- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.581
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10766;28/st/20120119/n/Nuh+Mehmet/k/c1a0/age.png
sana yaptım canım beğenirsen kullanrsın
çok güzel olmuş canım ellerine saglık.çok incesin.ben yapmaya alıştım oldugaliba
acı pişik yapar derler bi artış gördün mü?valla ben dün bir koca tabak kısırın yanında belki 15 tane cin biber turşusu yedim, geçiyorsa da benim oğlan acıyı seviyor demek ki..
Sanırım emzik olarak bebişler en çok Avent i tercih ediyor. ben bebedor denemedim çünkü burda yok. nuk denedim pek sevmedi ama artık onuda emiyor ben vermiyorum kenarları yüzüne oturuyor iz yapıyor.
ARanızda emzik olarak Chicco deneyen var mı? benim renkleri hoşuma gitti alsam mı die düşünüyorum.
Emzik vermemek bence çok saçma hiç bir zararı yok çocuğa. Tabi 4. aydan sonra bıraktırmak gerekiormuş yoksa ileride daha zor oluyomuş. Merhaba Bebek adlı kitapta öle yazıor. gerçi yazdıkları çoğu şeyi uygulayamadık .ama bana çok yararlı oldu istersenz sizde o kitabı alın ve okuyun. orada emzik vermeyi sallamayı öneriyorlar.
Buraya yeni üye oldum. 13 ocak 2012de malesef bebeğimi ölü olarak doğurmak zorunda kaldım. ölü doğum yapan annelerle ayrıntılı görüşmek istiyorum.
Buraya yeni üye oldum. 13 ocak 2012de malesef bebeğimi ölü olarak doğurmak zorunda kaldım. ölü doğum yapan annelerle ayrıntılı görüşmek istiyorum.
canım ben de chicco nunkini vermiştim 2 günlükken.Damaklıydı ama bebişim mememi damaklı gibi emmeye başladı ve göğüs ucum büyük olduğu için alamamaya başladı.Göğüs uçlarım çok kötü oldu.O yüzden bizde göğsüme alışsın daha kolay alsın diye damaksız ve 6 aylık sonrası için bi emzik aldık ve ondan sonra göğsümü daha kolay tuttu ve ezmedi uçlarını damaklı gibi.Şimdi de büyük diye üzülüyorum hani rahatsız oluyor mu acaba diye.İki tane emzik var 0 numara onları versem mi acaba şimdi diyorum.Alır mı ki?
bir de kızlar burnu tıkandı oğlumun emerken çok zorlanıyor.Fışılıyor burnu.Burun aspiretörü var onu kullansam mı acaba ?Bir de nasıl kullanılır bilmiyorum bilen var mı arkadaşlar?
Canım Allah sabır versin çook zor zamlar geçiriyorsun eminim.
canım ben de chicco nunkini vermiştim 2 günlükken.Damaklıydı ama bebişim mememi damaklı gibi emmeye başladı ve göğüs ucum büyük olduğu için alamamaya başladı.Göğüs uçlarım çok kötü oldu.O yüzden bizde göğsüme alışsın daha kolay alsın diye damaksız ve 6 aylık sonrası için bi emzik aldık ve ondan sonra göğsümü daha kolay tuttu ve ezmedi uçlarını damaklı gibi.Şimdi de büyük diye üzülüyorum hani rahatsız oluyor mu acaba diye.İki tane emzik var 0 numara onları versem mi acaba şimdi diyorum.Alır mı ki?
bir de kızlar burnu tıkandı oğlumun emerken çok zorlanıyor.Fışılıyor burnu.Burun aspiretörü var onu kullansam mı acaba ?Bir de nasıl kullanılır bilmiyorum bilen var mı arkadaşlar?
Canım Allah sabır versin çook zor zamlar geçiriyorsun eminim.
bir de kızlar burnu tıkandı oğlumun emerken çok zorlanıyor.Fışılıyor burnu.Burun aspiretörü var onu kullansam mı acaba ?Bir de nasıl kullanılır bilmiyorum bilen var mı arkadaşlar.
damaksız 0 numara niye kullanmadın canım?
canım büyük emzik vrme çene yapısını bozarsın. aventte damaksız ondan ver mutlaka 0 olsun. alışır bebiş kısa sürede bişi olmaz.
burnu için odasında buhar yap. hapşururken çıkar zatan eger kuru sümükse ve görünürde ise kulak çöpünü içine sokmadan ucundan değdirp alabilrsin. ama önce aspritör dene. ben henüz deneemedim,ama burnunun sok ama çok degil ucuna sontra pompala. çok basit.
rica ederimçok güzel olmuş canım ellerine saglık.çok incesin.ben yapmaya alıştım oldugaliba
benarada önlük takıyorum oğluma çok küçük ama emerken taşan sütler ve arada kusmalara iyi oluyo uyurken çıkartıyorumYoğun kusma şikayetimiz sebebiyle gaviscon infant a başlamıştık dün gece. Oğlum bugün sadece bir kez o da çok az kustu, büyük olasılık o kustuğu da fazla içtiği süttü. Sabahtan beri oğlumun aynı giysiyle durması ne güzel duyguymuş öyle :))
merhaba kızlar nasılsınız?
geçmişe göz atıp geliyorum... bu arada bir sorum olacak meleklerinizin günlük rutini nasıl yani gündüz uykuları gece uykuları uyanık oldukları zamanlar falan.. düzene girmeye başladılar mı ya da ne zaman oturacak artık düzenimiz.. biraz bilgi verirseniz çok sevinirim
hoşgeldın cnmvalla bizim düzenımız oturdu kızım artık gecelerı uyuması gerektıgını bilio gündüzlerı daha sıklıkla uyanıo ellerıyle oynuo gülücük atıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?