- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.761
kızlar bebekleriniz hayırlı olsun
bende mayıs annesi olucam inş. rabbim bizede saglıkla yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin
bişey merak ettik dogumda kaç kilo verdiniz herkeste değişkendir mutlaka ama cevap verirseniz sevinirim
Ankarada olupda bebeğini bilgi hastanesine götüren varmı?Kontrolleri için..
kızlar bebeğimin hırıltısı var burnunda özellikle emerken ve uyurken horlama gibi sesler çıkartıyor..ne yabmak lazım aynı durumda olan var mı? normal mi bu durum üşütmüş olabilir miyim korku sardı beni..ben hamileyken doktor alınacaklar listesi vermişti içinde xlear burun damlası vardı..aldık acaba onu kullansam mı? kullanan var mı onu?
kızlar bebeğimin hırıltısı var burnunda özellikle emerken ve uyurken horlama gibi sesler çıkartıyor..ne yabmak lazım aynı durumda olan var mı? normal mi bu durum üşütmüş olabilir miyim korku sardı beni..ben hamileyken doktor alınacaklar listesi vermişti içinde xlear burun damlası vardı..aldık acaba onu kullansam mı? kullanan var mı onu?
kızlar lohusalık zor bi olaymış gerçekten ben annemle kardeşimle eşimle kayga ettim ağldım çok üzüldüm taktım anlamıyolr insanı bazen eşim tabi ne anlıcak zaten yorgunluk uykusuzluk bide tüm işler zor anlıcan sevgililer gününden önce tartıştık biraxz büyük çapta çocuğumu alır giderim dedim bana çok yüklendi beni sevceksin saygı gösterceksin yoksa terk ederim dedim korktu herhalde ertesi gün çiceklerle geldi aslında bu kıskanma olayı bende var galiba kızmızı çok seviyo sanki benle ilgisini kopardı gibi mutsuz olmuştum ablamda öle olmuş normalmiş..........ben herkes gidince çocukla nasıl ilgilencem die korkrken herkes gidince daha düzenli huzurlu olduk artık bebk görmeye gelmesinler istiyorum ne doğru dürüdt emziriyor nede ilgileniyorum yakınlarımdan çekinmiyorumda özel misafr ilgi istiyo bu haldeyken zoruma gidiyo ...... kızmızı banyo yaptrdık biz isilik olduk bide konak sanırım bizden başka kimsede yok ben fazla giydriyorum sanırım az giydrsem hapşuruyo öksürüyo korkuyorum hasta olur die alta ince tülbent gibi zıbın üste atlet trzında kollu badi en üste tulum ayağa çorapbazen patikte kondaklıyoruz ama kollar hep dışarda öle istiyo ebe elleri serbest bırakın tansın desede üşüyo die fazla çıkarmıyorum bu seferde hem kokuyo pamuk topluyo hemde terliyo sanki napcamı bilemiyorum
ben enjektör kullanıyorum mama vereceğimzaman. biberona alışırsa memeyi bırakır ama tekrar emmeyiöğretebiirsin birazcık sabır :)
en götürüyorum canım sendemi oraya gidiyorsun
mrb arkadaşlar internet sorunundan dolayı uzun zaman giremedim bebeğim bugün 42 günlük oldu çok şükür yalnız size bişey sorucam bugün bebeğimin boynunun yan tarafında küçük beze gibi bişey geldi elime biraz araştırdım ama pek bişey bulamadım bebeklerde olabiliyomuş bu gibi şeyler varmı aranızda yaşayan bilgilendirirseniz çok sevinicem ...
merhaba canım aynı sorun oğlumda da vardı. ilk başlarda azdı hırıltısı ama sonra okadar arttı ki çok panik yapmıştım ben ilk günden beri de sürekli serum fizyolojik uyguluyorduk bu şikayetimizden dolayı doktora kaç kere söylediysem hep serum fizyolojik dedi ama hiç rahatlamadı kuzum. en son hastanede kaldığımız bir gece okdar çok tıkandıki nefessiz kalacak sandık hemşire bile bayağ panik yaptı okadar çoktu yani sıkıntımız en son başka bir dr xlear damla verdi ve anında rahatladı kuzum madem bukadar basitti niye çektirdiler okadar gün diye düşünüyorum günlük damlatıyorum ben burnuna çok rahatlıyor arada da aspiratörle temizliyorum ne kadar çok sümük çıkıyor inanamazsınkızlar bebeğimin hırıltısı var burnunda özellikle emerken ve uyurken horlama gibi sesler çıkartıyor..ne yabmak lazım aynı durumda olan var mı? normal mi bu durum üşütmüş olabilir miyim korku sardı beni..ben hamileyken doktor alınacaklar listesi vermişti içinde xlear burun damlası vardı..aldık acaba onu kullansam mı? kullanan var mı onu?
Ayrıca bugün evi süpürdüm tuvaleti temizledim.25 gündür ne ev süpürülüyor ne de tuvalet temizleniyor leş gibi oldu tuvalet sapsarı olmuş her her yer yaaa .Kayınvalidem biraz bozuldu ama ne yapayım temizlemiyor leş gibi olmuş.Evi süpürürken dikişlerim çok ağrıdı.Oooof oof.Kayınvalidem olduğu için annem de ona ayıp olur diye gelip süpürmüyor.Hamileyken iki üç günde gelir temizlerdi canım annem evimi kimse anne gibi olmuyor.
canım merhaba nasılsın? kendine dikkat et fazla yorma ne güzel yanında sana yardımcı olacak insanlar da varmış bol bol dinlenmeye bak derim. zaten bebeklerimiz yeteri kadar yoruyor bizi. biz 1 haftadan sonra hep tek başımızaydık eşimle gündüzleri görümcem geldi arada onunda sağlık sorunları çıktığı için yanımda olamadı çok fazlaondan öncede hep hastanede yattık zaten. 2.günden itibaren bebeğimin herşeyiyle ben ilgilendim. eve gelince de her türlü işimi yine kendim yaptım tabi eşimin çok yardımı oluyor o ayrı.. yoruldum dikişlerim zorladı belki ama en azından başım ağrımadı diyorum hep en azından yardıma geldim deyip de sadece ayak bağı olan kimse olmadı yanımızda demek istediğim artık tek başıma halledebilirim de ya da biraz da annem kalsın yanımda de madem sana yardımcı olmayacaklar kalmalarının da çok anlamı yok bence lohusa halinle daha çok iş çıkıyor sana
merhaba kızlar.Nasılsınız?oğluşum her geçen gün daha bir tatlı oluyor.Yerim ben onuuu
canlarım ben 27 günlük oldum ve yeni doğan bebek bezlerinden nerdeyse 3. yü bitireceğim.siz kaçıncıdasınız?Kaç saatte bir değiştiriyorsunuz.Benim bebeğim iki saatte bir emiyor her emdikten sonra hemen hemen değiştiriyorum nerdeyse :44::44: Yoksa ben çok sık mı değiştiriyorum?Ama her açtığıma bebeğimin bezi ıslak oluyor.Bazen de ben değiştirdikten sonra kakasını yapıyor yeniden açıp hemen geri değiştiriyorum bezi.Ben çok mu harcamışım bezi yoksa??:44::44:
Bugün yine sinir oldum... Kayınpederim bebeğin emziğini ağzında ıslatıp verecekti ben görmicem sandı ağzına aldı tam verecekti ama hemen müdehale ettim.Yaşlı adam takma dişleri de var yaaavallahi iyice delircem...
merhaba kızlar.Nasılsınız?oğluşum her geçen gün daha bir tatlı oluyor.Yerim ben onuuu
canlarım ben 27 günlük oldum ve yeni doğan bebek bezlerinden nerdeyse 3. yü bitireceğim.siz kaçıncıdasınız?Kaç saatte bir değiştiriyorsunuz.Benim bebeğim iki saatte bir emiyor her emdikten sonra hemen hemen değiştiriyorum nerdeyse :44::44: Yoksa ben çok sık mı değiştiriyorum?Ama her açtığıma bebeğimin bezi ıslak oluyor.Bazen de ben değiştirdikten sonra kakasını yapıyor yeniden açıp hemen geri değiştiriyorum bezi.Ben çok mu harcamışım bezi yoksa??:44::44:
Bugün yine sinir oldum... Kayınpederim bebeğin emziğini ağzında ıslatıp verecekti ben görmicem sandı ağzına aldı tam verecekti ama hemen müdehale ettim.Yaşlı adam takma dişleri de var yaaavallahi iyice delircem...
slm ocak anneleri.benim kızım 34 günlük oldu emziriyorm ama göğsümün biri yara diğerinin de derisi soyuldu. denemediğim krem kalmadı bir aydır iyileşmedi emzirmek çok zor geliyo. iyileşmesi için bir tavsiyeniz var mı
Ayrıca bugün evi süpürdüm tuvaleti temizledim.25 gündür ne ev süpürülüyor ne de tuvalet temizleniyor leş gibi oldu tuvalet sapsarı olmuş her her yer yaaa .Kayınvalidem biraz bozuldu ama ne yapayım temizlemiyor leş gibi olmuş.Evi süpürürken dikişlerim çok ağrıdı.Oooof oof.Kayınvalidem olduğu için annem de ona ayıp olur diye gelip süpürmüyor.Hamileyken iki üç günde gelir temizlerdi canım annem evimi kimse anne gibi olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?