• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

maşşalhhh Allah nazardan saklasın inşallah :)) siz tanışıp hemen evlenmyemi karar verdiniz nasıl tanıştınız:))

aminnn canımmmm saol sizide nazarlardan saklasın Rabbim...11.10.2009 da çıkmaya başladık...11.10.2010 da nikahımız kıyıldı...17.10.2010 da da evlendik:D:D...aynı işyerinde çalışıoduk eşimle...sonra o çıktı ondan 2 ay sonrada ben cıktım...başka işe girdim...sonrada eşim iş buldu sonrada evlendik işte :34:

aminnn canımmmm saol sizide nazarlardan saklasın Rabbim...11.10.2009 da çıkmaya başladık...11.10.2010 da nikahımız kıyıldı...17.10.2010 da da evlendik:D:D...aynı işyerinde çalışıoduk eşimle...sonra o çıktı ondan 2 ay sonrada ben cıktım...başka işe girdim...sonrada eşim iş buldu sonrada evlendik işte :34:

aminnnnn :))) ay negüzell yanii 11.10 sizin için çok önemli bi tarihhh :)) ayyy hep mutlu olun cnmm yaa minik meleğinizle inşallah

aminnnnn :))) ay negüzell yanii 11.10 sizin için çok önemli bi tarihhh :)) ayyy hep mutlu olun cnmm yaa minik meleğinizle inşallah

evet canımmm ekim ayı özzelliklede 11 ekim:D çok saol cnmmm inşallahhh hepimiz minik meleklerimizide kucağımıza alıp mutlu mutlu yaşayalımmm...:54:

aysunnn takvim geldii çok şeker olmuş ama yanına ne alabilirim bulamadım :((

ayyy koyim bak :)) sonra silerim hemen ki arkanda iz bırakmamam lazım :))

$DSCF2256.webp
böleee başlıyoo

Back