- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.621
bizede bi yorum yapın kızlar emiyo 10-15 dk sonra bidaha bidaha derken kusuyo ama tekrar tekrar istiyo ne yapcamı şaşırdım valla ya doyduğu için mi kusuyo doyuyasa neden emmek istiyo emziği alıyo 3 dk emiyo atıyo parmağımı ağzına götürüyorum yine aranıyo tekrar emzik veriyorum almıo delircem emzirmekten tekrar yara oldu göüslerim yaaa
bizede bi yorum yapın kızlar emiyo 10-15 dk sonra bidaha bidaha derken kusuyo ama tekrar tekrar istiyo ne yapcamı şaşırdım valla ya doyduğu için mi kusuyo doyuyasa neden emmek istiyo emziği alıyo 3 dk emiyo atıyo parmağımı ağzına götürüyorum yine aranıyo tekrar emzik veriyorum almıo delircem emzirmekten tekrar yara oldu göüslerim yaaa
cnm emzikmi düşünüyosun anlamadım emzikse aventten şaşma çok yiğenim oldu kızımda da denedim avent en iyisi emzikte...başka markalarıda denedim
Chicco Chicco Physio Kaçuk Bebek Emziği 2`li 12Ay+ | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler bunun 0 numarası
ağzında izde yapmadı daha bizimkinin yanakları tombiş mi değil acaba ondan mı burnuna falanda çarpmıyo :44:
Buraya yeni üye oldum. 13 ocak 2012de malesef bebeğimi ölü olarak doğurmak zorunda kaldım. ölü doğum yapan annelerle ayrıntılı görüşmek istiyorum.
okkes merhaba canım.. gerçekten bayağdır konuşamıyoruz ama artık daha aktif olmaya başladık forumda. yavaş yavaş alışıyoruz bebişlerimizle birbirimize. oğlum iyi çok şükür canım sarılık problemi yaşadık bayağ ağır geçirdi hala da devam ediyor umarım atlatıcaz kısa sürede. birde br kaç gündür gaz sancılarımız başladı okadar çok gaz çıkarıyor k hala nasıl gaz sancısı çekiyor anlamıyorum düzen bozuldu yavrumun kıvranıyornresmen çok üzülüyorum..
bebeğn çok tatlıymış canım allah bağışlasın çok güzel bir bebeğn var oğlumun fotosunu koymayı denerim canım bugün bende
teşekkür edrim teyzesi.çok geçmiş olsun size.benim bebiş şükür sarılıgı hafif atlattı doktor sık sık emzir öyle uykusunu 2 3 saati falan bekleme dedi sen emzirdikçe geçecek dedi.gaz sancımız oldu bizimde doktor acı elma yagını önerdi karın bölgesine ayaklarının altına sür ısıtır ve yardımcı olur dedi.birde ben artık sürekli ayaklarının altına sıak su torbası koyuyorum.dene istersen sende.
aynı sorun bende de var napcamı şaşırdım
emip emip kusuyo ama emmekten de vazgeçmiyo
ya uyuycak
ya ağlıcak
ya emecek
yatıp hiç bakınmıyo
aynı benimkisi.birde gündüz sadece ayağımda uyuyor ancak gece beşiğe yatırabiliyorum.
alakasız bir konu ama kızlar yardımınıza ihtiyacım var dogum yapalı 55 gün oldu sütüm olmadı dogal olarak emzirmedim ama 55 gün gecmesine ragmen ben hala adet olmadım eşim korunmaya yanaşmıyo spiral taktırmak istedim ama onun için adet olmam lazım sanırım (netten okudum) bu arada 2 kez ilişkim oldu hamile kalmaktan tırsıyorum benim gibi emzirmeyen varsa yada bilen varsa benim ne zaman adet olmam gerekir bu arada dogumdan sonrada cok kanama yasamadım sadece 2- 3 gün oldu sonrasında sarı akıntı kırkında bile olmadım acil yardım.
forumda bu konuyla ilgili bi yazıda bulamadım ne yapacam ben:18::18:
Benim bebeğim de en faz 15 dakika ağlamadan, uyumadan ya da emmeden öyle bakıp sessiz sakin yatağında yatabiliyor. Normal mi ki acaba 50 günlük bebek için?
benimde 43 günlük, normal mi bilmiyorum ama kendi kendine uyuyan, duran bebekler gördüm. zaten çok şişkoyum böyle ayağımda bebekle oturmaktan gram veremiyorum yaaa. keşke bir çaresi olsa.
Benim bebeğim de en faz 15 dakika ağlamadan, uyumadan ya da emmeden öyle bakıp sessiz sakin yatağında yatabiliyor. Normal mi ki acaba 50 günlük bebek için?
oofff, bebeğimin kucak bebeği olmasından korkuyorum bu yüzden. Dün amcasıgile gitmiştik. Biraz ağladı diye amcası kucağına aldı, kucağında salladı durdu bütün gece, salonda gezinerek. Eve geldik, gece 3te bir uyandı, besledim, altını değiştirdim, normalde yatağına yatırdım mi hemen uyurdu oğlum, bu sefer yıkıyor ortalığı, kucağa alınca susuyor, çipil çipil bakıyor, az sonra uykuya dalıyor, yatağına koyunca yine aynı. 6ydı yattığımızda.
bu arada sen mesela sağdığında tek göğsünü mü sağıyorsun ve ne kadar süre sağıyorsun?? benim sütüm çok geç aralıklarla geliyor, sebebi sanırım bebeğim yeterince uzun süre mememi emmiyor sıkılıp maksimum 10 dk da bırakıyor. genelde 5 dk dan uzun emmiyor sonra tabi kısa sürede yine emmek istiyor sonra da akşama kadar sütüm yetmiyor bazı günler mama vermek zorunda kalıyorum bir öğün geçsin sütüm biriksin diye. sağdığımda da 5 dk yı geçmiyor çünkü 100den fazla vermiyorum midesi genişlemesin diye 100 dolunca da sağmayı bırakıyorum çünkü saklama poşeti almadım ben. sence na yapmalıyım sütümü arttırmak için şimdiden mama vermek istemiyorum.
merhaba kızlar nasılsınız?
geçmişe göz atıp geliyorum... bu arada bir sorum olacak meleklerinizin günlük rutini nasıl yani gündüz uykuları gece uykuları uyanık oldukları zamanlar falan.. düzene girmeye başladılar mı ya da ne zaman oturacak artık düzenimiz.. biraz bilgi verirseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?