• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

birde kızlarrr artık bi avuç kaldık herkez gitti kimse girmiyo artık ben elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum yokluğunuzu çok hissediyorum ama artık üzülüyorumda yine listemize baktım önceden bende varım diyenler artık yok oyuzdennn ben ilk sayfadaki listeyi silmek istiyorum siz ne dersiniz onun yerine burda kalan kişilerin adet tarihlerine çizelge yapalım takip edelim kürler yada faydalı işe yarar şeyler buldugumuzda oraya ekliyim ben sayfaları aramayız bu nerdeydi diye...
yada siz ne dersiniz bölemi kalsın ???

cok saol cnm guzel gecti ameliyat kontrole goturdum bugunde ii dedi dr.ablamlada guzel gecio walla ama yegenim durmuyo yerinde eve girmek istemio napsin cocuk corluda hep evin icinde...konusturacam bıcırık ı walla annem dioki sen sarkida soyletirsin ona :)))

canim yaaa ii dinlen bakalimm ..okuma ne kis?

eşimin babanesinin 52 sinin okuması canım.suan oradayız.bıttı mevlüt.

hımm bideeeee 25 martta regl olmuştum 25 nisan sabahı test yapcam eger silik bişiler görürsem hemen kan testi yaptırıp hediyelerim arasına eklicem :))

canım hadi bakalım cok güzel bi hediye takvım.birde onun üzerine testte bişiler cıkarsa müthiş olur.buarada okuma işi esimin babanesinin 52si.canım ben sübyan icin arastırıyodum sonra aklıma geldi tanıdık müftülükte biri vardı onunla görüştüm o sormuş hocaya annemin babamın adını aldı yazmış bi muska.suan regl olmam sebebiyle takamıyorum.cunku takmadan önce yapılması gereken okuması gereken 40 adet fatıha var abdestli olmak gerekmiş.onu bekliyorum.yanına gidicez bı hafta orda adam akıllı sorcam derlm ıstanbulda bı arkadaş var onada yaptırabılırmıyız dıye.

birde kızlarrr artık bi avuç kaldık herkez gitti kimse girmiyo artık ben elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum yokluğunuzu çok hissediyorum ama artık üzülüyorumda yine listemize baktım önceden bende varım diyenler artık yok oyuzdennn ben ilk sayfadaki listeyi silmek istiyorum siz ne dersiniz onun yerine burda kalan kişilerin adet tarihlerine çizelge yapalım takip edelim kürler yada faydalı işe yarar şeyler buldugumuzda oraya ekliyim ben sayfaları aramayız bu nerdeydi diye...

vallaha canım nediyim farketmez.ama evet sen gittin buranın tadı kalmadı.herkesler ayrı düştü:(sen nasıl ıstersen canım kuran sensin bu konıuyu yaptıgın degisikliklerde de arkandayım canım:D

ayyy varya bu ara inanılmaz yogunum 2 haftadır cumartesi çalışıyorum ne kendimle ne evle ililenebildim haftaya çok işim var camlar falan filannn offf şimdiden gözümde büyüyo valla :))çok çok geçmiş olsun annene ellerinden öpüyorum :)) ayyy benimde annemlerde kuşum vardı ama çokpis oluyolar yaaa ben şimdi balık istiyorum en temizi o :))

ayyyyy işşallahhh hadi güzel haberler ver inşallahh umudumuz ol zaten bi avuç insan kaldık valla ...

burdayımm ama ruhumm nerde bilmiyorum ölüyorum yorgunluktan :((

ayy kıyamam yaaa çok yordular bu ara ne zaman bitcek ?? ne okuması bu hani şu konuştugumuz sübyan olayımı benide sölemi unutma olurmuuu :))

cok saol cnmm solerim annemee...ay yaaa cok calistiriolar sizi yaaa hulyayida ole...ne pisi kisss cok tatli valla temisliom hep ben onu balik nemis yaaa ses yok bisi yok onu temislemesi daha zor ;) : P

kızlarrr 25 nisan evlilik yıldönümümüz ben bu sene için takvim düşündüm bizim resimlerimizden oluşan bi takim yaptırıyorum üzerinede içimden geleni yazdım bu hafta bastırıcam ama yanına ufak bi hediye daha düşünüyorum bana fikir verin lütfen ayrıca 23 nisan pazartesi izinliyim ev falanda toplu olcak herşeyi hazırlıcam 23 ündede kociş eve gelene kadar bişiler hazırlıcam içki içmiyoruz artık kadehlerde meyve suyu ile idare etcez ayy çok heyecanlıyım :)) eminim eşim bişiler düşünmüyo açıkca söledim bişiler düşünüyorum diye ama bilemiyorum neysee bekleyip görcez :)) fikirlerinize açığım :))

super bi hediyeee bide surpriz hediyede olursa degmeyin keyfinize;) insallah guzel haberler vercen cnm benim..

isedigin gibi yap cnmm bana uyar hepsi;)

sizle sohbet etmeyi çok özledim keşke burda olsaydınızzzzz :(((

bende osledimm geldim ama yoksunuz yine :(

kızlarrrr çokkkk ösledim sizleri ama gelemıyorum bu hafta hep muhasebeyle ugraşıyorum.kendi odamda değilim.başka yerdeyim.gelemıyoruym hepiniz iyisinizdir umarım.hamişlerimiz nasıllar?

kızlarr bugün takvimim geldi çok şeker olmuş yaaaaa :)))
bakalım kocişte beğencekmi hala yanına alıcağım hediyeyi bulamadım ne alsamki yaa :))
özledim sizzziii hülyacım biliyosun anca akşamları oda yemek işim falan yoksa girebiliyorum ama sohbetlerimizi özledimmm yaa acep bu cumartesi sözleşsek de enazından 1 saat konuşsak dertleşsek nasıl olur ??

bakalım kocişte beğencekmi hala yanına alıcağım hediyeyi bulamadım ne alsamki yaa :))
özledim sizzziii hülyacım biliyosun anca akşamları oda yemek işim falan yoksa girebiliyorum ama sohbetlerimizi özledimmm yaa acep bu cumartesi sözleşsek de enazından 1 saat konuşsak dertleşsek nasıl olur ??

hımmm ayy cok guzel olmustur kesin.yanına kıyafet alabilirsin,yaz geliyor yaza uygun gıyecek aksesuar alabilirsin.

hımmm ayy cok guzel olmustur kesin.yanına kıyafet alabilirsin,yaz geliyor yaza uygun gıyecek aksesuar alabilirsin.olabılır cumartersl uygun olanlar gelsin.ben uygunum bisey cıkmazsa

kızlarrrr ozmannnn cumartesii tam 12 de herkez burda olsun az kaynatalım olurmu :))
ayyy çok heyecanlandımmm nolurr hepiniz gelin olurmu :))

GÜNAYDINLAR KIZLAR HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:nazar:ALLAH DUALARINIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH!!!!:nazar:

Back