- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.301
canım bize aile hekimin daha 5 günlükken alın dedi 15 günlükken başlarsın kullanmaya dedi.. günde 3 damla.. hala devam ediyoruz ve 1 yaşına kadar kullanılması gerekiyormuş..
sakın ihmal etme canım .. bebeklerimizin sağlığı için.. hiç vermediysen hemen al başla derim
kızlar herkese merhaba
hamileyken çok düzenli takip ediyordum forumu ama kızım doğduktan sonra bi çoğumuz gibi bende ara sıra bakabiliyorum
biz 45 günlük olduk artık düzene oturmaya başladı kızım
doktor 15 günden sonra d vitamini kullanmamı söylemişti
ama ben ihmal ettim sizler kullandınız mı ne zaman kullandınız çok mu geç kaldım sizce
kızlar sıcak su torbasını ayağına nasıl koyuyosunuz havluyla mı?
Anneler, bebekleriniz için emzik kullanıyor musunuz? Oğlum tok olsa da elini emmeye çalışmaya başladı ancak eşimi ikna edemiyorum emzik için. Tuttu mu inadı tutuyor. Yarın doktor randevumuz var, bakalım doktor amcamız ne diyecek bu duruma. Aklınıza takılan sorular varsa yazın isterseniz, vakit bulursam sorarım doktora.
kızlar vitamin olarak bız marivit kullanıyoruz günde 1 pipet.öyle 3 damla değil oyüzden kafam karıştı?marka farkı mı var neden farklı oranlar?
benimkide bazen sümüksü yapıyor hiç yeşil olmadı ama hala sulu kaka yapıyor intertte yazılanlar içime kurt düşürdü bazıları bağırsak enf. falan yazmış pazartesi götürücem doktora bide kakasını yapmadan önce kıvranmaya başlıyor benimki
ah canım yaa aynısı bendede var.. memeyi ilk verdiğime yüzünü ekşitiyor kafasını oyana bu yana sallıyor bi 30 sn sonra iyice ağzına dayıyorum sonra başlıyor çekmeye neden anlamıyorum.. bu bilinmezlikler insanı çıldırtıyor
Canım yeşil kaka bebeğin üşüdüğünü gösteriyor demişti hemşire hanım. Bi de biraz kalın giydirip kontrol et bakalım ne olacak...
kızlar birşey sorcam bebişlerinizle ne zaman gezmeye gittiniz yani ev gezmesi değil alışveriş merkezi yemek falan gibi.. ve nasıl taşıdınız bebeğinizi yani anakucağımı bebek arabasımı nasıl bir deneyim oldu falan.. biz çok gezdik ama hep ev gezmesiydi haftasonu çıkalım diyoruz eşimle ve en sorunsuz nasıl vakit geçiririz onu planlıyorum tecrübelerinize ihtiyacım var. ben arabasını alayım diyorum oto koltuğu var arabaya takılan yenidoğan için daha kolay olur sanki sizler nasıl yaptınız
yoo ben öylece koyuyorum çok sıcak olmayacak tabi. tenine de deymiyo zaten çorap filan oluyor
Canım arkadaşımın eşi dr. ona sordum sümüksü olması da normalmiş ama kanlı olunca problem oluyormuş.Ayrıca benimki de katı yapmadığı halde kaka yapmaya başladığı zaman kıpkırmızı oluyor.Sonra da mayışıyor.
Canım benim bebğim de ilk emdiği sıralar öyle yapıyordu annem ucu sertleştiği için alası gelmiyor dedi sütünü ilk önce sen sık ucuna sür o tatını alınca kolay alır dedi.Hakikaten de öyle oldu şimdi zaten pek sorun yaşamıyoruz ama yine de sert olduğu için ilk aldığında birkaç defa çıkarıp geri alıyor.Bir de süt sürmeyi dene bakalım.
Olabilir tatlım yaa dün bebeiğin elleri ve ayakları çok üşümüştü akşam sıcak su torbası koydum ayaklarına.Mayıştı kaldı.Sabah da kakası yeşil değildi snırım üşüttüğünden oluyormuş bilemedim
Canım zaten ayağında çorap ve tulum var bir de battaniyesi oluyor yanmaz zaten ayağı direk yatağına öyle koyuyorum ayağının dibine.
benimkide geç emmeye başladı ve bugün memeyi reddediyor ağzına bile almıyor kaç saat aç bıraktım emsin diye ama banamısın demedi. daha öncede zorlasamda biberonu emmiyordu kesinlikle, bugünde onu emmeye başladı şaka gibi. bilmiyorum bende ne yapacağımı.
Canım arkadaşımın eşi dr. ona sordum sümüksü olması da normalmiş ama kanlı olunca problem oluyormuş.Ayrıca benimki de katı yapmadığı halde kaka yapmaya başladığı zaman kıpkırmızı oluyor.Sonra da mayışıyor.
Canım benim bebğim de ilk emdiği sıralar öyle yapıyordu annem ucu sertleştiği için alası gelmiyor dedi sütünü ilk önce sen sık ucuna sür o tatını alınca kolay alır dedi.Hakikaten de öyle oldu şimdi zaten pek sorun yaşamıyoruz ama yine de sert olduğu için ilk aldığında birkaç defa çıkarıp geri alıyor.Bir de süt sürmeyi dene bakalım.
gidince dr sorcam nedir hiç bilmiyorummerhaba güzel anneler
rotavirüsü (ishal) aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz? yaptıran var mı?
merhaba güzel anneler
rotavirüsü (ishal) aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz? yaptıran var mı?
kızlar doktorlarınız sizleri kontrole çağırdımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?