- Konu Sahibi antidepresif
- #26.741
yazıların bazılarını okuyunca cok güldüm :) kaynana konusunda hepimiz ne kadar dertliyiz ya :) bendede durum aynı biz bide sizden farklı olarak hamileliktete aynıydım hamileligim boyunca kaynanam ishaldi nasıl oluyorsa ben 2 gün oldum 1 hafta hastanede yattım adam turp gibi.suan evde 6 kişi kalıyoruz görümcem ve nişanlısıda dahil :) kaynanam akşama kadar gezmeye gidiyor akşam eve gelince ne hikmetse hasta olup yatıyor gece sözde cocuga bakıyor mama saatlerinde beni çagırıyor ben mamasını verip altını degiştirip uyutup gidiyorum hoş bunları yaptıktan sonra neresine bakıyor hala anlamış degilim gecen akşam eşimle dısarı cıkalım dedik alt tarafı 2 saat sürmedi geldigimde cocuga mama bile vermemişti zavallım aclıktan avaz avaz bagırıyordu mama hazırlamasını bilmiyormuş ki en az 50 kez anlattım görümcem desen 1 bardak cay bile demlemiyor. Akşama kadar yemek cay bulaşık cocuk ha bu arada evinde dagılmasıda cabası.en son gecen eşim nöbetçi yemek götürmek için yarım saat dısarı cıktım geldim kırk karıs surat yine cocuk ac deli oldum eşime isyan ettim nerdeyse evi terk etme noktasına geldim düşünsenize 2 aydır yatagımda yatamıyorum kanepe köşelerinde sürünüyorum. gecen akşam üşüdüm eşime dedim beraber yatalım (evde 6 kişi olunca yorgan kalmadı dogal olarak battaniye yada yazlık yorganla idare ediyorum) sen yorganı al o babasıyla yatsın diyo ölürmüsün öldürürmüsün. Cocugu tam uyutuyorum görümcem gelip uyandırıyo bu arada görümcem 25 yasında cocuk degil yani:) anlayacagınız oynatmama az kaldı bugun en son gene dısarı cıkacam dedi tabi yemek yap falan diyerek gidiyordo dedim grip falan olursun almam eve dedim .cünkü gecen hafta bi grip oldu bütün ev toptan hastalandık cocuga gececek diye ödüm kopuyo ve dedim yemegi sen gelince beraber yaparız ben yorgunum dedim ve gitmekten vazgecti :) dogum yaptıgım ilk günden beri gelen gidenin haddi hesabı yok hepside kaynanamın arkadasları ve ben lohusa lohusa yemekli misafir agırladım gunduz gelenlere pasta yapmıyorum diyede duydugum lafın hesabı yok.hatta 10 günlük lohusayken benden ciğ köfte yapmamı istiyorlar misafir için tabi bu kadar yorgunluga süt falan kalmadı dün yine süt olmama mevzusunu actı dedim sor millete uyumadan süt olurmuymuş ben misafirden fırsat buldummu ki dedim gelen misafirlerden 1 tanesi benim arkadasım yada akrabam olsa icim yanmayacak hep kaynanamın arkadasları .Pazar günü benim adıma misafir kabul etmiş dedim kocamın evde oldugu bi pazar var gelmesinler hafta içi gelsinler dedim. kocamın yanında da sözde hep cocuga o bakıyor görünüyo dün gece durmus bakamayacaksanız niye yaptınız diyo diyecem salak ben cocuga bakarım ama yanında 6 kişiye niye bakıyorum.bu arada evlerimizin arası 10 dakika bile yok hani gidip evlerinde kalmamaları için sebep yok şimdided durmus yaprak saralım hani akşam sararsak olurya kızı belki çaya falan yardım eder yazık degilmi kıza :)ailemden bi Allahın kulu yakında degil ki gelsinler havalar düzelmedi ki ben cocugu alıp yanlarına gideyim anlayacagınız durum vahim bana dua edin biraz önce herkesi postalayım evlerine
niye bukadar uzun yazdıgıma gelince hani herkes yazıyorya yok elime vermiyorlar yok hep onlar bakıyo halinize şükredin diye yazdım sizden beterleri var:)
Canııııım hakikaten halime şükrettim.Kusura bakma ama seninkiler bir hayli saygısızlarmış.Allah sabır versin canım yaaa...