- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.321
kızlar vitamin olarak bız marivit kullanıyoruz günde 1 pipet.öyle 3 damla değil oyüzden kafam karıştı?marka farkı mı var neden farklı oranlar?
ben yaptırdım. doktor da önerdi.
canım ne zman yaptırdın rotavirüsü ? doktor bize bişi demedi
bizde multitabs kullanıyoruz 20 damla dedi doktor günde...aşağı yukarı 1 pipete tekabul ediyor..sağlık ocağıındaki hemşire bana demiştiki damlayla ne uğraşıyorsun 1 pipet vereceksin...benim kafam karıştı içime sinmedi ben de 1 dolu pipeti saydım baktım damla sayısıyla aynı =)))
2 fincan süt yapıcı çay
1 fincan boza
3 bardak süt bulgur pilavı
1 bardak meyve suyu
ve su içtim fırkırması lazım ama malesef daha hareket yok desem yeri
bizde multitabs kullanıyoruz vitaminin içinde bir pipet var orada çizgisi var o çizgiye kadar çekip kullanıyorum üzerinde 1ml yazıyor doktorumda 1ml dedi ona göre kullanıyoruz sizin pipetlerde çizgi yok mu
selam kızlar nasılsınız
rota aşısını konuşmuşsunuz bizimde doktorumuz önerdi dr. bu rota aşısının iki türlüsü var dedi bi 2 doz olanı bide 3 doz olanı ben 3 doz olanı öneriyorum dedi her doz 2 ayda bir yapılıyormuş
bu aşı avrupa ülkelerinde her bebeğe yapılıyormuş bizde daha yok sadece dr. önerdiğinde yapılıyor dedi dr.umuz
yalnız sizdede ölemi bilmiyorum ücretli bir aşı dozu 140tl gibi bişi sizde ücretli mi yaptırdınız yoksa devlet karşılıyor mu
aa ona hiç dikkat etmedim,paşa uyansında verirken bakarım canım..
bu arada bu ishal aşısı devletin karşılamadığı kanlı ishal aşısımı yoksa buda mı başka ?
Kaka lekelerini çıkartamıyoruum. dalin sıvı deterjanla 40 derecede çıkmıyor. ariel ile 60 ta yıkayınca çıktı ama pamukluların agzı yüzü kayıyo diye 60 ta yıkamak istemiyorum. siz napıyosunuz leke çıkarıcı falan katıyormusunuz,bi kere yaptım ama içime sinmedi
çalışıyrum ama çok az çıkınca bidaha moralim bzuluo şimdi daha iyi sanki 6 ay emse razıyımkendini sıcak tutman, stresten uzak durman ve dinlenmen de lazım canım. ben sürekli süt arttırıcı şeyler yiyip içiyordum çok da iyiydi sonra hasta oldum, moralim çok bozuldu kızım da hastalanacak diye anında azaldı sütüm, çok korktum bitecek diye
çalışıyrum ama çok az çıkınca bidaha moralim bzuluo şimdi daha iyi sanki 6 ay emse razıyı
canım süt arttırıcı ne kullanıyorsun bana yazarmısın ben mastit olduktan sonra yani mastit geçti ama şimdi eskisi gibi akmıyor sütüm bebeğimde mama yemiyor anne sütünü kesin arttırmam lazım yoksa aç kalacak kuzum ne yapmam lazım çıldırıcım yaa
çalışıyrum ama çok az çıkınca bidaha moralim bzuluo şimdi daha iyi sanki 6 ay emse razıyı
canım süt arttırıcı ne kullanıyorsun bana yazarmısın ben mastit olduktan sonra yani mastit geçti ama şimdi eskisi gibi akmıyor sütüm bebeğimde mama yemiyor anne sütünü kesin arttırmam lazım yoksa aç kalacak kuzum ne yapmam lazım çıldırıcım yaa
Canım, tahin, salep, taze soğan, kuru soğan ve bulgur pilavı ye. ayran iç, bol bol su iç.
çalışıyrum ama çok az çıkınca bidaha moralim bzuluo şimdi daha iyi sanki 6 ay emse razıyım
bu arada karnı tok altı kuru neden uyumaz bu çocuk ?????
çalışıyrum ama çok az çıkınca bidaha moralim bzuluo şimdi daha iyi sanki 6 ay emse razıyım
Kaka lekelerini çıkartamıyoruum. dalin sıvı deterjanla 40 derecede çıkmıyor. ariel ile 60 ta yıkayınca çıktı ama pamukluların agzı yüzü kayıyo diye 60 ta yıkamak istemiyorum. siz napıyosunuz leke çıkarıcı falan katıyormusunuz,bi kere yaptım ama içime sinmedi
kızlar oğlumun bugün 38.ci günü ama şu 4 gündür ağladığında göbeği dışarı misket gibi çıkıyor çok korkuyorum göbek fıtığı olacak diye kaynanam bozuk para koyup bağladı ama hiç bir fayda yok erkek bebek anneleri sizlerde böyle bişe varmı ay sonu dr randevumuz var gidince sorucam ama ilk önce size danışayım dedim bilgi verin nolur çok korkuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?