2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çoğu bebişlerimizin derdi gaz sorunu benimkinin o an gözü meme felan görmüyo hata damağıyla mememi ısırıyo sinirden o ara taramalı tüfek gibi sıralıyo çok gülüyorum .bende çok gazlıyıyım doğumdan sonra oldu kızımla atış talimi yapcazbigün akşama kadar uyumuyo bi gün uyuyo mesela bugün uyuduk iyidi maşllhh 2 ayı devirdik daha bi anlamlı bakıyo onun ağlamasını taklit ettim bugün bana gülümsüyo yarım gözlerle uykuya 2 saatte dalıyo uyursa huzurlu bol gülücüklü oluy kuzum babamız nezle olmuş bi hapşurması var bütün mahhalle duyar kızımda sıçrayıp korktu ağladı yazık zaten korkkak babamızı ayrı odada yatırıyoruz ohh kızımla yatakta sefa sürüyoruz bütün iş bana bakıyo zaten beceriksiz bi kocaya sahibim bebeklede 5 dk olsun ilgilenemiyo hasta hasret kaldı bize ohh

kesinlikle katılıyorumm arkadaşımmm çok önemliymiş ben kullanıyorummm

D vitamini anne sütünde yeteri kadar olmuyor, o yüzden mutlaka dısardan destek verilmesi gerekiyor. D vitamini eksikliği raşitzme neden oluyor çunku. artık ihmal etmesen iyi olur, hele de bu kış aylarında güneşe de cıkaramadıgımız için bebeklerimizi destek lazım

ben de karsıydım ama kullanıyorum ara sıra, buyuk kolaylık

kızlar vitamin olarak bız marivit kullanıyoruz günde 1 pipet.öyle 3 damla değil oyüzden kafam karıştı?marka farkı mı var neden farklı oranlar?

Canım arkadaşımın eşi dr. ona sordum sümüksü olması da normalmiş ama kanlı olunca problem oluyormuş.Ayrıca benimki de katı yapmadığı halde kaka yapmaya başladığı zaman kıpkırmızı oluyor.Sonra da mayışıyor.

Canım benim bebğim de ilk emdiği sıralar öyle yapıyordu annem ucu sertleştiği için alası gelmiyor dedi sütünü ilk önce sen sık ucuna sür o tatını alınca kolay alır dedi.Hakikaten de öyle oldu şimdi zaten pek sorun yaşamıyoruz ama yine de sert olduğu için ilk aldığında birkaç defa çıkarıp geri alıyor.Bir de süt sürmeyi dene bakalım.

Canım yeşil kaka bebeğin üşüdüğünü gösteriyor demişti hemşire hanım. Bi de biraz kalın giydirip kontrol et bakalım ne olacak...

Olabilir tatlım yaa dün bebeiğin elleri ve ayakları çok üşümüştü akşam sıcak su torbası koydum ayaklarına.Mayıştı kaldı.Sabah da kakası yeşil değildi snırım üşüttüğünden oluyormuş bilemedim

kızlar sıcak su torbasını ayağına nasıl koyuyosunuz havluyla mı?

Canım zaten ayağında çorap ve tulum var bir de battaniyesi oluyor yanmaz zaten ayağı direk yatağına öyle koyuyorum ayağının dibine.

biz hep hastaneye gittik yavrum dönenceler yerine serumlara baktı kafasını kaldırıp. oto koltuğuyla gittik hep ama oto koltuğu çok ağır, aklımıza gelmedi bebek arabasını almak, oto koltuğu arabanın alt kısmına takılıyor öyle rahat olurdu. kızım iyice iyileşince ankarada bi gordiona filan gitmeyi planlıyorum. kapalı otoparkı olması olması önemli, aşırı kalabalık olmaması önemli, bi de öyle çok durmayacağız ama alt değiştirme emzirme odası olması önemli.

yoo ben öylece koyuyorum çok sıcak olmayacak tabi. tenine de deymiyo zaten çorap filan oluyor

teşekkürler kızlar :13:

Canım ben ayakta emzirmeyi denedim. gene ağladı ama sonra aldı. memeyi kavradıktan sonra oturarak emzirmeye devam ettim. ayakta hafif sallayarak gezdirerek göğüs ucunu kavrattım. 2 sefer denedim oldu.

kızlar sıcak su torbasını ayağına nasıl koyuyosunuz havluyla mı?

benimkinin oyuncaklı bi kabı var ona ona koyuyorum..

bide benimki baya sulu canım.. korkumdan su vermeye başladım.. yaptımı sırtına kadar çıkıyor.

evet cnm sertken yapıyor hatta çok sert olduğu zamanlarda öğk yapıyor sonra ağzında ıslanınca emmeye başlıyor..

Son düzenleme:
selam herkese.nasılsınız bakalım.biz iyiyiz oğluşla.o uyuyor bende temizlk yapıcam misafir gelecekmiş akşama..rota aşısını konuşmuşsunuz ben 15 gün sonra yaptırıcam.dr um kesinlikle öneriyorum dedi.

Kaka lekelerini çıkartamıyoruum. dalin sıvı deterjanla 40 derecede çıkmıyor. ariel ile 60 ta yıkayınca çıktı ama pamukluların agzı yüzü kayıyo diye 60 ta yıkamak istemiyorum. siz napıyosunuz leke çıkarıcı falan katıyormusunuz,bi kere yaptım ama içime sinmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…