bana da hamile platesi önerdi doktor kızlar. eklem ağrıları için de iyiymiş. ebru şallının rsimli hareketleri var onları yapacam.
bende taktımj bu konuya evde yerım de yok ne yapacam bilmıyorum. aslında sizin fikrinizi almak istıyordum bu konuda. benım evım 2+1 salon dışında yatak odam ve oturma odam var. oturma odasını bozsam koltuklarım yepyeni nereye götürecem onları. hem eşim feci dağınık bi adam bizim evde oturma odası olmadan olmaz asla. oyuzden mecburen yatak odasına beşik alacam. ama nasıl bi beşik? park yatak mı? hasır sepet beşiklerden mı? yoksa mobilya beşik mı? aslında yatak odam da çok büyük değil sıkış tepiş olacaz beşik de gelınce. bazıları da diyo küçük sepet beşik al 1 yaşına kadar kullansın sonra oturma odasına yatırsın diyo. ama 1 yaşındakı çocuk da kanepeye yatırılır mı ya
ben böyle konuşan insanlara sinir oluyorum acaba kim bir yaşındaki bebeğini kanepede yatırır ayrıca beğenmediğimiz bir bebek karyolası bile 4 5 yaşına kadar kullanılıyor diye biliyorum ben
yaa kızlar aslında konularla alakası yok ve bana kızmayın bunları buraya yazıyorum die ama 3 gündür çatlıycam artık paylaşmak istedim sizlerle biliyosunuz eşimle sorunlarım vardı tam hallettik derken bana yalan söylemişti bi konuda ve yine aramız bozulmuştu taki geçtiğimiz cumartesiye kadar alışverişe çıktık ve ordan yemeğe biraz o en çokta ben yaklaştık ama eşiminki gönülsüz bi yaklaşımdı ona kaç gün tavrımı belli ettım ama artık stres yaşamak istemıyordum ve biraz konuştuk yemekte ama fazla değil o yalan olayını sordum sadece bir iki cümleyle kapattı konuyu o gün bugündür yani 3 gündür eşim çok tuhaf yani nasıl desem bi durgun, düşünceli doğru düzgün yemek yemiyor fazla sohbet etmiyor benımle zaten sürekli evde değil 2 işte çalıştığı için ona soruyorum neyın var canım die işle ilgilimi gelecekle ilgili kaygılarınmı var yoksa hastamısın die dün bütün gün benım bildiğim bişey yemedi öyle işe gitti gece geldı yine yemedı ne biliyim bi tuhaf halende aynı benımle canım gülüm konuşuyor ama sanki zoraki bı konuşma lütfen bu farkettiklerimin gebelik hormuyla alakalı olduğunu söylemeyın tatlışlarım biliyorum değil 6 senedie tanıdığım adam 3 yıldır nerdeyse aynı evi paylaştığım adam ilk defa böyle görüyorum ve neyin var deyınce yok bişeyim diyor hep kendi haline bırakıyorum belki anlatır die anlatmıyor önceden hergün karnımı severdi bebişi onu bile yapmıyor sizce neden olabilir bi fikri olan varmı :26:
bizde eşimle nane mollaydık benim dünyalar harikası eşim düşüncesiz bir hödük olma yolunda ilerliyor konuştuk dün başarısız olmaktan korktuğunu söyledi eskiden ikimiz vardık sadece senin sorumluluğun vardı şimdi birde bebek geliyor dedi onlarda korkuyor anlamak lazım ayrıca eşin iki işde birlikte çalışıyormuş çok zor olsa gerek hem senin hem onun için. biraz akışına bırakmalı bilmiyorum
Öyle de çok derin oluyor, yeni doğum yapmışken o kadar eğilip bebeği almak falan zor olur, hem yüzünü de göylem isterim ben minicikken o kadar derine koyamam, yataşın ortapedik yatakları 60*120 den başlıyor, o yüzden olmazsa yatak odasına da şöyle bişey alırım:
http://www.e-........../bebek_mobilyalari/grapi/grapi_patricia_bebek_karyolasi/GRP-402411 ya da
Sindy 4 ekmeceli Sall.Bebek Karyolas 60*120 Cm. Bebe Mobilya Market bunlar resimde büyük görünüyor ama 60*120 miş, biraz tıkışık olur ama idare ederiz
o şeye o kadar para vermektense mobilya almak daha mantıklı uzun süre başkasının evine kalmaya gidenler için uygun ama ben büyüyebilenlerden istiyorum ablam ondan aldı komidin var üstünde onu çıkarınca büyük yatak oldu benimde evim küçük ev arıyorum bulabilirsem ev değiştireeğim sıpam için
canım ben 180tl veriyorum...doktorun iyiyse değer...benim doktorum çok iyi açıkçası hiç de fazla gelmiyor bana değer yani...
ben tıp fakültesinde bir prof a gidiyorum eskiden ücret alınıyordu şimdi almıyorlar ama önemli olan dr memnun olmak ayrıca hangi hastaneye bağlı onuda araştırmak gerekli doğum için
aynen balkonsuz bir ev düsünemiyorum
balkonu kapattırıp eşya yığanları da anlayamıyorum?
küçücük evim var iki tane hayvani ebatta balkonum var 2 senedir burada oturuyorum bir kere çıkıp oturmadım çamaşır bile seremem askısı yok bana sadece yıkama hamallığı kalıyor