• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

slm yeşimcimmmm...Allah ın izniyle bi koyabilsek göbüşümüze bebişimizi inşallah ii gidecek ;) sen napıossun senin nasıl gidio hamileliğin mide bulantın falan varmı?

cnm kusura bakma ne olur geçmişi okumadım.kim hamiş kim değil bilmeden yazdım bende ocakta hamiş kalıp bu sitede hamile kalanlarla yazışmıştım daha önceden.ne olur kusura bakma.Allah.ın izniyle sizinde olucak inş.hayırlı vakittebenim iyi allah.a çok şükür.bi yaramazlık yok.şimdilik her şey yolunda..

cnm kusura bakma ne olur geçmişi okumadım.kim hamiş kim değil bilmeden yazdım bende ocakta hamiş kalıp bu sitede hamile kalanlarla yazışmıştım daha önceden.ne olur kusura bakma.Allah.ın izniyle sizinde olucak inş.hayırlı vakittebenim iyi allah.a çok şükür.bi yaramazlık yok.şimdilik her şey yolunda..

canımmmm ne kusuru yaaa lütfen sölediğine üzülüp bebişide üzme hiç önemli değil...ben hiç alınmadım bile...Allahın izniyle olcak inşallah...olmadı sizin bebişleri görecez sevecez resimlerinden..:34:hiç kusura bakmadım emin ol tamammı :29::54:

Canım ben cıkıyorum.ıyı geceler kendlne ıyı bak.öpoyorum cok seni.

iyi geceler cnmmmmm tatlı rüyalarrrr.öpüldün kocamannnn:54::54::54::29:

uzun zamandir giremiyordum kizlar siteye insallah herkes saglikli sihhatlidir, bebiscikleriniz de insallah sihhatli huzurludur.. 22sinde bebisimizin cinsiyetini ogrendik kizimiz prensesimiz olacakmis:) ikili testimizin sonuclari da allahima sukurler olsunku iyi cikti olcumler de kan testi de.. sizlerle paylasmak istedim herkese cok cok selamlar ve sevgiler prensesimle benden:)

malesef canım işyerinde yemek hanemız yok yemek parasıda vermıyolar.ya evden götürüyorum yada karşımızda alışveriş merkezi var oraya geciyorum yemege.

ah canim ya iş yerlerinde yemek büyük sorun bizim yemekhanemiz var yemek parasida veriyolarr.ama ben buranınn yemeklerini yiyemiyorum......hep evden getirmek zorunda kalıyorumm

buarada herkesee günaydınlarr olsunn...............buay çok hamile kalmak istiyorum.yine psikoljik olrakk koku alma duyum ve migde buşantım başladiiiiiiiiiii....bide gögsümün ucu kasınıyo nedendir acepp

buarada herkesee günaydınlarr olsunn...............buay çok hamile kalmak istiyorum.yine psikoljik olrakk koku alma duyum ve migde buşantım başladiiiiiiiiiii....bide gögsümün ucu kasınıyo nedendir acepp

canım benimm günaydınnn.hadi bakalım.adetin felan geçtimi?inşallah göbüşün hayırlısıyla sağlıkla sıhatle bir bebeği taşırsın canım.

bugun bakalım nasıl bir gün olacak.akşama geç cıkcacagız.muhasebe işlemleri içni kalıcaz arkadaşlarla.üüüüüüüüüüüüüüüüüü:(::(

canım benimm günaydınnn.hadi bakalım.adetin felan geçtimi?inşallah göbüşün hayırlısıyla sağlıkla sıhatle bir bebeği taşırsın canım.
yok daha gelmedikii geçsinn.....sen bana bakmaa her ay böyleyimm.:):)(:)daha 10 günüm var.sanırım belirtiler bukadar erken başlamazz
bugun bakalım nasıl bir gün olacak.akşama geç cıkcacagız.muhasebe işlemleri içni kalıcaz arkadaşlarla.üüüüüüüüüüüüüüüüüü:(::(

inşasalhh en güzell şeklylegeçer gününn.....muhasebe departmanııı en çok korktugum iş alanıdırr......allah kolaylık versinn

yok daha gelmedikii geçsinn.....sen bana bakmaa her ay böyleyimm.:):)(:)daha 10 günüm var.sanırım belirtiler bukadar erken başlamazz

inşasalhh en güzell şeklylegeçer gününn.....muhasebe departmanııı en çok korktugum iş alanıdırr......allah kolaylık versinn

bende çok korkuyorum ama ihale bana kaldı malesef:(

aysunumm çok geçmiş olsun çok sevindim herşeyin temiz çıkmasına biran öncede bebişte gelsin inşallahh :)))

cnm çok çok geçmiş olsun allahım enkısa zamanda göbüşünü tekrar doldursun inşallah ...

geldim bitanemmm ama sen çıkmışsınnn :(((
özledim siziii.....

saol canım benimmm bende sevindim..yormayim diom ama dün çok yoruldum walla...bakalım bugün 1.5 saat yürüdüm...hareket yapmıom yürüdüğüm için şimdilik yeter o kadar...

çok geçmiş olsun cnm...Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin...bidaha olur inşallah...sizler sağlıklısınız...dualarım herkesle...

buydayımmm dün okadar yorulmusumki 9 da uyudum :))

çok saol tubişimmm...inşallah diim kuzucum :50::50:

hayrola hülyacım geçmi yatıosun yoksa...sanada mutlu huzurlu sakin bi gün diliyorum cnm..nasılsın buarada?

tubişimmmm nassın kuzucummm?ösledim walla yaaaa :29::29::54::54::54:

canim benim geçmişolsun.bende aynısını yaşadım.boş gwebelik diyolar bunaa...banada 1 yıl olduu kürtajımaa halen gebelik elde edemedimm.bende kan pıhtılaşması çıktı.umarım biran evvel saglıklı hamile kalırsınn

Uzun zamandır giremiyordum, merhabalar.
Canlar çok teşekkürler. Hepimiz için rabbim hayırlısını nasıp etsin inşallah.
Her zaman sadece kendim için değil tüm çocuk sahibi olmak isteyenler için duacıyım.
Cenabı Allahım dualrımızı kabul etsin. Sevgiler

tubişim en son 26-03-2012, saat 20:06 da yazmışşşş :((( nerdesin tubişşşşşşşşşşş...tunatunamdanda haber yokk

Tubişimlşe mesajlaştık. Işleri yogunmuş oyuzden gelememiş hiç.dünde toplantı varmış.çok geç gitmiş eve oyuzden gelememiş.bu akşam gelecekmiş inşalalh..çok öslemişş bisi:):):)

Back