2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım aynı sey biz de de oldu 19.gun basladı, , ihtiyacından fazlasını emdigi icin kusuyor, gaz sancısı vardı bizde, anneye sıgınma ihtiyacından dolayı emiyormus, doktor oyle dedi bize

kızlar bebeğim hastalandı ateşi çıktı öyle mahsunlaştıki sesi bile çıkmıyo yavrumun daha minicik insan hiç kıyamıyor inşallah hemen atlatırız hastalığını

aynı sorun bende de var napcamı şaşırdım
emip emip kusuyo ama emmekten de vazgeçmiyo
ya uyuycak
ya ağlıcak
ya emecek
yatıp hiç bakınmıyo

cnm emzikmi düşünüyosun anlamadım emzikse aventten şaşma çok yiğenim oldu kızımda da denedim avent en iyisi emzikte...başka markalarıda denedim

evet canım avent deneyeceğim teşekkürler..

benim aldığım bebedor hep iz yapıyor zaten yanaklarında oğluşun yanakları biraz fazla tombik avent tavsiyesini bir deneyeceğim inşallah alır,çünkü uyumak için emmek istiyor karnı tok olduğu halde...benimde göğüslerim yeniden yara oldu =(

Buraya yeni üye oldum. 13 ocak 2012de malesef bebeğimi ölü olarak doğurmak zorunda kaldım. ölü doğum yapan annelerle ayrıntılı görüşmek istiyorum.

Allah sabır versin kardeşim..

bende sadece benim bebegim obur sanıyordum.özellikle bikac gündür sürekli gögsümde..hep emiyor fazla gelip kusuyor ama tekrardan emmek istiyor 21 günlük daha..herkesinki böyleyse sorun yok demekki memisler acık dolasıcaz

okkes merhaba canım.. gerçekten bayağdır konuşamıyoruz ama artık daha aktif olmaya başladık forumda. yavaş yavaş alışıyoruz bebişlerimizle birbirimize. oğlum iyi çok şükür canım sarılık problemi yaşadık bayağ ağır geçirdi hala da devam ediyor umarım atlatıcaz kısa sürede. birde br kaç gündür gaz sancılarımız başladı okadar çok gaz çıkarıyor k hala nasıl gaz sancısı çekiyor anlamıyorum düzen bozuldu yavrumun kıvranıyornresmen çok üzülüyorum..
bebeğn çok tatlıymış canım allah bağışlasın çok güzel bir bebeğn var oğlumun fotosunu koymayı denerim canım bugün bende

teşekkür edrim teyzesi.çok geçmiş olsun size.benim bebiş şükür sarılıgı hafif atlattı doktor sık sık emzir öyle uykusunu 2 3 saati falan bekleme dedi sen emzirdikçe geçecek dedi.gaz sancımız oldu bizimde doktor acı elma yagını önerdi karın bölgesine ayaklarının altına sür ısıtır ve yardımcı olur dedi.birde ben artık sürekli ayaklarının altına sıak su torbası koyuyorum.dene istersen sende.

Ben öğle uykusunda karnına sıcak su torbası koyuyorum, hem uykusu deliksiz oluyor, 3 saati geçiyor hem de uyurken alttan gazını son sürat çıkarmaya devam ediyor. Geceleri de koymak istiyorum ama babası biz de uyuduğumuz için izin vermiyor, torba patlar su sızdırır vs diye.

alakasız bir konu ama kızlar yardımınıza ihtiyacım var dogum yapalı 55 gün oldu sütüm olmadı dogal olarak emzirmedim ama 55 gün gecmesine ragmen ben hala adet olmadım eşim korunmaya yanaşmıyo spiral taktırmak istedim ama onun için adet olmam lazım sanırım (netten okudum) bu arada 2 kez ilişkim oldu hamile kalmaktan tırsıyorum benim gibi emzirmeyen varsa yada bilen varsa benim ne zaman adet olmam gerekir bu arada dogumdan sonrada cok kanama yasamadım sadece 2- 3 gün oldu sonrasında sarı akıntı kırkında bile olmadım acil yardım.

forumda bu konuyla ilgili bi yazıda bulamadım ne yapacam ben:18::18:

40ından 15 gün sonrada olan var, 6 ay sonrada olan var ama emzirmiyorsan mutlaka korun derim, ben emzirdiğim halde korunacağım, korunacağım diyorum çünkü bende senin aksine 43. günde hala kanamam devam ediyor. spiralden eminmisin bu arada, çevremdeki taktıranların hiçbiri memnun kalmadı. ya rahime batmış operasyonla alındı ya da çok kanama yapıp çıksrttılar. emzirmiyorsan hap kullan bence canım.

Benim bebeğim de en faz 15 dakika ağlamadan, uyumadan ya da emmeden öyle bakıp sessiz sakin yatağında yatabiliyor. Normal mi ki acaba 50 günlük bebek için?

benimde 43 günlük, normal mi bilmiyorum ama kendi kendine uyuyan, duran bebekler gördüm. zaten çok şişkoyum böyle ayağımda bebekle oturmaktan gram veremiyorum yaaa. keşke bir çaresi olsa.

benimde 43 günlük, normal mi bilmiyorum ama kendi kendine uyuyan, duran bebekler gördüm. zaten çok şişkoyum böyle ayağımda bebekle oturmaktan gram veremiyorum yaaa. keşke bir çaresi olsa.

oofff, bebeğimin kucak bebeği olmasından korkuyorum bu yüzden. Dün amcasıgile gitmiştik. Biraz ağladı diye amcası kucağına aldı, kucağında salladı durdu bütün gece, salonda gezinerek. Eve geldik, gece 3te bir uyandı, besledim, altını değiştirdim, normalde yatağına yatırdım mi hemen uyurdu oğlum, bu sefer yıkıyor ortalığı, kucağa alınca susuyor, çipil çipil bakıyor, az sonra uykuya dalıyor, yatağına koyunca yine aynı. 6ydı yattığımızda.

Benim bebeğim de en faz 15 dakika ağlamadan, uyumadan ya da emmeden öyle bakıp sessiz sakin yatağında yatabiliyor. Normal mi ki acaba 50 günlük bebek için?

bu arada sen mesela sağdığında tek göğsünü mü sağıyorsun ve ne kadar süre sağıyorsun?? benim sütüm çok geç aralıklarla geliyor, sebebi sanırım bebeğim yeterince uzun süre mememi emmiyor sıkılıp maksimum 10 dk da bırakıyor. genelde 5 dk dan uzun emmiyor sonra tabi kısa sürede yine emmek istiyor sonra da akşama kadar sütüm yetmiyor bazı günler mama vermek zorunda kalıyorum bir öğün geçsin sütüm biriksin diye. sağdığımda da 5 dk yı geçmiyor çünkü 100den fazla vermiyorum midesi genişlemesin diye 100 dolunca da sağmayı bırakıyorum çünkü saklama poşeti almadım ben. sence na yapmalıyım sütümü arttırmak için şimdiden mama vermek istemiyorum.

bizimkisi ayakta sallamaya alıştı zaten, sallamadan uyumuyor kesinlikle. zaten uyutana kadar 1 saat sallıyoruz hiçbir derdi yoksa bile hemen dalmıyor. çok zor yaa inşallah senin oğlun alışmaz.

Selam arkadaslar....
Bebegim rahatsiz oldugu icin bi turlu giremedim actimsada okuyamadim...
Canim benim bebegim dogdugundan beridir uyku duzeni cook guzeldi..
Tam 3 saat yatiyordu.. Sabah 9 gibi kalktigindada nerdeyse bi saat konusup oynuyorduk...
Oldukca sakindi bebegim..
Ama hastalandigindan beridir kucaktan inmek istemiyor va surekli emmek istiyordu.. Sukur bugun daha iyi simdi guzel guzel uyuyor
Insalah duzene gireriz yine ya..

Ben iki göğsümü de göğüs boşalana kadar sağıyorum. İki tane cam biberonum bir de dr browns markalı biberonum var. Camlarda sağıp, dr browns ile veriyorum. Daha hiç 100ü geçmedim ben, en fazla 90 ml veriyorum. Artan sütleri de o gün kullanmayacaksam hemen saklama poşeti ile donduruyorum.Ama 5 dk.da 100 ml çıkıyorsa çok iyi sütün var demektir, maşşallah. Bence bir an evvel saklama poşetlerinden al.

bizimki maalesef pek düzenli değil gaz sancısı varsa 1 saatlik kısa uykular, yoksa 2-3 saatlk uykular uyuyor, onun dışında hep emmek istiyor

çoğumuz uyku düzeninden şikayetçiyiz:2:ben de zombi gibiyim artık. 44 günlüğüz ama en fazla 3 ssaat uyuyor o da günde 1 kere. diğerleri hep kısa kısa.çok yorgunum nasıl yapsak da uykuyu düzene soksak bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…