• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kübracım bu arada merve gündüzleri ne kadar uyuyor ve geceleri ne kadar kalkıyor emip hemen yatıyormu yoksa uğraştırıyormu falan azcık anlatırmısın? hiç bebek büyütmediğim için aklım karışıyor bebeğimin davranışlarına tecrübe olsun bana:1:

hoşbulduk canım? merve hanım ve güzel annesi nasılmış bakalım bugün:16:
bizim de düzenimiz oturmuştu aslında ama bir kaç gündür huzursuz bebeğim gece çok sık kalkmaya başladı oysa 2 kere falan emmek için kalkıyordu ama şimdi resmen saatlerce uyanık kalmak istiyor gaz sancısı çekiyor bir kaç gündür ondan mı acaba diyorum ya da gündüz fazla uyuyor ve gece ile gündüzü karıştırıyor diyorum bilemiyorum:26: daha çok küçük tabi zamanla düzenini oturtacak diyorum ama birden neden değişti onu da çözemedim

cnm kızım boncuk boncuk bakıo etrafa su an:16:benımde sankı regl olcakmısım gibi kasıklarm agrıo üşütmedm de ama bilemıyorm tabı:5:iştahım fena halde acık ac kurt gibi mutfakta herseye saldırıom resmen umarm buda düzene girer uff yaaaaa:9:

cnm kızım boncuk boncuk bakıo etrafa su an:16:benımde sankı regl olcakmısım gibi kasıklarm agrıo üşütmedm de ama bilemıyorm tabı:5:iştahım fena halde acık ac kurt gibi mutfakta herseye saldırıom resmen umarm buda düzene girer uff yaaaaa:9:

benim meleğim de boncuk boncuk şu an kayınvalidenle konuşuyorum sakın yaramazlık yapma saygılı ol dedim uslu uslu duruyor sağolsun:1: offf bu iştah olayı bende de aynı kilo veremicem ben bu gidişle çok yiyorum tamam rejim yapmak gibi derdim şuan tabi ki yok ama gereksiz yere de yemenin anlamı yok tutmam lazım azcık boğazımı
canım kendine de dikkat et ayaklarını falan sıcak tut:16:

kübracım bu arada merve gündüzleri ne kadar uyuyor ve geceleri ne kadar kalkıyor emip hemen yatıyormu yoksa uğraştırıyormu falan azcık anlatırmısın? hiç bebek büyütmediğim için aklım karışıyor bebeğimin davranışlarına tecrübe olsun bana:1:

cnm gündüzleri cok sık uyumuya dıyebılırım toplamda 5 saat flndır gece uykumuz çok iyi deliksiz uyuyor 2 kez uyandıırıp emziriyorum:nazar:bazen doydugu halde emmek istio fazla emdıgı içinde kusuo saskıın:9:bende deneme yanılma yöntemıyle ögrenıom yavas yavas daha cok toyuz ilk kez anne oluoz çünkü:34:

cnm gündüzleri cok sık uyumuya dıyebılırım toplamda 5 saat flndır gece uykumuz çok iyi deliksiz uyuyor 2 kez uyandıırıp emziriyorum:nazar:bazen doydugu halde emmek istio fazla emdıgı içinde kusuo saskıın:9:bende deneme yanılma yöntemıyle ögrenıom yavas yavas daha cok toyuz ilk kez anne oluoz çünkü:34:

aman nazar değmesin canım:nazar: oğlum da 2 kere emip yatıyordu hemen ama bir kaç gündür çok huzursuz neden bilmiyorum gazı var diye belki.. eşimle gece mahvoluyoruz 3gündür yarım saatte 1 kalkıyor nerdeyse birden değişti bebeğimin huyu bir derdimi var yoksa ben mi bir yerde hata yaptım onu bilemiyorum:26: ama çok üzülüyorum huyu değişti oğlumun ya melekler gibi uyurken bölük pörçük oldu uykuları şimdi ne yapsam bilemiyorum:26:

aman nazar değmesin canım:nazar: oğlum da 2 kere emip yatıyordu hemen ama bir kaç gündür çok huzursuz neden bilmiyorum gazı var diye belki.. eşimle gece mahvoluyoruz 3gündür yarım saatte 1 kalkıyor nerdeyse birden değişti bebeğimin huyu bir derdimi var yoksa ben mi bir yerde hata yaptım onu bilemiyorum:26: ama çok üzülüyorum huyu değişti oğlumun ya melekler gibi uyurken bölük pörçük oldu uykuları şimdi ne yapsam bilemiyorum:26:

bizde hergün degısık bir huyunu farkedıoz bazı aksamlar bizimde huysuzlugu oluo eşimde sakınlesıo kızım agzı acık kalıo görünce:52:bana inadına yapıo sankı cadıı:52:

merhaba kızlar nasılsınız?
geçmişe göz atıp geliyorum... bu arada bir sorum olacak meleklerinizin günlük rutini nasıl yani gündüz uykuları gece uykuları uyanık oldukları zamanlar falan.. düzene girmeye başladılar mı ya da ne zaman oturacak artık düzenimiz.. biraz bilgi verirseniz çok sevinirim

Benim oğlum gece bir 3te bir de 6 da kalkıyor. 6dan 8e kadar uyuyor, sonra babası giderken uyanıyor, alt değiştir, d vitaminini ver, sabah jimnastiği derken 12ye kadar bir uyur bir uyanık haldeyiz. Sonra 12 gibi yatıyor, 2 - 3 gibi kalkıyor. 3le 4 bazen 5 arası huysuzlanıyor oğlum, geziyoruz, karnına sıcak su yapıyorum vs, yine akşam babası gelene kadar uyuyor, akşamları da babasının kucağında uyur uyanık takılıyor işte. 11 gibi de sağlam bir besleyip yatırıyorum. Gaz sancımız yok çok şükür. Yattığı yerde çıkarıyor kendisi. Bir kusmalarımız vardı, onlar da dün ilaca başlayınca azaldı.

rica ederim :16:

benarada önlük takıyorum oğluma çok küçük ama emerken taşan sütler ve arada kusmalara iyi oluyo uyurken çıkartıyorum
Off, benim oğlumun kusmaları önlükle geçecek gibi değildi.

kızlar nolursunuz acil cevap bebeğim bugün tam 19 günlük ve 100ml süt sağıyorum onun hepsini içiyor ve dahada istiyor bende en fazla 120 ml veriyorum ve sallaya sallaya uyutmaya çalışıyorum sizin bebeişler ne kadar yiyor sütüm yetiyor emmediği için beni geceleri mama takviyesi yapıyorum 1 kere mama yiyor ama gün içinde hep anne sütü sizin bebeişlerin yemesi çokmu bana bilgi verin lütfen vermelimiyim yoksa vermemelimiyim korkar oldum:50::50::50::50::50::50::50:

kızlar nolursunuz acil cevap bebeğim bugün tam 19 günlük ve 100ml süt sağıyorum onun hepsini içiyor ve dahada istiyor bende en fazla 120 ml veriyorum ve sallaya sallaya uyutmaya çalışıyorum sizin bebeişler ne kadar yiyor sütüm yetiyor emmediği için beni geceleri mama takviyesi yapıyorum 1 kere mama yiyor ama gün içinde hep anne sütü sizin bebeişlerin yemesi çokmu bana bilgi verin lütfen vermelimiyim yoksa vermemelimiyim korkar oldum:50::50::50::50::50::50::50:

Bebeğinin kilosu ne kadar? Bir de emdikten sonra kusuyor mu? Günde kaç öğüm veriyorsun? Ben oğluma 100 ml verdim mi 4 saat falan kesintisiz uyuyabiliyor. Eğer seninki de böyleyse normaldir heralde.

kızlaarrrrrrrrr

merhabaaaaa

2 aydır yeni girebiliyorum.

ben de doğurdummmmm , 22 ocakta normal doğumla 3500 kg 50 cm kızım ADA dünyaya geldi. listeye ekleyin lütfen

herkese de hayırlı olsun evlatlarımız, rabbim analı babalı büyütsün.

merhaba canım nasılsın hiç görüşemedik dogumlar aynı zamana denk gelince.nasıl gidiy annelik bebişin nasıl.benim tosuun fotografını koydum profile :)) senin bebişi merak ediyorum fotografını görme şansım var mı?

kızlar erkek bebekleri olanlar bana bi yardımcı olabilir mi? bebişimin pipisinin tepesi kapalı sizin bebişlerde varmı öle bişey

kızlar erkek bebekleri olanlar bana bi yardımcı olabilir mi? bebişimin pipisinin tepesi kapalı sizin bebişlerde varmı öle bişey

canım ben pek anlamam ama benim kayınvalidemde benim bebişime öyle dedi ucu böyle biraz kapalı sen bunu arada yukarı doğru sıyır hava alsın dedi zaten sünnette gidecek ama biraz büyüyene kadar arada bir yukarı sıvazla hava alsın dedi bilgim bu ama dr sormak gerekir bende tam bilmiyorum canım sende tam öğrenirsen bilgilendir bizi canım

canım bildiğim kadarıyla her altını açtığında geriye doğru sıyırman ve içini temizlemen lazım. eğer sıyrılmıyorsa bi sorun var demekttik. iyice bastıra bastıra sıyırman gerek,yor.

evet canım yaa ben de çene yapısını bozar diye korkuyorum.Şimdi eşimi aradım 0 numara damaksız alacak.Bakalım alır inşlh.

Kuru sümük oluyor sonra kuruyup düşüyor burnunun ucuna.onu alıyorum da aşağı inene kadar çok rahatsız ediyor.Emmek de zorlanıyor.Buhar konusunda haklısın canım.Sanırım odamız nemsiz.Peki nasıl buhar yapabilirim.Hiç yapmadım cahilliğime verin.:17::17:

buhar makinası alabilirsin ya da daha pratik gece radyatörün üstüne ıslak havlı ya da bi kapta su koyabilirsin.

merhaba kızlar nasılsınız?
geçmişe göz atıp geliyorum... bu arada bir sorum olacak meleklerinizin günlük rutini nasıl yani gündüz uykuları gece uykuları uyanık oldukları zamanlar falan.. düzene girmeye başladılar mı ya da ne zaman oturacak artık düzenimiz.. biraz bilgi verirseniz çok sevinirim
merhaba canım benim oğlum genelde gece 12 -01 arası yatıyo 5 gibi kalkıyo emiyo alt değiştir 7 ye doğru bi daha yatıyo 10 gibi kalkıyo 1-2 gibi bi daha yatıyo 5-6 gibi kalkıyo genelde düzeni bu ama bizim sorunumuzda uyanık olduğunda çok ağlıyo ve heppppppp emmek istiyo doyuramıyorum galiba geceleri süt birikiyo sıkıntı olmuyoda akşamüstü kalkıp gece 12 ye kadar uyanık olunca yetmiyo galiba offf
ilk kez bugün akşam 5-12 arası yani şimdi uyuyo o da mama verdim galiba doyduğundan :50:

kızlaarrrrrrrrr

merhabaaaaa

2 aydır yeni girebiliyorum.

ben de doğurdummmmm , 22 ocakta normal doğumla 3500 kg 50 cm kızım ADA dünyaya geldi. listeye ekleyin lütfen

herkese de hayırlı olsun evlatlarımız, rabbim analı babalı büyütsün.
hayırlı uğurlu olsun canım kızın aynı gün doğmuş bebişlerimiz :34:

bizede bi yorum yapın kızlar emiyo 10-15 dk sonra bidaha bidaha derken kusuyo ama tekrar tekrar istiyo ne yapcamı şaşırdım valla ya doyduğu için mi kusuyo doyuyasa neden emmek istiyo emziği alıyo 3 dk emiyo atıyo parmağımı ağzına götürüyorum yine aranıyo tekrar emzik veriyorum almıo delircem emzirmekten tekrar yara oldu göüslerim yaaa :52:

Back
X