• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

ohhh altın kızları topladın keyifleri cıkar:)
canım ben 64 kiloyum 57 ile evlendim 57 ye düşmeliyim

ayyyy topladım wallaaa:D:D:D bende 57 kiloydum şimdi 67,5 kiloyum 70 falandım veriom sanırım yavaş yavaş...şeker ve ekmek çıktı hayatımdan...ekmekde ise tam tahıllı yiyom yersem..

bugun çok yogun değiliz canım ya.şükürler olsun.

sevindim senin adına kuzucummm :34:

Ben hala ne iş yaptıgını anlamadım desem:)
ben bi firmanın çağrı merkezinde çalışıoyorum cnm :))
Ayyyben varım kimse yok yaaa:( :)
cnm okadar yoğunumki başımı kaşıyamıyom :)) sen ii sin galiba :))
yaa bende rejim yapmak ıstıyorum ama yapamıyorum.neden ki.
neden acaba cnm sen istersen buraya günlük ne yrdiğini yaz yorumlayalım belki yardımcı olabiliriz :))
bitti kuzucum kahve içtik herkes fal kapattı fal gönderdik derya abla fal die bi site var ...oturuoz şimdide...çene yapıoz...sen napıosun yoğun değil heralde...

ohh afiyet bal şeker olsun sen iyi taktın falcı teyzeye :))

neden acaba cnm sen istersen buraya günlük ne yrdiğini yaz yorumlayalım belki yardımcı olabiliriz :))

anladım canım:)
iyiyim sanırım ama gel gör masamı dosyalarımı fotosunu cekıcem hepsini birden yüklerim.
vallaha yazayım ne yediğimi sabah dere otlu bi adet poğaca ve şekersiz çay içtim şeker asla kullanmadım çayı.öğlen köfte ekmek yarım yarısını yiyemedim suanlık okadar cekmecemde bir halley var ben ona bakıyoruym o bana:)

tubişşşş ne yapıonnn bi masamın halini görsen evrak kaynıyor:)
yaaa varya ben masayı geçtim gel benim halimi görr
anladım canım:)
iyiyim sanırım ama gel gör masamı dosyalarımı fotosunu cekıcem hepsini birden yüklerim.
vallaha yazayım ne yediğimi sabah dere otlu bi adet poğaca ve şekersiz çay içtim şeker asla kullanmadım çayı.öğlen köfte ekmek yarım yarısını yiyemedim suanlık okadar cekmecemde bir halley var ben ona bakıyoruym o bana:)

çek bakalımm valla poça yyyok cnm cısss :))) ekmekk yokkkkk halley hiç yokkkk

selam kızlar nasılsınz görüşmeyeli ben yine adet oldumm.... listede değiştir cnm tarihi yeni tarihim 29 mart.. sizin nasıl gidiyo çalışmalar tubiş başladın mı çalışmalara toparlandn dimi canm

Son düzenleme:
tugbacım merhabalar!nasılsın canım? ben sana birşey sorcam yaa..sen kimyasal gebelik yaşamıştın ya geçen ay, idrar testini ne zaman yapmıştın?yani adetinden kaç gün sonra? ben çok stresliyim yaa çok korkuyorum.dün bahsetmiştim ya cumartesiyi bekliyorum kan testi için..bu gün çok kötü geçti moral olarak.korkuyorum çok yaa.

canım benim yoruldun yaaa:(derin derin nefes all.akşam oldugunu düşün eve gideceksin yemek yiyeceksin ayaklarını uzatıp tv karşısında yatacaksın.ohh misss.
ayy sorma valla ölüyom kocişi aradım kafamı dağıtmam lazım akşam sinemaya gidelimmi diye bakarız dedi ama bilmiyom :)) inşallah gideriz :))
selam kızlar nasılsınz görüşmeyeli ben yine adet oldumm.... listede değiştir cnm tarihi yeni tarihim 29 mart.. sizin nasıl gidiyo çalışmalar tubiş başladın mı çalışmalara toparlandn dimi canm

slm cnmm iyiyiz valla sen nasılsın olabidiğince toparlandım sayılır ama ara ara kötü oluyorum yine çalışmalara devam ediyoz :)) tamam cnmm güncellicem akşam :))

he walla bide annem kayınvaldem teyze hepsi benim falımıda yolla dedi...onlarında internet hakları vardı ordan yolladım walla...bitmesin hemen benimki...bide güne gittim üst komşuma...orda bi teyze var fal bakardı hep...bana iş değişikliği dedi...iki hafta içinde bi habere çok sevinicen oynuosun resmen dedi...sonra 2 yıl içinde ev alacaksınız ve eşinin ailesi bayağ yardımcı olacak dedi...sonra bebiş var sana dedi..dedide dedi işte walla:9::9::9::9:

ayyy ölüyom yorgunluktannnn :(((

hayyola nie bu kadar yordular seni kuzucumm

buarada herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:54::54::54:

Son düzenleme:
he walla bide annem kayınvaldem teyze hepsi benim falımıda yolla dedi...onlarında internet hakları vardı ordan yolladım walla...bitmesin hemen benimki...bide güne gittim üst komşuma...orda bi teyze var fal bakardı hep...ban aiş değişikliği dedi...iki hafta içinde bi habere çok sevinicen oynuosun resmen dedi...sonra 2 yıl içinde ev alacaksınız ve eşinin ailesi bayağ yardımcı olacak dedi...sonra bebiş var sana dedi..dedide dedi işte walla:9::9::9::9:

hayyola nie bu kadar yordular seni kuzucumm

buarada herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:54::54::54:

hadı kız hayırlısıyla ınsallah..

ayyy dün benden sonraa kimse uğramamış :53::53::53:
neyseeeeee herkezeeee günaydınnnnnn :119::119::119::119::119:
sbah yine tartıda harikaaaa bi sayı gördüm daha iyi olabilirdi ama olsun 1 haftada 700 gr süpper geçen hafta 66,9 dum bu hafta 66,2 yimm :21::21::21::21::21:

günaydınnnnnn ;)

raporluyummm...kocişimi yolladım...hep diomki accık erken kalkim kahvaltı hazırlayim diom ama kalkamıom ...o gitmeye yakın uyanabiliom ...sonrada yatamıom işte...pazara falan gitcem bide...

iyi yapıon caNIM ERKEN KALKMAK İYİ KALK YAP KAHVALTINI SONRA SPOR YAP AZCUK..

hadı kız hayırlısıyla ınsallah..

kız varya sok oldumm haa fincanı açar açmaz iş değişikliği yapacaksın dedi...çok sıkılmıssın bunalmışsın dedi hatta tazminatta alacaksın dedi...bakalımm bekliozz...rapor bitsin cıkacam işten...sonunda ev hanımlığına terfi edicem :1::1::1:ama çizim programı çalışıomm...başladık kocişle derse...akşama kadar ben çizmeye çalışıoom sonrada kociş anlatıo yaptıklarıma bakıp..

Back
X