- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.281
slm kızlar bende 6 ocakta doğum yaptım kızım 53 günlük sizleri takip ediyorum okuyucu olarak hepinizin bebeklerini allah sizlere bağişlasın sizlere bişiy danışmak istiyorm benim bebeğimin yanakları pütür pütür oldu kızardı öptürmüyorum kiimseye ne yaptımsa 2 haftadır geçmedi hametan krem sürdüm ılık su ve pamukla sildim geçmedi sizin böyle sıkıntılarınız oldumu olduysa herhangi bişi kullandınızmı geçmesi için...
kızlar göbişleriniz ne kadar kaldı bir de sezeryan olan arkadaşlar ne zaman spor yapmaya başlayabiliriz acaba ay bu göbiş çok sinirimi bozuyor bir benimkimi kaldı böyle yakilo da veremiyorum tutamıyorum pis boğazımı hiç
bol bol yeşillik yemek gerekiyor.roka tere Kuzu kulağı.süt yapıyor ben denedim etkiledi baya sende dene canım.2 fincan süt yapıcı çay
1 fincan boza
3 bardak süt bulgur pilavı
1 bardak meyve suyu
ve su içtim fırkırması lazım ama malesef daha hareket yok desem yeri
ve birde oğluşunuz her altını açtığında hoooop diye bütün yüzüne üstüne çişini yaptığı için bol bol çıtçıtlı badi*banyo maşrapası - şu yeni bölmelilerden hiç memnun kalmadık daha klasik tavsiye ederim
*banyo küvet süngeri(banyo filesi yerine ) - banyodan sonra nasıl temizlendiğini filan öğrenin, biz minder almıştık kirlenince temizlenmez bu diye vazgeçtik
*bebek çamaşır tozu - yerine dalin sıvı deterjan tavsiye ederim
*hastane çıkışı
+ağustosta gerekmeyebilir ama tulum
*ELEKTRONİK CİHAZLAR*
*oda nemlendiricisi - doktor kullanmayın dedi
*BEBEK BESLENME*
*biberon(cam ve kolik önleyici-dr brown veya chicco) -- biz aventten memnunuz
+pompa tavsiye ederim
bu aşağıdakilerin çoğu çok sonra gerekecek:
*diş kaşıyıcı
*meyve-sebze emziği
*meyve -sebze emziği filesi(yedek)
*mama sandalyesi
*cam rende(vitamin değeri korumak için)
*BEBEK ODASI*
*alt açma örtüsü- can bebenin alt açması varken çok kullanışsız
*ağız mendili- 40 tane filan alabilirsiniz ziyan olmaz
*ANN E BAKIM*
*emzirme sütyeni ++ emzirme atleti
yazdıklarının altına imzamı atarım:)) kesinlikle aynı fikirdeyim seninle:)
dalininki evet daha büyük canım ama ben canbebeninkini çok beğendim bayağ da stok yaptım bebiş biraz daha büyüsün ozaman ona geçerim diye düşnmüştüm ozamanlar:)
banyo minderi konusunda da sana kesinlikle katılıyorum reklamlara devam edeyim:) ben de çok memnun kaldım 3 şekilde kullanılıyor ve bence büyük kolaylık ben tek başıma bile kolaylıkla yıkıyabiliyorum oğlumu
selam kızlar nasılsınız
ancak girebildim int yoktu bizde bir aylık oldu çok şükür
gaz olan annelere yardımcı olabilecekse rezene çayını denediniz mi acaba
rezene hem süt getiriyrmuş hem gazı alıyormuş ben kullanıyorum bebekte çok gaz varsa bir iki damla şekersiz rezene çayını bebeğe içirmek iyi geliyormuş
tabi annede bol bol içsin hem bebek hem süt üçün bide acıelma yağı diye bir yağ var doktorum tavsie etti onu karnına ve ayaklarına masajla sürüyorsunuz çok rahatlatır dedi
bi denemekte fayda var inşallah rahatlatır hepinizi
birde ben size bir şey sormak istiyorm doktorunuz doğumdan sonra demir hapına devam ettirdimi benim doktorum ferra sonal diye ilaca başladı sizde kullanıyor musunuz
bide ne kadar süreyle kullanacağınıza dair bişiler dedi mi
çarşamba gecesi bebegim çok agladı ama nasıl bi aglama ne yaptıysam susmadı banyo ettirdim yinede sakinleşmedi4e kadar uyumadı hiç agladı.bezini 1 gibi takmıştım fakat 6 gibi baktıgımda bez tertemizdi çişini yapamamış kuzum pipiside şişti kaç defa açıp baktım hep öyleydi.1 saat açık bekledim işemedi sonra hasstaneye gittik.doktor teyzemiz baktı ve pipisinin tepesi kapalıydı zorladı açtı kanadı kuzumun pipisi antibiyotik krem verdi sürüyorum fakat her ugraştıgımda kanıyor haftaya sünnet ettirmeye karar verdik eşimle doktorda bi engel görmezse sünnet olacak oglum.
emzirirken daha çok gurulduyo bizimgünaydın kızlar sizin bebeğinizin karnındanda gur gur sesler geliyormu?
belki bi sıkıntısı vardır geçici bi durumdur belkiHerkesin bebeğiyle ilgili farklı bir sıkıntısı var. inşallah tez zamanda atlatırız.
benim bebeğim zaten geç emmeye başlamıştı. bu sabah beşten beri emmeyi reddediyor. 2 defa ağlatark çoook zor emzirdik. memeyi tuttuktan sonra çok güzel emiyor. ama başlangıcı işkence gibi. inş. geçici bir durumdur. bunun çözümü yarı uyur pozisyonda emzirmekmiş. onu da denedik olmadı. çokk zor. çözümü olan varsa yazabilir mi arkadaşlar?
benimkide bazen sümüksü yapıyor hiç yeşil olmadı ama hala sulu kaka yapıyor intertte yazılanlar içime kurt düşürdü bazıları bağırsak enf. falan yazmış pazartesi götürücem doktora bide kakasını yapmadan önce kıvranmaya başlıyor benimkiçok üzüldüm canım oğluşuna geçmiş olsun.Kapalı olduğu için mi sünnet ettirmek zorunda kaldınız?
kızlar bebeğimin kakası bazen yeşil bazen sarı oluyor çoğu zaman da sümüksü şekilde oluyor.İnternetten baktım bazıları sümüksü kakaya normal diyor bazıları da amip enf. gibi bi şeyler yazmış.Böyle durum yaşayıp da dr. a soran var mı?
Sümüksü ve yeşil olması kafamı karıştırıyor.Birkaç gündür var bu durum :44::44:
Herkesin bebeğiyle ilgili farklı bir sıkıntısı var. inşallah tez zamanda atlatırız.
benim bebeğim zaten geç emmeye başlamıştı. bu sabah beşten beri emmeyi reddediyor. 2 defa ağlatark çoook zor emzirdik. memeyi tuttuktan sonra çok güzel emiyor. ama başlangıcı işkence gibi. inş. geçici bir durumdur. bunun çözümü yarı uyur pozisyonda emzirmekmiş. onu da denedik olmadı. çokk zor. çözümü olan varsa yazabilir mi arkadaşlar?
Herkesin bebeğiyle ilgili farklı bir sıkıntısı var. inşallah tez zamanda atlatırız.
çok üzüldüm canım oğluşuna geçmiş olsun.Kapalı olduğu için mi sünnet ettirmek zorunda kaldınız?
kızlar bebeğimin kakası bazen yeşil bazen sarı oluyor çoğu zaman da sümüksü şekilde oluyor.İnternetten baktım bazıları sümüksü kakaya normal diyor bazıları da amip enf. gibi bi şeyler yazmış.Böyle durum yaşayıp da dr. a soran var mı?
çok üzüldüm canım oğluşuna geçmiş olsun.Kapalı olduğu için mi sünnet ettirmek zorunda kaldınız?
kızlar herkese merhaba
hamileyken çok düzenli takip ediyordum forumu ama kızım doğduktan sonra bi çoğumuz gibi bende ara sıra bakabiliyorum
biz 45 günlük olduk artık düzene oturmaya başladı kızım
doktor 15 günden sonra d vitamini kullanmamı söylemişti
ama ben ihmal ettim sizler kullandınız mı ne zaman kullandınız çok mu geç kaldım sizce
kızlar herkese merhaba
hamileyken çok düzenli takip ediyordum forumu ama kızım doğduktan sonra bi çoğumuz gibi bende ara sıra bakabiliyorum
biz 45 günlük olduk artık düzene oturmaya başladı kızım
doktor 15 günden sonra d vitamini kullanmamı söylemişti
ama ben ihmal ettim sizler kullandınız mı ne zaman kullandınız çok mu geç kaldım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?