her açışta işemiyor, hatta son zamanlarda elimize işetmeden kapatabildik bezi başarılıyız, iki defa fışkırarak işedi birinde kanepede değiştiriyordum allahtan çarşaf sermişim bacaklarını kaldırdım popoyu siliyordum hemde pişik varmı bakıyordum fırsatı kaçırmamış , diğerinde mutfaktaydım annemin kahkahasına geldim ki bacaklarını kaldırınca boynuna işemiş , sabah 6 idi, gözümüzü zor açıyorduk kalktık banyo yaptırdık. daha kaçtane alt açma bezi değiştirdiğiimizi saymadım hatta bazılarına kakamızı yaptık maceralı oluyor yüzümüze anlamlı anlamlı bakıyor
çok geçmiş olsun , nasıl oldun , inşallah daha iyisindir, çabucak iyileşirsin. süt korur bulaşmaz derler ama sen ilaç falan kullanamazsın sanırım ,
sağol canım ben o kadar takmıyorumda evdekiler şundanmı oldu bundan mı oldu , birde gelenler hastalıklıymışız gibi davranınca insan merak ediyor aslında bu kadar yoktu gerçi ama doktorumuz normal geçer demişti..
benim kulakları pul puldu nemli pamukla sildim birkaç defa hafifledi.
çok geçmiş olsun, bebeğin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
sağol canım denedim faydası oldu sanırım azaldı ,sivilcelerin üzerinde sarımsı kuruntular oluyordu , deride pul puldu onlar geçti, sivilcelerimizde öncesine göre baya azaldı.
duymuştum onu ama ilk haftalar önerilmiyo diye almamıştım, nekadarlıktan itibaren kullanılıyor ki. aslında gazımızı çıkarıyoruz ama çıkardıktan sonra ağlamaya devam ediyor derdini anlayamıyorum :)
maşallah canım ne güzel, ağzından çıkartmak için bile yarımsaaatten fazla uğraşırsam belki :) ki boynu bükük uyumasın diye zatn bekletmiyorum o kadar , biogiayı bizim doktorumuz önermedi probiyotik o , gerek yok demişti. ona sabsimlex colinox vs gib birçok gaz ilacı ismini yazıp sormuştum, o da bir doktor arkadaşın bebeinde bu ilaçların hepsini denedik çocuk yinede gazını bağırarak çıkarttı demişti.. başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum ona da neo baby ve nurs harveysi soracağım önerisine göre bakalım o fayda edecek mi gazımıza :)
şimdi bağırıyor yine, aslında çıkarttı gazını duydum işte :)