• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sallamak istemiyorum aslında, inşallah gerekmez :61:
Beşiklerin yataklarını hiç beğenmedim ben, incecikler, o yüzden yatak odama ne alacağımın derdine düştüm şimdiden, yatak odam biraz dar da :44:

arkadaşım geçen bende bunun derdine düşmüştüm bir baktım google de ararştırdım yatağa monteli bir beşik vardı ve çokda güzeldi araştır bende araştırırrım senin için alırsın ve kolay bişi

ewt cnm bnde oyun parki alicamm ama ici derin oldugu icin tereddutte kalmistimm icine ozel yatak yaptiracamm bide katlanabilir olmasi cook guzell biz surekli seyehat halinde oldugumuz icin nereye gidersem goturebilirimm diye dusundumm normal tahta besik almayi dusunmuyorumm cunku zatenn biraz buyudukten sonraa tam takim genc odasi almayi dusunuyoruzz park besiklerinde fiyatlari uygunn cook pahali degillerr:61:

tuana içine bak onun yatağıda vardı ben özelliklede onun için aldırdım bazalar varya büyükler için beşik içinde beşiğe göre bazası var

İyi bak buna sevindim, doktorla iletişim çok önemli, böyle devam edersiniz umarım :)

A evet, 3 ayı da atlattık artık rahatlayabiliriz :34:

benim hala bulantım var, mutfağa buzdolabına yaklaşmıyorum ama kusmam kesildiya bunada şükür

en azından kokusunu almadığım şeyleri yiyebiliyorum

benim hala bulantım var, mutfağa buzdolabına yaklaşmıyorum ama kusmam kesildiya bunada şükür

en azından kokusunu almadığım şeyleri yiyebiliyorum

Yavaş yavaş geçecek sanırım, ben de geçen haftaya kadar hiçbir şey yiyemiyordum şimdi yapılıp önüme konanları yiyebiliyorum, mutfak hala yasak bölge benim için de.
Et tavuk yumurta ve sütün görüntüsüne bile tahammülüm yok, salçalı ve yağlıları da yiyemiyorum onun dışında ne bulursam götürüyorum :)
Dediğin gibi buna da şükür...

Cnm. ben zaten bebişe oda yapıcam, orda büyüyen karyolası v.s olacak ama ilk 6 ay için kendi yatak odamda yatırmak istiyorum, bu alternatifler yatak odam için.
Benim evim geniş sayılır ama yatak odam çok dar, beşik de almak istemiyorum onların yatağı incecik oluyor, hem ortapedik yatak kullanabileceğim hem de fazla yer kaplamayan bişeyler arıyorum
aaaaaaaaaa ben onu hiç düşünmemiştim benim oda da yer yok ki biz zor sığıyoruz üffffffff yatak odaları neden dar
ii akşamlar kızlar bizde bugün kızımla doktora gittik 16 haftalık olmuşuz 1 haftadır tansiyon takibim yapılıyodu 12 13 14 filan olunca doktor alfamet diye tansiyon ilacı verdi 1 ay günde 2 kez kullanıp gidicekmişim bebeğim çok iiymiş ama taşıyan anneninde ii olması gerek dedi doktorum :18:

çok geçmiş olsun çok mu tuzlu yiyordun ben tuzu çok severim henüz azaltamadımda

Arkadaşlar günaydın.

Cuma günü doktor randevum vardı .6 haftadır gitmemiştim doktora. Ultrasona girdim ve ne öğrendim dersiniz? Ikizmiş karnımdaki:) yani 6. Haftada gittiğimde tek görünüyordu. 13. Haftada gittiğimde 2 ye ayrılmışlar ve çok net iki bebeğim var. şok oldum hem de normal yolla hamile kalmıştım.tam kesin değil ama tek yumurta ikizleri büyük ihtimalle. Yani en zor rastlanılanı. Acaip şoktayım:)

ayyy ne güzel nihant..şok olmuşsunuzdur valla..:9:

günaydın kızlar:):) canım ya inan ben de bugün bunu söyleyecektim gece 2,3 defa tuvalete kalkıyorum,her seferinde su içiyorum aynı şekilde ağzım kuruduğu için:96: sonra uyumak için cebelleşiyorum sıcak bir taraftan tabi....sonra uykumu tam alamıyorum yat kalk yat kalk:19:

Bende kendimi yalnız hissediyordum..kimse de bahsetmemişti..:9:

http://i54.tinypic.com/mrddl2.jpg
bunların çeşitlerinden limangoda kampayaya girmiş .ama bitmiş hemencik .çok seviyorum bu tarz şeyleri :1:
çok hoşuma gitti canım ya..benim bulunduğum yerde bunlar yookk..bunu netten alıyoruz sanırım ama mothercare falan yok..istanbulun neresinde mothercare bir ara yaz bana..gidince bakıcam..

merhabalar annecikler. bende kuaföre gittim sabah sabah upuzun saçlarımı kısalttım geldim.. mide bulantısından dolayı hala yemek yiyemeyen arkadaşlar varmış benimde tam tersi ya çok ilginç.. biraz aç kalayım, hemen öğürmeye başlıyorum. hemen karnımı doyurmam gerekiyor öyle anlarda... ama hala göbeğim öyle çok belli değil.. göğüslerim göbeğimden daha hızlı büyüyor. birde 2 gündür kaşınmaya da başladılar..

Beni doyurabilene aşk olsun..acaip yiyorum..allahtan zayıfım...

aynen balkonsuz bir ev düsünemiyorum
balkonu kapattırıp eşya yığanları da anlayamıyorum?

aaa öyle deme kapalı balkon süper işe yarıyor..çamaşır kurutmaya ve ıvır zıvır koymaya çok elverişli..ama tabi tek balkonu olanlar yapmamalı..benim abartmıyorum 4 balkonum ve bir de kilerim var...keşke biri daha kapalı olsaymış diyorum yani..

Kizlar noolursunuz akil verin 12.haftamdayim bilmiyorum ya midemi üsüttüm yada kumalarim basladim aksam 7 de bide az once cikardim ama ögürmekten mahvoldum karnim kasildi acidi bebegime birsey olmusmudur dra gidiyimmi nnolur akil verin kizlar

ayyıldızım bebeği hissediyor gibiyim bende ama sen daha deneyimlisin nasıl bişey oluyor pır pır demişsin...bende de oluyor bazen öyle şeyler sanki kalp atımı gibi acaba gaz mı bebek mi bilemiyorum:16:
canım 15. haftadan önce mümkün olmuyr pek özellkle kesenin olduğu yerde hareket oluşumları o haftalarda bize pıt pıt olarak duyuluyor.çünkü çok erken bir dönem daha kücücük 100 gramlık falan oluyor 2-3 haftada bu iki katına çıkıor o yüzden en çok 16. haftadan sonra hissediliyor.ben bile daha 4-5 gündür hissediyorum .fark olarak kütle hissetmen lazım hissetmezsen orda bebek yoktur bilemezsin ne olduğunu.özellikle yemekten yarım saat sonra yatsırt üstü kendini dinle o haftalara gelince. önce vücudunda göbeğinin sağ,sol çevresine adapta olacaksın.o çevrede çünkü bebek hatta daha aşağıda .bir yumruk tarzı bir kütle hissi var ve orda içerden sağlı sollu seri birsağ bir sol değişler oluyor .bu elleri ve ayak ucları oluyor .ben ilk bebeğimde 18. haftada bunları hissettim şimdi 17 nin içindeyim daha hassasım ve oturduğumda orda aynı yerde ki hep göbeğimin sağında duruyor alt kısımdan sertleşiyor orda sonra kımıldıyor.çok aşırı bariz farkediyorsun .ilerleyen haftalarda hepiniz hissediceksiniz.kütle önemli ama .elle ya da dışardan farkedilmiyor siz orda hissediyorsunuz .bebek uyurken his olmaz ama uyanıkken kendini kasıyo ağırlaşıyo çok bariz belli ediyor kendini canım.bu arada biz uyurken onlar uyanık ,biz ayakta gezerken onlar uyuyor cünkü harekethalindeyken onlar beşikte sallanır gibi uyuyorlar .oğlumda gece hiç uyuyamazdım sürekli oynar dururdu .gündüz pek kıpraşmazdı bıdık geceyi beklerdi .bakalım bunda neler yaşayacağım.

ayyy ne güzel nihant..şok olmuşsunuzdur valla..:9:

Bende kendimi yalnız hissediyordum..kimse de bahsetmemişti..:9:

çok hoşuma gitti canım ya..benim bulunduğum yerde bunlar yookk..bunu netten alıyoruz sanırım ama mothercare falan yok..istanbulun neresinde mothercare bir ara yaz bana..gidince bakıcam..

Beni doyurabilene aşk olsun..acaip yiyorum..allahtan zayıfım...

aaa öyle deme kapalı balkon süper işe yarıyor..çamaşır kurutmaya ve ıvır zıvır koymaya çok elverişli..ama tabi tek balkonu olanlar yapmamalı..benim abartmıyorum 4 balkonum ve bir de kilerim var...keşke biri daha kapalı olsaymış diyorum yani..

benim de 2 tane balkon var valla gülüm yıkamaya bile çıkmadım bir su döküyorum giden gidiyor kalan kalıyor.bende taşınacağım kısmetse .öncelikle sitede olması ,güvenlikli olması ve balkonu kapalı olması tercihlerim arasında :1:
ne zor kaçtane şık var duşakabin şart,gömmme dolap şart aman ne blim kafama göre ev bulamyorum hiç ,bu ikinci taşındığım ev ,şimdi 3. ü arıyorum bakalım.en güzeli insanın kendi evi ,kafasına göre herşeyi yaptırır.bizim istanbulda var evimiz kiracımız her birşeyi istedi yaptırdık,biz ankaradayız ev sahibine diyoruz balkonları kapattıralım diye mümkün değil diyor para hesabı yapıyor.inşallah eşimin iş yeri taşınma kararı alırsa istanbula gider düzenimi kurarım diyorum 1-3 ay bekleyelim belki taşınır karar çıkardiyor bekleşiyorz poff.karnım kocaman olacak bu gidişle böyle saçma evde kalacağım

Son düzenleme:
Kizlar noolursunuz akil verin 12.haftamdayim bilmiyorum ya midemi üsüttüm yada kumalarim basladim aksam 7 de bide az once cikardim ama ögürmekten mahvoldum karnim kasildi acidi bebegime birsey olmusmudur dra gidiyimmi nnolur akil verin kizlar
geçmiş olsun canım .birşey olmaz inşallah canım .ayaklarını sıcak tut .kumalarım başladı demek ne gı ?kusma mı .

kızlar ya benimde problemim var zaten kocamda yok evde gececi moralimde bozuk kanım düşük diye iğne ilaçlar haplar artık bıktım aç karnına içmememe gereken ilacı içtim unuttum kustum ilaçlar beni mahvetti resmen bebeğe zararı olmuşmudur. doktora sorsam mı acaba haftadan çok var doktora gitmeme

Kızlar iyi akşamlar hepınızeeee
ben yorucu bırgun okul alısverıs derken eve attım dınlendım oyle gecdı tum gunum :)
uc tane elbıse aldım kendıme bol bol gıyerım dıye artık sıkıldım tayttan
gobusumu sıkıyor
bır ara eklıcem gobus fotomu baya bır buyudu
ama tabı kabızda oldum onunda etkısı buyuk :(
ayy ne zor kabızlık
dıkkatlı olun kızlar aman olmayın kabız mabız
bugun kuru kayısı hosafı yapıp ıcdım bakalım ne gıbı faydasını gorucez :)

Back