2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba,benim oglumda da vardi.Ben acemilikten onun fitik oldugunu bile farketmemistim. Yenidogan bir bebegin oyle olur sonra duzlesir saniyordum.1. ay kontrolumuzde doktor soyledi.Doktor sebebin karnindaki gaz oldugunu soyledi ve zamanla gaz gittikce gecer dedi.

aa ona hiç dikkat etmedim,paşa uyansında verirken bakarım canım..

bu arada bu ishal aşısı devletin karşılamadığı kanlı ishal aşısımı yoksa buda mı başka ?

tamam bi bak canım 2 tane çizgi var biri altta biri üstte alttaki0,5ml üstteki 1ml üstteki çizgiye kadar çekip ver ben öle yapıyorum
bizim bu aşıyı devlet karşılamıyormuş ishal aşısı farklı değil canım

çalışıyrum ama çok az çıkınca bidaha moralim bzuluo şimdi daha iyi sanki 6 ay emse razıyım

bu arada karnı tok altı kuru neden uyumaz bu çocuk ?????

Son düzenleme:

merhabalar.. birkaç gündür görüşemiyoruz oğluşum malesef fırsat vermiyor.. birkaç sefer yazmıştım kaka problemimiz vardı ve ıkınmaktan poposunun kenarında şişlik olmuştu doktorumuz önemli değil geçecek demişti ama iyice büyüdü ve şuan oğluma çok acı veriyor. birazdan acile çarşambada kendi doktorumuza gidicez dua edin kızlar lütfen kötü birşey çıkmasın.. (

ayy çok geçmiş olsun canım ya iyileşir inşallah geçicidir doktorun dediği gibi. fitil falan vermemişmiydiniz, bizimde var kaka problemimiz geçen gün 4. günüydü kaka yapmamıştı , fitil verdik bugünde ikinci günü çok ıkınırsa vermeyi düşünüyorum yine off onunda zararı varmıdır versem ayrı vermesem ayrı..

canım sen kayısı yesen sütünden bebeğe geçer
ben şöle yaıyorum 3 tane kayısı bir bardak ılık suya koy 4-5 saa orada kalsın şişsin sonra önce suyunu iç sonra tanelerini ye
bebeğin kabızına iyi gelir inşallah sütünden geçer
rabbim yardımcın olsun bebişine sağlık versin

canım kaka kıvamı normalse fitile gerek yok bence.. alışmasın popiş fitile.. bağırsaklar tembellik yapar sık sık kullanırsan fitili..
al benim oğlum da 1-2-3 gün arayla kaka yapıyor.. rekor 4 gün oldu 2 defa.. ıkına ıkına olsa bile normal kıvamda yapıyor.. bakalım ek gıdaya başlayınca böyle giderse kabız olmasından korkuyorum .. 1-2 kaşık zeytinyağı içir bakalım.. fitilden iyidir

selam kızlar
bu rotavirüsü aşısını yaptıranlar var mı aramızda
doktorumuz bize önerdi ama aşı dediğimize bakma ağızdan verilen bir ilaç dedi
sizinkide mi ağızdan verildi bi sorayım dedim

çok saolun kızlar, kabızlık problemimiz yoktu bizim..kaka yapıyoruz ama çok ıkınıyordu ve hafif şişlik vardı şişlik büyüdü meğer iltihap kapmış çok şükür akıttılar bugünde cerrahi gördü önemli bişey değil geçer tamamen dedide rahatladık..

çok geçmiş olsun canım

selam hanımlar;benim oğlumda da kabızlık vardı.Doktor zorlanmasın fitille yaptır dedi bende yarım fitille yaptırıyordum ama içime sinmiyordu.Denemediğimiz yol kalmadı en sonunda organik kayısıyı küçük küçük doğrayıp cezvede yarım çay bardağı suyla kaynattım;biraz ılıyınca pozasıyla süzgeçten geçirdim ve bebişime kaşıkla verdim 2 saat sonra çocuğum rahatladı artık düzenli ıkınmadan yapıyor.Tavsiye benden denemesi sizden..

kızlarrr yrdım yarın 40. günümüz ve hani derler yaa bebeğin 40'ı çıktıktan sonra uykusu düzene girer ya gececi olur yada gündüzcü derler benimki galiba gececi olacak napmalıyım bana fikir verin dün gece 2 de uyandı altını değiştrdim karnını dourdum gazı çıktı ama uyumak bilmedi gözleri fal taşı gibi etrafı izledi inanırmısınız sabaha kadar kollarımda salladım bir yandan uykusuzum bayılacağım sanki sabah 5.5'a kadar salladım sabahın 6 sında uyuda ben napıcam gündüzleri çok uyuyor geceleri hep ayakta offff böyle geçermi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…