- 2 Mayıs 2011
- 2.009
- 95
- 158
Ya senin yaptiklarini gorunce ben imreniyorum bugun malzeme aldim gece ceren uyuyunca evde bi kutu var atmadim ondan yapicam bende. Yalniz su pvc kaplamadan kirtssiyeye sordum yok dedi. O nasil oluyo. Geometrik sekiller yapicam simdilik bakalim hem ogrenir hem biraz oyalanir insallah. Adem gunesin prtinogramini bende dinleyrmedim cepten denedim bi de obur bilgisatardan denicem bundan acmadi cunku. Bende o sandalyeden hic hoslanmiyorum ama insallah zorunda kalmam gun gelir de. Sen cigir actin bu arada en son un verdigini! yazmissin tebrik ediyorum sabrindan ozverinden dolayi bi kez daha:)
aslında etkinlik sayısı çok olunca hem zaman verimli geçiyor hem de sürekli birşeylerle meşgul olduğundan sıkılmıyor oğlum,canım o pvc A4 boyutunda oluyor,sen istediğin gibi kesip ütüyle geçiyosun ama her kırtasiyede olmayabilir,kimlik kaplaması yapan yerlerde kesin oluyor ama,bir de oralara bak,aslında diğer forumdaki annelerin yaptıklarını görünce hiç bi şey yapmıyorum gibi de hissediyorum,o kadar güzel şeyler yapıyorlar ki,bir de oğluma geçen gün şu müzik çalan oyuncaklarını çıkardım oynasın diye bir kutuya toplayım dolaba koymuştum,hani üzerinden zaman geçti,oynar belki diye,bana dolabı açıp koy dedi,oynamadı,bi daha da sesli ışıklı oyuncak almam,5-6 tane farklı oyuncağı,arabası,treni var ama o penguene balık yediriyor :)) bir de kitaplık yapınca bana kitaplarını getirip oku oku demeye başladı ki,yani gerçekten bi şeyler değişti oradaki aktivitelerden bi kısmını yapınca bile,keşke her şeyi yapabilsem