2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben kendi yaptığımı söleyim eğer gece altına kaka yapmıyorsa altını değiştirmiyorum ben çünkü altı açılınca uykusuda açılıyor benim bebeğin o yüzden 12 gibi altını değiştiriyorum 6 ya kadar bakmıyorum biraz uzun gibi geliyor insana ama ben çalışmaya başlayacağım zaten bezlerde iyi çok güzel çekiyor çişi.gece uykusunu açmazsan daha çok uyur

merhaba kızlar nasılsınız?
bizim de 40ımız çıktı ama düzene girdik mi bilemiyorum oğlum hala gazsancısı çekiyor pek bir fark yok. amaa gezmeye bayılıyor artık bundan eminim ne zaman dışarı çıksak saatlerce sesi çıkmıyor eve girdikten kısa bir süre sonra basıyor çığlığı yandık eve sokamayacağız galiba oğlumu

Ay benim oğlum da arabaya bindiğimiz anda uykuya dalıyor, eve dönünce anca uyanıyor :) Bi açık gözüyle bakamadı Ankara sokaklarına:)

benim minik kızım 2.5 aylık oldu çogunlukla geceleri ayaktaydık akşam 11 gibi uyanıp diger gün 5 6 hatta öğleye kadar yarım yarım uyuyodu yada hiç uykusuz bıraktığımda oldu kucağımda gezdirince uyumuyordu ama fayda olmadı ilk kez dün gece mışıl mışıl uyudu akşam 7de yattı emzirdim alt açmada bile azıcık uyandı sabah 5 te bi bide 8de tamamen kalktı 11 e kadar güzellik uykusu yaptık şuana kadarda uyusun istedim hiç uymadı ve sürekli kucak istiyo geceye alışsın diye alıyorum ama işler kalıyo tabiki odadan çıkanca gel diye bağırıyo ağlayan bi bebek değil ama artık bıcır bıcır sesler çıkarıyo kandırıyo beni dayanamayığp alıyorum huyları bi kaç gündür aşırı değişti memeyi alırken bazen ayakta olmamı gezdirmemi istiyo yavaş yavaş uyum sağlıcaz

çalışan arkadaşlar merhaba,
geçmişte konuşuldumu bilemiyorum ama aranızda özel sektörde çalışıpta doğum sonrası raporunuz bittikten sonra ücretsiz izin alan oldu mu?
kimisi 6 ay diyor kimi 1 yıl ,kimiside 24 ay.işyerimde de tam olarak bilgileri yok anlaşılan .ya da bilipte bilmezden geliyorlar.
doğum sonrası özel sektörde ne kadar ücretsiz izin alabiliriz.işyerinin vermeme gibi bir hakkı varmı.nettede okudum ama kafam iyice karıştı.bilgisi olan varsa çok sevinirim.benim iznimin bitmesine az kaldı ve 8-10 ay kadar ücretsiz izin almak istiyorum acaba alabilirmiyim?

canım bende özel sektörde çalışıyorum 25 mart iş başı yapmam lazım bende gidince uzatıcam cnm benim bildiğim 6 ay ücretsiz izin alabiliyorsun muhasebe öyle dedi ve resmi olarakta 6 ay bilgiin olsun cnm

canım bende özel sektörde çalışıyorum 25 mart iş başı yapmam lazım bende gidince uzatıcam cnm benim bildiğim 6 ay ücretsiz izin alabiliyorsun muhasebe öyle dedi ve resmi olarakta 6 ay bilgiin olsun cnm

çok sağol ya, okudukça kafam karışmıştı benimde.
ne yapalım 6 ay ile idare ederiz bizde.önce bunu bir alayım da, senelik iznimde var onuda sonrasında alırım.peki vermeme gibi bir ihtimalleri olabilirmi.günlerim azaldıkça panikliyorum da.zaten izne ayrıldığımdan beri telefonda bile isteksiz isteksiz konuşuyorlar benimle.

sakin sakin duruyosa ağlamıyosa ışıkları söndürmeyi dene. birde bende filizin dediği gibi yapıyorum 10 gibi değiştiriyorum bezini en geç 12 de, sonrasında kaka yapmamışsa 6 ya kadar falan değiştirmiyorum.

gezm derken nereyi geziyorsunuz , arabayla gezerken bizde de problem yok ama ben artık market falan da gezmek istiyorum ya çığlığı basıveriyor marketin ortasında kendimizi arabada bulduk birden , bikere gitmiştim tekrar deneyemedim.. bugün ilk defa ev gezmsine gittim karşı komşuma, bol bol emiştik uyuduk bol bol :)

canım bende senin gibi çok araştırmıştım korkma vermeme gibi bi durum olmaz kanun nasıl doğum iznini ücretli veriyorsa ücretsizde 6 ayı veriyor tereddüt etme cnm

merhaba aynen bizi anlatmışsınız sanki bizimde 40 ımız cuma günü çıkıyo fakat hala uykular düzene girmedi maalesef bazen 1 saatlik uykuyla bütün günü geçirdiğim oluyo ama yeni bişey keşfettim dün gece 10 dan sonra uyutmadım 12.30 gibi uyudu e uykusuz olunca mecbur sabah 6 ya kadar uyudu.birde dönence çok dikkatini çekiyo onunla oyalıyorum bayağı işime yarıyo bazen ona bakarken uyuyo.

lymonata cım oğullarımızın huyları aynıı =))) alışveriş merkezlerini sevmiyor..dünya kadar trafikte bekleyip ikeaya gitmiştik ama 15 dk zor durabildik =)) sokaklarda gezicez anlaşılan =))

kızlar dışarı çıkınca bebeği neye koyuyosunuz neyle taşıyosunuz

bebek arabası
ana kucağı
port bebe
kanguru
hiçbiri (kucak)

bizim şirkette en fazla 6 ay alınabiliyor ama bizimkine özel mi bilmiyorum.

canım oğlum için farketmiyor nereyi gezdiğimiz market alışveriş merkezi ev gezmesi hiç farketmez evden başka bir yer olsun yeter onun için evde cıyak cıyak ama kapıdan çıktık mı yumuyor gözlerini eve girdik mi yine açıyor eve mi bir gıcıklığı var inan anlamadım geçen gün emzirdim altını değiştirdim çıktık dışarı 7 saat dışardaydık bir kere açmadı gözünü eve girdik bastı çığlığı ben de anlamıyorum bu oğlanı

birde avatar resmini değiştirmek istiyorum ama nerden yapacağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

yerim o bıdığı ben :))
sanırım sürekli hareket halinde olduğu için rahattır.. gazlı bebeklere iyi geliyor.
bizde dün hastaneye gittik kalça çıkıklığı için, taksiyle 5dk mesafe, mayıştı hastaneye gidene kadar dışarıya baka baka gittik, hastaneye girince uyudu babasının kucağında, randevumuz olmasına rağmen 45*50dk bekledik, korktum uyanır da ağlar diye.. bizi çağırmalarına 5dk kala uyandı.. başta mekanı yabancıladı büzdü dudakları, sonra beni ve babasını görünce gülücükler saçtı.. ilgi odağı olduk ultrasonda da yavrum sesini çıkarmadı hiç..
eşim ağlar dedi soğuk jeli sürdükleri zaman, yok dedim alışkın o, 9 ay boyunca annesinin karnından hissetti o jeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…