• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

..::2012 NiSaN aNNeLeRiNiN (YeNi) TaKiP LiSTeSi..::

teşekkürler bayansu süper olmuş cinsiyetini de şimdi söylemiştim hiç kaçırmamışsın bakıyorum:46:
harikasın:54:
sende harikasın bebeeemmm:16:
Ellerine saglik Elchin cokkk güzel olmus ama bana göre arada bir güncelle cünkü ben listeyi bulana kadar biraz aradim ;) tik diince cikacak bi liste olsa daha iyi olur gibi:51:
elchinin listesi iptal oldu canım güncellemeyede gelince sürekli güncelleniyor zaten cinsiyet vss..bulmak o kadar zor değil nisan topiğinde hepsi...
canım biz 56 kilodan 59 olduk :))

bide erkekimin adı şimdilik KEREM düşünüyoruz. listede de adımız konsun dimi :))):54:

benim adım kerem hepinizi öperemmmm:1::46::46:harikaa ekledim cnm

Ewt canm aynen biz de 3 kızkardeşiz ve süper bişi..Ama malum babamız çeşit olsun diodu:)) bilmiyorum bence daha ii anlaşıcaklar hem aralarında tam 3 yaş olucak.Sağlıklı olsunlarda 7.değil ya 2.daha:3:

Ewt canm aynen biz de 3 kızkardeşiz ve süper bişi..Ama malum babamız çeşit olsun diodu:)) bilmiyorum bence daha ii anlaşıcaklar hem aralarında tam 3 yaş olucak.Sağlıklı olsunlarda 7.değil ya 2.daha:3:

heeeaa yaaa:29:
kaç dene doğurcen bakim sen:27:

Selamm.. Ben de anne olcam nisanda :)
Şu s.a.t / b.a.t var ya açılımı nedir, harflere uydurmaya çalışıyorum çalışıyorum olmuyor :52:
Biri söyleyiversin de rahatlıyım artık :D

canım s.a.t son adet tarihin,b.d.t de beklenen doğum tarihi ok.

Nasıl da düşünememişimmmm :D
Allah razı olsun valla rahatladım çok sağol :)

beni de ekleyin bayansu..

sat :15 temmuz
başlngıç kilo:72
Şimdiki kilo:75
bdt :20 nisan

Beni de ekler misiniz ? :49:

Sat: 16 Temmuz
Bdt: 15 Nisan
Kilo : 57'ydim, 67 olmuşum !!
Bebiş: %90 kız :)

Gunka:49:
yaş 32
sat-28 haziran
bdt-2 nisan
kilo-53, şimdi 55
Cinsiyyet-Prenses :emir_bebek::nazar:
İsim- Müge Azerin

benimkini düzeltirmisiniz:))
hayserp
başlangıç kilo:52
şimdiki kilo :55
sat: 14 temmuz
doğum:17 nisan
bebek:erkek
isim: ezel aras

ahh ne güzel bi platform herkese hayırlı doğumlar diyebilicez ne güzel .çok sevindim elinize sağlık

benim bilgiler

sat: 14 temmız
bdt: 19 nisan
baş.kilo:62 kg
güncel kilo: 64 kg

Ben de varım :49:

sat: 15 temmız
bdt: 20 nisan
baş.kilo:50 kg
güncel kilo: 52 kg

Back
X