiş kalırsanda ödenir bi şekilde...Allahın izniyle bebişin kısmetiyle gelir annesi...

Son düzenleme:

inşallahh cnmmm yaaaa :)) diğerinde arabamızın modeni yükseltmiştik tek kapıydı sırf o rahat etsin diye hamileyken sattık ama onu kaybettikten sonra aldık hatta ben rüyamda görmüştüm kucağımda bi bebek vardı birden oyuncak arabaya döndü (
bende öle yapcam cnmm ama biran önce bişiler yapmamız lazım eşimede çok üzülüyorum oda üzülüyo ek iş yaparım akşam çalışırım diyo ama olmazki kendini yıprakmasınıda istemiyorum ufff bilmiyorum yaaa

inşallah canımmm...hayırlısı olsun hakkınızda...eşin ne iş yapıo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…