- Konu Sahibi antidepresif
- #1.521
bende taktımj bu konuya evde yerım de yok ne yapacam bilmıyorum. aslında sizin fikrinizi almak istıyordum bu konuda. benım evım 2+1 salon dışında yatak odam ve oturma odam var. oturma odasını bozsam koltuklarım yepyeni nereye götürecem onları. hem eşim feci dağınık bi adam bizim evde oturma odası olmadan olmaz asla. oyuzden mecburen yatak odasına beşik alacam. ama nasıl bi beşik? park yatak mı? hasır sepet beşiklerden mı? yoksa mobilya beşik mı? aslında yatak odam da çok büyük değil sıkış tepiş olacaz beşik de gelınce. bazıları da diyo küçük sepet beşik al 1 yaşına kadar kullansın sonra oturma odasına yatırsın diyo. ama 1 yaşındakı çocuk da kanepeye yatırılır mı ya
Ben oğlumda bozdum misafir odasını konsolu girişe koydum masayı mutfa koltuklarıda ihtiyacı olan birine verdim gitti. Çocuk dogdugunda anlıcaksın oda şart ıvırı zıvırı oyunca çamaşırı bide okul derdi başladımı dersi iikide bozmuşum diyorum . Bu garibe bozulacak oda da yok aralarında 11 yaş olucak aynı odada olmaz şimdilik mecburen beşik alıcam Allah büyük bir ev meselesi var bi kaç yıla kadar orası kesinleşirse gerekirse fark verir bir oda büyügünü alırım. Şimdilik kızçemin odası olmucak ama ben hala odalara bakıyorum yaa