• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlr,

bende 5 haftadan sonra bugün kontrole gidiyorum..

bu doktorun özle muayenehanesine..

125 lira muayene çokmu sizce?
canım benim bence çok ama fiyatlarıda bilemem ama her kontrolde 125 te bayağı çok bence başka bir doktor bul kendine daha az muayane parası ödersin geri kalan paraylada bebişine cicişler alırsın.israf omamış olur....

slm arkadaşlar nasılsınız.....

bişey soracam sizlere burun ölçümü nedir merak ettim bizde öle bişey yapılmadıda...

bizde bu c.tesi gidecektik dr a ama dolu olduğu için cumaya aldık randevumuzu :))) yarın 17. haftaya başlıyoruz hayırlısıyla ....
inş. bu sefer cinsiyetini öğreniriz... :)))))

canım doktor ense kalınlığı ölçümü yaparken buruna da bakıyor,burun kemiği oluşmuş mu diye,bazılarında ölçümde yapmışlar ama benim doktorum sadece burun kemiği oluşmuş mu ona baktı...

üst katlarda oturmuyorum ama,balkon kapattıranlara gıcık oluyorum.
evi alır almaz daha taşınmadan tak diye balkonları kapattırıyorlar..insanlar ne kadar meraklıymış cezaevi gibi yerde yaşamaya...
evlenmeden önce iskenderun da yaşıyordum.orada tüm günümüz balkonda geçerdi.insan sıkılınca kendini balkona atar bi hava alır.gökyüzü görür..biz eşimle birlikte balkonda oturmayı çok severiz.yemeklerimizi mümkün olduğu kadar balkonda yeriz.
insan çamaşır asar,yatak yorgan havalandırır ne bileyim... bana hiç yakın olmayan bişey balkon kapamak...

aynen balkonsuz bir ev düsünemiyorum
balkonu kapattırıp eşya yığanları da anlayamıyorum?

merhaba kızlr,

Özel muaynehane için çok normal, özel hastanelerde bile muayene ücretleri 120 Tl civarında, hem muaynehanede çok iyi ilgileniyorlar.

canım doktor ense kalınlığı ölçümü yaparken buruna da bakıyor,burun kemiği oluşmuş mu diye,bazılarında ölçümde yapmışlar ama benim doktorum sadece burun kemiği oluşmuş mu ona baktı...

Benimki de sadece baktı, ölçmedi, gerçi enseyi de ölçemedi, belki yarın ikisini birden ölçer bilemicem :61:

canım benim bence çok ama fiyatlarıda bilemem ama her kontrolde 125 te bayağı çok bence başka bir doktor bul kendine daha az muayane parası ödersin geri kalan paraylada bebişine cicişler alırsın.israf omamış olur....

canım ben 180tl veriyorum...doktorun iyiyse değer...benim doktorum çok iyi açıkçası hiç de fazla gelmiyor bana değer yani...:16:

Özel muaynehane için çok normal, özel hastanelerde bile muayene ücretleri 120 Tl civarında, hem muaynehanede çok iyi ilgileniyorlar.

Benimki de sadece baktı, ölçmedi, gerçi enseyi de ölçemedi, belki yarın ikisini birden ölçer bilemicem :61:

çok sağolun kızlar.. bugün gidiyim memnun kalırsam devam ederim..
memnun kalmazsam başka alternaifleri düşünürüm..
görüşmek üzere..

kızlar ya şu hamile yastıkları nasıl acaba reklamı da var burada,çok rahat görünüyor,alsam mı diyorum.kadın nasıl da rahat yatmış içine yayılmış:60:

fotoda eklenene baktım o çok genis ve kullanıssız görünüyor
benim yeni doğum yapan bi arkadasım hamileyken almıstı, yarım O harfi gibi,
hamileyken yatarken kullandı
simdide bebisi için emzirme yastığı olarak kullanıyor çok memnun fiyatı 50-55 TL civarı
ben ondan almayı düsünüyorum
foto bulursam eklerim:82:

canım benim bizim boyun ölçümü yaptı ama burun yapmadı.öyle birşeyi bende burda duydum...17 hafta halen kendisini göttermediyse canım benim bu kesin kızdır ben söyleyeyim...yinede sağlıklı hayırlısı olsun...

anladım canım saol... valla en son 3 hafta önce gitmiştim 14. haftamıza yeni başlamıştık sordum ama dr sölemek istemedi daha erken yanıltıcı olur diye sanırım bu cuma ya söler artık inş.. tabiki en başta sağlıklı hayırlı olsun ama ne yalan sölim eşimde bende kız çok istiyoz hayırlısı artık...

hımm anladım canım ben ikili test yaptırmadım zaetn oyuzden belkide bişey dememiştir....

:nazar:

yarın seninde mi kontrolüüünn varrr
bizimde varrr,:69:
bebişimi görücem heyecanlıyım, özledimmm:emir_bebek::nazar:

merhaba kızlr,

güzel haberlerle gel canım :)
biz 200 veriyoruz doç dr.. ama üçe bölünce fiyatı makul di mi :)))
slm arkadaşlar nasılsınız.....

bişey soracam sizlere burun ölçümü nedir merak ettim bizde öle bişey yapılmadıda...

bizde bu c.tesi gidecektik dr a ama dolu olduğu için cumaya aldık randevumuzu :))) yarın 17. haftaya başlıyoruz hayırlısıyla ....
inş. bu sefer cinsiyetini öğreniriz... :)))))
bize de bişe demedi ama kendi bakmıştır inşallah..:31:
aynen balkonsuz bir ev düsünemiyorum
balkonu kapattırıp eşya yığanları da anlayamıyorum?
valla ev bizim olsa iki koca balkon var birini kapattırıp eşya koymayı düşünüyorum :))) balkonların birinin manzarası yok, arka tarafta ve benim boş odamdaki eşyaları koyacak yerim yok.. ama diğer balkon oturmaya müsait orası aynen dururdu

:nazar:

yarın seninde mi kontrolüüünn varrr
bizimde varrr,:69:
bebişimi görücem heyecanlıyım, özledimmm:emir_bebek::nazar:

Evet canım, yarın 17:30da, aslında Cumartesi de doktordaydım ama bebişim ense ölçüsünü aldırmadı, annesi bidaha görsün diye, yarın uzun uzun izlicem bebişi :69:
Sen de doya doya özlem gider bebişinle :69:

kızlar listeyi güncelledim,bu arada ben de brz bebeği hissetmeye başladım özellikle sırtüstü yatıp karnıma odaklanınca böle baloncuk patlıo gibi oluyo içimde pıt pıt:51::51::56::56::53::53::emir_bebek::emir_bebek:

Karşılaşabiliriz :1: ben ethica incirliye gittiğim için doktor çıkışı yemeğe falan marmara foruma gidiyoruz, ve tabi ki mothercare e :32:

Ben de oda yapıcam bebişime ama ilk 6 ay falan yanımda kalması için ne alacağıma karar veremedim, yatak odam geniş olsa karyolasını önce odama alır, sonra kendi odasına geçirirdim ama yatak odam dar benim, sanırım 60*120 bir karyola da yatak odama alıcam çünkü beşiklerin yataklarını beğenmedim hiç.

cnm eğer bebeğin sallanmak isteyen bi bebek olursa o beşikler çok uygun olmuyo pek sallanmıyolar ,kardeşim büyüğünden almıştı ama kaldırmak zorunda kaldı başka sallanan bi tane aldı:51::51:tabi sen bilirsin yine de:12:

selammmmm
nasılsınız göbişliler :49::49::49::49::49:
geçmişe bakamıyorum
biz iyiyiz şükür...

nerdesin canım sen ? özletme bak gözlerim arıyo hı ı

seyyahım mobilya beşik al daha güvenli ve daha geniş olanlar var .zaten evin oda açısından yetişmiyormuş al güzelce yatağın yanına yerleştir.ben park yatak asla düşünmedim beşik diyince sallanması önemliydi benim için ve boy açısından yüksekte olmasını istiyordum.iyiki almamışım diyorum arkadaşım aldı ,onlara gittik oğluşu yatırmak içn koydum sallanmıyo bir sağ bir sol yapyorum resmen yatak kayıyor ayakları zayıf geldi 1.5 yaşında falanken ayağa kalkıyor park yatak sağ sol yapyor tahminimce markalıydı ama ben hiç svmedim eneste sevmedi:1: ben yatakta yatarken bir ayağımın ucuyla beşik salladım tıngır mıngır :1: parmaklı al,o tarafı sana çevirirsin arada bir şöyle bakıverirsin kafa kısmının ordan örtüsünün içeri katlarsın süreki gözünün önünde olur,hem indirilebiliyor olan alırsan 5 aya kadar hiç takmazsın birleştirirsin direk senin yatağına al emzir koy geri rahat olur.altı çekmeceli kıyafetleri için ideal genişlikte .tavsiye ederim balım.

iştahsızlıktan bahsetmişsiniz bende iştahımdan bugün gözleme açtım ,saçda pişirdim bir ayranla yedik bebişimle :1: şimdide patlıcan yemeği canım istedi şöyle tereyağlı bulgur pilavıyla ,cacıkla ben sanrım epeye iştahlıyım sizlere oranla ,yani ekmek arası domates bile beni kesmiyor artık illaki doyurucak beni :9: ama şikayetçi değilim tek bebiş sağlıklı olsun sıhhati yerinde olsun yeter .

nurrosacım senin seyirmeler oluyordur bebiş değil o .damarların vs genişliyor ,bebek çok farklı hissettiriyor kendisini sende ayırt edersin ilk bebişi olanlar gaz,damar genişlemesi gibi şeyleri karıştırabiliyor.bebek özellikle sağlı sollu hissettirir kendini pır pır şeklinde .aynı ultrason görüntüsündeki gibi eller ve ayaklar tarafından keseye değiyor direk hissediiyor bende daha 1 hafta önce kendilerini hissettim şimdi oturduğum yerdede hissetmeye başladım .17. haftanın içindeyim ben ultrason tarihine göre .

Ben oğlumda bozdum misafir odasını konsolu girişe koydum masayı mutfa koltuklarıda ihtiyacı olan birine verdim gitti. :1: Çocuk dogdugunda anlıcaksın oda şart ıvırı zıvırı oyunca çamaşırı bide okul derdi başladımı dersi iikide bozmuşum diyorum . Bu garibe bozulacak oda da yok :30: aralarında 11 yaş olucak aynı odada olmaz şimdilik mecburen beşik alıcam Allah büyük bir ev meselesi var bi kaç yıla kadar orası kesinleşirse gerekirse fark verir bir oda büyügünü alırım. Şimdilik kızçemin odası olmucak :34: ama ben hala odalara bakıyorum yaa
hemde salonu mu bozdun? ee gelen gidenı nereye oturttun? ben daha 9-10 aylık evlıyım eşyalarım gıcır gıcır hemen gözden çıkartamıorum oyuzden. daha borçları yenı bitti :(((
üst katlarda oturmuyorum ama,balkon kapattıranlara gıcık oluyorum.
evi alır almaz daha taşınmadan tak diye balkonları kapattırıyorlar..insanlar ne kadar meraklıymış cezaevi gibi yerde yaşamaya...
evlenmeden önce iskenderun da yaşıyordum.orada tüm günümüz balkonda geçerdi.insan sıkılınca kendini balkona atar bi hava alır.gökyüzü görür..biz eşimle birlikte balkonda oturmayı çok severiz.yemeklerimizi mümkün olduğu kadar balkonda yeriz.
insan çamaşır asar,yatak yorgan havalandırır ne bileyim... bana hiç yakın olmayan bişey balkon kapamak...
kesinlikle katılıyorumm özellikle eşim için çok önemlı ev bakarken balkonuna göre tuttuk desem yalan olmaz. benım 2 balkonum var arka balkon kapalı orayı kıler gibi kullanıyorum ön balkon da caddeye bakıyo attık bi masa çay çekirdek keyfi yapıyoruz.
merhaba kızlr,

bence özel muayene için normal.100-150 arası değişiyo zaten. ben özel hastaneye 35 lira veriyorum. bu arada 2li test için de 35 tl harıcınde ekstar bi ücret ödemedim ben. istemediler.

nurrosacım senin seyirmeler oluyordur bebiş değil o .damarların vs genişliyor ,bebek çok farklı hissettiriyor kendisini sende ayırt edersin ilk bebişi olanlar gaz,damar genişlemesi gibi şeyleri karıştırabiliyor.bebek özellikle sağlı sollu hissettirir kendini pır pır şeklinde .aynı ultrason görüntüsündeki gibi eller ve ayaklar tarafından keseye değiyor direk hissediiyor bende daha 1 hafta önce kendilerini hissettim şimdi oturduğum yerdede hissetmeye başladım .17. haftanın içindeyim ben ultrason tarihine göre .

canım seyirme değil ayırt edebiliyorum işte ben de o yüzden yazdım:49:

cnm eğer bebeğin sallanmak isteyen bi bebek olursa o beşikler çok uygun olmuyo pek sallanmıyolar ,kardeşim büyüğünden almıştı ama kaldırmak zorunda kaldı başka sallanan bi tane aldı:51::51:tabi sen bilirsin yine de:12:
ayy bide bu var sallanma muhabbeti. babam en sonunda dedi kızım üzülme sen ben tavana 2 çivi çakarım salıncak yaparız sallana sallana uyur :1:
seyyahım mobilya beşik al daha güvenli ve daha geniş olanlar var .zaten evin oda açısından yetişmiyormuş al güzelce yatağın yanına yerleştir.ben park yatak asla düşünmedim beşik diyince sallanması önemliydi benim için ve boy açısından yüksekte olmasını istiyordum.iyiki almamışım diyorum arkadaşım aldı ,onlara gittik oğluşu yatırmak içn koydum sallanmıyo bir sağ bir sol yapyorum resmen yatak kayıyor ayakları zayıf geldi 1.5 yaşında falanken ayağa kalkıyor park yatak sağ sol yapyor tahminimce markalıydı ama ben hiç svmedim eneste sevmedi:1: ben yatakta yatarken bir ayağımın ucuyla beşik salladım tıngır mıngır :1: parmaklı al,o tarafı sana çevirirsin arada bir şöyle bakıverirsin kafa kısmının ordan örtüsünün içeri katlarsın süreki gözünün önünde olur,hem indirilebiliyor olan alırsan 5 aya kadar hiç takmazsın birleştirirsin direk senin yatağına al emzir koy geri rahat olur.altı çekmeceli kıyafetleri için ideal genişlikte .tavsiye ederim balım.

iştahsızlıktan bahsetmişsiniz bende iştahımdan bugün gözleme açtım ,saçda pişirdim bir ayranla yedik bebişimle :1: şimdide patlıcan yemeği canım istedi şöyle tereyağlı bulgur pilavıyla ,cacıkla ben sanrım epeye iştahlıyım sizlere oranla ,yani ekmek arası domates bile beni kesmiyor artık illaki doyurucak beni :9: ama şikayetçi değilim tek bebiş sağlıklı olsun sıhhati yerinde olsun yeter .

.

aynı annem gibi konuştun :1: :1:sanırım öyle yapacam canım. bı eve gidip iyice ölçeyim de duvarları :1:

canım benımde iştahım çok.2 kilo almışım yaw 60 olmuşum medineeee :18: mümkün değil doymuyorum. 1 simit doyurmuyor beni

4 erkek 2 kız varmış :nazar:
erkekler önce belli ediyor en sona kızlar çıkıyor pıt pıt bakalı bu yarışı kim kazanıcak .
ben 14. haftamda ögrenmeme rağmen tam inanamıorum bakalım kızlar geç gösterir ve erkeklerle karıştırılıyor cuma günü ya da cumartesi 4 lü taramam var inşallah .çokk merak ediyorum gidip göreceğim kuzuyu.
tatile memlekete gitmek istiyorum kocişi kandıramıyorum uçak bileti 400 tl tutuyor oğluşla git gel buda çok geliyor bana şansımıza bu sene hepten erken bitmiş hiç ucuz bilet kalmamış :1: gönderirim gönderirim ama ben aç kalıyorum diyor dışarda yemek istemiyorum diyor .bir de ramazana denk geliyor ,gece kalkamam unuturum diyor sahursuz oruç tutmama nasıl dayanırsın diyor .kalkıp bir yemek dahi hazırlamayı bilmez.tek bildği kahvaltı tarzı şeyleri yapmak.evlenmeden melemen yaparmış onuda unutmuş :1:
oyhh bir gönlünü etsem yaşadım ben .1 ay tatil yapardım valla ohhh. annemide ,kardeşlerimide özledim zaten.

Back