- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.361
kızlarrr yrdım yarın 40. günümüz ve hani derler yaa bebeğin 40'ı çıktıktan sonra uykusu düzene girer ya gececi olur yada gündüzcü derler benimki galiba gececi olacak napmalıyım bana fikir verin dün gece 2 de uyandı altını değiştrdim karnını dourdum gazı çıktı ama uyumak bilmedi gözleri fal taşı gibi etrafı izledi inanırmısınız sabaha kadar kollarımda salladım bir yandan uykusuzum bayılacağım sanki sabah 5.5'a kadar salladım sabahın 6 sında uyuda ben napıcam gündüzleri çok uyuyor geceleri hep ayakta offff böyle geçermi yaaa
selam kızlar
bu rotavirüsü aşısını yaptıranlar var mı aramızda
doktorumuz bize önerdi ama aşı dediğimize bakma ağızdan verilen bir ilaç dedi
sizinkide mi ağızdan verildi bi sorayım dedim
merhaba kızlar nasılsınız?
bizim de 40ımız çıktı ama düzene girdik mi bilemiyorumoğlum hala gazsancısı çekiyor pek bir fark yok. amaa gezmeye bayılıyor artık bundan eminim ne zaman dışarı çıksak saatlerce sesi çıkmıyor eve girdikten kısa bir süre sonra basıyor çığlığı yandık eve sokamayacağız galiba oğlumu
kızlarrr yrdım yarın 40. günümüz ve hani derler yaa bebeğin 40'ı çıktıktan sonra uykusu düzene girer ya gececi olur yada gündüzcü derler benimki galiba gececi olacak napmalıyım bana fikir verin dün gece 2 de uyandı altını değiştrdim karnını dourdum gazı çıktı ama uyumak bilmedi gözleri fal taşı gibi etrafı izledi inanırmısınız sabaha kadar kollarımda salladım bir yandan uykusuzum bayılacağım sanki sabah 5.5'a kadar salladım sabahın 6 sında uyuda ben napıcam gündüzleri çok uyuyor geceleri hep ayakta offff böyle geçermi yaaa
çalışan arkadaşlar merhaba,
geçmişte konuşuldumu bilemiyorum ama aranızda özel sektörde çalışıpta doğum sonrası raporunuz bittikten sonra ücretsiz izin alan oldu mu?
kimisi 6 ay diyor kimi 1 yıl ,kimiside 24 ay.işyerimde de tam olarak bilgileri yok anlaşılan .ya da bilipte bilmezden geliyorlar.
doğum sonrası özel sektörde ne kadar ücretsiz izin alabiliriz.işyerinin vermeme gibi bir hakkı varmı.nettede okudum ama kafam iyice karıştı.bilgisi olan varsa çok sevinirim.benim iznimin bitmesine az kaldı ve 8-10 ay kadar ücretsiz izin almak istiyorum acaba alabilirmiyim?
canım bende özel sektörde çalışıyorum 25 mart iş başı yapmam lazım bende gidince uzatıcam cnm benim bildiğim 6 ay ücretsiz izin alabiliyorsun muhasebe öyle dedi ve resmi olarakta 6 ay bilgiin olsun cnm
bizim de 40ımız çıktı ama düzene girdik mi bilemiyorumoğlum hala gazsancısı çekiyor pek bir fark yok. amaa gezmeye bayılıyor artık bundan eminim ne zaman dışarı çıksak saatlerce sesi çıkmıyor eve girdikten kısa bir süre sonra basıyor çığlığı yandık eve sokamayacağız galiba oğlumu
çok sağol ya, okudukça kafam karışmıştı benimde.
ne yapalım 6 ay ile idare ederiz bizde.önce bunu bir alayım da, senelik iznimde var onuda sonrasında alırım.peki vermeme gibi bir ihtimalleri olabilirmi.günlerim azaldıkça panikliyorum da.zaten izne ayrıldığımdan beri telefonda bile isteksiz isteksiz konuşuyorlar benimle.
kızlar dışarı çıkınca bebeği neye koyuyosunuz neyle taşıyosunuz
bebek arabası
ana kucağı
port bebe
kanguru
hiçbiri (kucak)
çalışan arkadaşlar merhaba,
geçmişte konuşuldumu bilemiyorum ama aranızda özel sektörde çalışıpta doğum sonrası raporunuz bittikten sonra ücretsiz izin alan oldu mu?
kimisi 6 ay diyor kimi 1 yıl ,kimiside 24 ay.işyerimde de tam olarak bilgileri yok anlaşılan .ya da bilipte bilmezden geliyorlar.
doğum sonrası özel sektörde ne kadar ücretsiz izin alabiliriz.işyerinin vermeme gibi bir hakkı varmı.nettede okudum ama kafam iyice karıştı.bilgisi olan varsa çok sevinirim.benim iznimin bitmesine az kaldı ve 8-10 ay kadar ücretsiz izin almak istiyorum acaba alabilirmiyim?
sakin sakin duruyosa ağlamıyosa ışıkları söndürmeyi dene. birde bende filizin dediği gibi yapıyorum 10 gibi değiştiriyorum bezini en geç 12 de, sonrasında kaka yapmamışsa 6 ya kadar falan değiştirmiyorum.
gezm derken nereyi geziyorsunuz , arabayla gezerken bizde de problem yok ama ben artık market falan da gezmek istiyorum ya çığlığı basıveriyor marketin ortasında kendimizi arabada bulduk birden , bikere gitmiştim tekrar deneyemedim.. bugün ilk defa ev gezmsine gittim karşı komşuma, bol bol emiştik uyuduk bol bol :)
canım oğlum için farketmiyor nereyi gezdiğimiz market alışveriş merkezi ev gezmesi hiç farketmez evden başka bir yer olsun yeter onun için evde cıyak cıyak ama kapıdan çıktık mı yumuyor gözlerini eve girdik mi yine açıyoreve mi bir gıcıklığı var inan anlamadım geçen gün emzirdim altını değiştirdim çıktık dışarı 7 saat dışardaydık bir kere açmadı gözünü eve girdik bastı çığlığı ben de anlamıyorum bu oğlanı
kızlar benim ogluşum sünnet oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?