canım 15. haftadan önce mümkün olmuyr pek özellkle kesenin olduğu yerde hareket oluşumları o haftalarda bize pıt pıt olarak duyuluyor.çünkü çok erken bir dönem daha kücücük 100 gramlık falan oluyor 2-3 haftada bu iki katına çıkıor o yüzden en çok 16. haftadan sonra hissediliyor.ben bile daha 4-5 gündür hissediyorum .fark olarak kütle hissetmen lazım hissetmezsen orda bebek yoktur bilemezsin ne olduğunu.özellikle yemekten yarım saat sonra yatsırt üstü kendini dinle o haftalara gelince. önce vücudunda göbeğinin sağ,sol çevresine adapta olacaksın.o çevrede çünkü bebek hatta daha aşağıda .bir yumruk tarzı bir kütle hissi var ve orda içerden sağlı sollu seri birsağ bir sol değişler oluyor .bu elleri ve ayak ucları oluyor .ben ilk bebeğimde 18. haftada bunları hissettim şimdi 17 nin içindeyim daha hassasım ve oturduğumda orda aynı yerde ki hep göbeğimin sağında duruyor alt kısımdan sertleşiyor orda sonra kımıldıyor.çok aşırı bariz farkediyorsun .ilerleyen haftalarda hepiniz hissediceksiniz.kütle önemli ama .elle ya da dışardan farkedilmiyor siz orda hissediyorsunuz .bebek uyurken his olmaz ama uyanıkken kendini kasıyo ağırlaşıyo çok bariz belli ediyor kendini canım.bu arada biz uyurken onlar uyanık ,biz ayakta gezerken onlar uyuyor cünkü harekethalindeyken onlar beşikte sallanır gibi uyuyorlar .oğlumda gece hiç uyuyamazdım sürekli oynar dururdu .gündüz pek kıpraşmazdı bıdık geceyi beklerdi .bakalım bunda neler yaşayacağım.
benim de 2 tane balkon var valla gülüm yıkamaya bile çıkmadım bir su döküyorum giden gidiyor kalan kalıyor.bende taşınacağım kısmetse .öncelikle sitede olması ,güvenlikli olması ve balkonu kapalı olması tercihlerim arasında
ne zor kaçtane şık var duşakabin şart,gömmme dolap şart aman ne blim kafama göre ev bulamyorum hiç ,bu ikinci taşındığım ev ,şimdi 3. ü arıyorum bakalım.en güzeli insanın kendi evi ,kafasına göre herşeyi yaptırır.bizim istanbulda var evimiz kiracımız her birşeyi istedi yaptırdık,biz ankaradayız ev sahibine diyoruz balkonları kapattıralım diye mümkün değil diyor para hesabı yapıyor.inşallah eşimin iş yeri taşınma kararı alırsa istanbula gider düzenimi kurarım diyorum 1-3 ay bekleyelim belki taşınır karar çıkardiyor bekleşiyorz poff.karnım kocaman olacak bu gidişle böyle saçma evde kalacağım