- Konu Sahibi antidepresif
- #27.001
kızlar kalça çıkığı kontrolü 1.aydamı yapılıyor yoksa 2.aydamı
ben 15 günlükken yaptırttım cnm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy cnm yaa.. çok üzüldüm benimk, sarılık olmadı nasıl anlamaz anlamıyorum yaa..
sende sezeryan olmuşsun.. benimde öyle oldu çok ağladım seni neden sezeryana aldı cnm gürsel??
ben 15 günlükken yaptırttım cnm..
1 ayda galiba bizimki öyle oldu canım
sorma ben de çok ağladım 1 saat yatağa yatıramadılar beni hazırlayacaklar sözde doğuma ama ben koltukta oturuyorum hala:)) bebeğim hareket etmiyordu canım 2 gündür bizde acile gittik nstye girdim ve sancılarım çıktı ama bebişin kalp atışlarında sorun çıktı ertesi gün tekrar çağırdı gürsel gittik nstde yine sancım çıktı en geç yarın doğum olur doğum başlamış oyüzden kalp atışları yledir hareket azlığı da ondandır dedi eve gidin sancıları bekleyin dedi ama ben bebeğimi hissetmiyorum deyince ayrıntılı ultrason istedi canım ve boynuna kordon dolandığını öğrendik bebişim hiç hareket etmiyordu acil sezeryana aldı ama okadar çok saydım ki kandırıyorsun bile dedim :)) başka bir doktora daha gittim hatta napayım normal doğuma çok şartlanmıştım ağlaya ağlaya girdim sezeryana gerçekten de oksijensiz kalmış canım bebeğim adam yediği laflarla kaldı :))
röntgen çekiliyor dimi kızlar doktorum her gittiğimizde kontrol ediyor ama röntgen de çekilcek dedi hangi ay dedi onu hatırlayamadım ozaman bu gittiğimizde yapılcak
benide alttan muayene etti bebek çok yukarda dedi hemen ogün sezeyan olduk.. yarın geleyim dedim göndermedi..
doğumdan sonrada bana kan kesici bi ilaç yazdı ama ben almadım aksın temizlensin istedim..
merhaba kızlar.. aylık kilo alımını hesaplarken doğum kilosunu hesaplıyorsunuz yoksa şişliği indikten sonraki kiloyumu??
ben hala sinir oluyorum canım gürsele çok seviyorum doktorumu ama ne bileyim yine de içim tam rahat değil başka drlar da aynı şeyi söylemesine rağmen hep acaba gitmesemiydik diye düşündüm çünkü doğum başlamış dedi gittiğimizde o daha çok canımı sıktı benim aşırı sancın var hissetmiyorsun çok kolay olacak doğum demişti cidden hissetmiyordum pek bir heveslenmiştim napalım olmadı bebeklerimiz sağlıklı olsun da
canım ben doğum kilosuna göre hesap yapıyorum doktorumuz da öyle yapıyor çünkü bizim ki hiç kilo vermedi ben de hep verirler diye biliyordum ama hep kilo almış çıktı bizim ki:26:
röntgen çekiliyor dimi kızlar doktorum her gittiğimizde kontrol ediyor ama röntgen de çekilcek dedi hangi ay dedi onu hatırlayamadım ozaman bu gittiğimizde yapılcak
ben hala sinir oluyorum canım gürsele çok seviyorum doktorumu ama ne bileyim yine de içim tam rahat değil başka drlar da aynı şeyi söylemesine rağmen hep acaba gitmesemiydik diye düşündüm çünkü doğum başlamış dedi gittiğimizde o daha çok canımı sıktı benim aşırı sancın var hissetmiyorsun çok kolay olacak doğum demişti cidden hissetmiyordum pek bir heveslenmiştim napalım olmadı bebeklerimiz sağlıklı olsun da
canınızı sıkmayın canım geçti gitti, benimki normal oldu bu sefer de doğum sırasında köprücük kemiğini kırmışlar yavrumun, öyle çok kilolu da değildi. doğumu geçirdik artık sağ salim büyüsün yavrularımız demek kaldı bize
Kızlar kaynanalarınızdan bahsetmişsiniz hepinizin yazısını okudum ben hiç yazmak istemiyordum ama artık yazma gereği duydum hergün ağlamaktan bıktım sizinle paylaşmak istedim içimi biraz dökmek istedim umarım benim yazımıda okursunuz şuna şükredin tabiki kendi evi olanlar için diyorum ben sevdiğim için kocam için kaynanamla kalıyorum aynı evde eşimin durumu olmadığı için ozaman kaynanamın evi için tamam demiştim 5 ci seneye giriyorum hala evimiz yok hala eşimin az maaşıyla koca aile geçinmeye çalışıyoruz 5 kuruş bir yere atamıyoruz konuya gelelim bebeğimi oğlumu sezeryanla dünyaya getirdim okadar şanslılarki kaynanamlar torun sevgisiyle hergün nefes alıyorlar ama bebeğim neredeyse anneanneyi tanımayacak bile bebeğim benim kucağımda durmuyor benim göğüsümü emmemesi zaten benim için büyük sorun sağıp veriyorum sütümü bebeğim benim kokumu bile alamıyor kayınbabam sabahın 6 sında bebek ağladımı onu alır salona gider ve koynunda saat 3-4 de kadar koynunda onu uyutur sonra kaynanam alır biraz bana ver der eşine bu sefer o alır oda saat 9 -10 kadar alır sever uyutur tabiki aralarda kızım biberonu getir açıktı der yedirir bana sadece geceleri bakmak kalıyor yani bukadar sorumsuz bir ailede kalıyorum bebeğim beni tanımayacak beni sevmeyecek beni istemeyecek beni annesi gibi görmeyecek diye çok korkuyorum bazen emzirmeyi deniyorum bu konuda kaynanam hiç yardımcı olmuyor gel kızım deneyelim felan dediği hiç yok ancak biberonla onu yedirmek çok hoşuna gittiğini kendi ağzıyla söyledi onun için emzirmemei zaten istemiyor gibi zaten emmiyorda benim hayatım bu kızlar ben ne yapıyım söyleyin bana ben ne yapayım…….. çaresiz
![]()
selam
nasilsiniz kizlar nevar ne yok ?
nasil gidiyor bebisleriniz nasil
benim bebis sükür iyi bazen az uyuyor 1er saat uyuyup uyaniyor tam dengesi oturmadi
Ya kizlar ; ben geceleri hastaneden ciktigimdan beri cok terliyorum gece hep pijama degisstirmek zorunda kaliyorm sizlerde böyle bir sey yasiyormusunuz ?
bilgi verirserniz sevinirim.
selam
nasilsiniz kizlar nevar ne yok ?
nasil gidiyor bebisleriniz nasil
benim bebis sükür iyi bazen az uyuyor 1er saat uyuyup uyaniyor tam dengesi oturmadi
Ya kizlar ; ben geceleri hastaneden ciktigimdan beri cok terliyorum gece hep pijama degisstirmek zorunda kaliyorm sizlerde böyle bir sey yasiyormusunuz ?
bilgi verirserniz sevinirim.
kızlar bebişlerinize kaç numara bez kullanıyorsunuz? biz 3 paket 1 numara kullandık küçük gelmeye başlamıştı şimdi 2numaraya devam ediyoruz![]()