seyyahım mobilya beşik al daha güvenli ve daha geniş olanlar var .zaten evin oda açısından yetişmiyormuş al güzelce yatağın yanına yerleştir.ben park yatak asla düşünmedim beşik diyince sallanması önemliydi benim için ve boy açısından yüksekte olmasını istiyordum.iyiki almamışım diyorum arkadaşım aldı ,onlara gittik oğluşu yatırmak içn koydum sallanmıyo bir sağ bir sol yapyorum resmen yatak kayıyor ayakları zayıf geldi 1.5 yaşında falanken ayağa kalkıyor park yatak sağ sol yapyor tahminimce markalıydı ama ben hiç svmedim eneste sevmedi
ben yatakta yatarken bir ayağımın ucuyla beşik salladım tıngır mıngır
parmaklı al,o tarafı sana çevirirsin arada bir şöyle bakıverirsin kafa kısmının ordan örtüsünün içeri katlarsın süreki gözünün önünde olur,hem indirilebiliyor olan alırsan 5 aya kadar hiç takmazsın birleştirirsin direk senin yatağına al emzir koy geri rahat olur.altı çekmeceli kıyafetleri için ideal genişlikte .tavsiye ederim balım.
iştahsızlıktan bahsetmişsiniz bende iştahımdan bugün gözleme açtım ,saçda pişirdim bir ayranla yedik bebişimle
şimdide patlıcan yemeği canım istedi şöyle tereyağlı bulgur pilavıyla ,cacıkla ben sanrım epeye iştahlıyım sizlere oranla ,yani ekmek arası domates bile beni kesmiyor artık illaki doyurucak beni
ama şikayetçi değilim tek bebiş sağlıklı olsun sıhhati yerinde olsun yeter .
.