• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bide varya çift çizgiyi gordum an şak diye kestim hiç agzıma surmedim tiksindim zaten. kocişin uyurken içinden gelen 8 saat önce içtigi sigara kokusunu alırdım gecenin bi körü böğğğ diye kalkardım yataktan. ama şimdiiii :(( ttutucam kendimi yaa.. drlarda bi alem gunde 5 tane içebilirsin yok iç iç iç bişey olmaz ne olucak kendi bebeleri değil sen dusunmuyosan ben hiç dusunmem mantıgında mı ilerliyolar? ilk 3 ay içmek daha tehlikeliymiş beyin olusmaya baslıyo tum organlar yeni beliriyo ama şimdi organlar olustu ve sadece gelişiyo içebilirsin deniyo.

Ya hani ilk 3 ay bebk senden beslenmio deiolardi ya ondan diom...
Cnm Dr lar biraz fazla otomatige bağlamışlar artık..
Bu olay cok duygusal bı olay...
Olusurken tanismadigi bı tatla gelisirkende tanistirma annesi...
Yani bırakmamış olsan anlicamda sonuçta buraya kadar içmedin yapabilirsin bebem ya..
130 dan geri say...1 sigarayı al, seni 10 gun sonra icicem de...

Ya hani ilk 3 ay bebk senden beslenmio deiolardi ya ondan diom...
Cnm Dr lar biraz fazla otomatige bağlamışlar artık..
Bu olay cok duygusal bı olay...
Olusurken tanismadigi bı tatla gelisirkende tanistirma annesi...
Yani bırakmamış olsan anlicamda sonuçta buraya kadar içmedin yapabilirsin bebem ya..
130 dan geri say...1 sigarayı al, seni 10 gun sonra icicem de...

neyse molaya ara verdim 1 hafta diyelim o zman tekrar mola moduna geceyim ben. emzirirkende içmicem zaten. o zmanda sutten geciyo direk. Allah dayanma gucu versin benim gibilerle birlikte bana da. kayınvaliden nasıl sizde mi?

bide varya çift çizgiyi gordum an şak diye kestim hiç agzıma surmedim tiksindim zaten. kocişin uyurken içinden gelen 8 saat önce içtigi sigara kokusunu alırdım gecenin bi körü böğğğ diye kalkardım yataktan. ama şimdiiii :(( ttutucam kendimi yaa.. drlarda bi alem gunde 5 tane içebilirsin yok iç iç iç bişey olmaz ne olucak kendi bebeleri değil sen dusunmuyosan ben hiç dusunmem mantıgında mı ilerliyolar? ilk 3 ay içmek daha tehlikeliymiş beyin olusmaya baslıyo tum organlar yeni beliriyo ama şimdi organlar olustu ve sadece gelişiyo içebilirsin deniyo.

Amanın neler görüyorum böyle. Canım bir tane bile içme. Ben içenlerin yanında 10 sn bile durmak istemiyorum. O nikotin zehir direk bebeğe gidiyor. Yazık değil mi bir sürü zararı var 5 tane de neymiş.Erkek Bebegin testislerinin aşağı inmesini engelliyormuş. Bak yaşama yolculuk diye bir belgesel vardı.Orada bebişin sigaradan nasıl etkilendiğini göstermişlerdi o görüntü hiç aklımdan gitmiyor.

neyse molaya ara verdim 1 hafta diyelim o zman tekrar mola moduna geceyim ben. emzirirkende içmicem zaten. o zmanda sutten geciyo direk. Allah dayanma gucu versin benim gibilerle birlikte bana da. kayınvaliden nasıl sizde mi?

Ok 1 haftayı atlat...sonra yine yeni bı hedef belirleriz...emzirirkeni düşünüpte stres yaratma cnm kendine..
He burda hala..1 hafta daha kalicak...zom oldu su anda..viskiyi icti icti kafa bı milyon bana bı laf demeden yatsam ii olcak:)))

Ok 1 haftayı atlat...sonra yine yeni bı hedef belirleriz...emzirirkeni düşünüpte stres yaratma cnm kendine..
He burda hala..1 hafta daha kalicak...zom oldu su anda..viskiyi icti icti kafa bı milyon bana bı laf demeden yatsam ii olcak:)))

woooouuwwww kaynanaya bak viski içiyo zom oluyo :) git yat bencede. 1 hafta derken sigaraya mola verdim gebelikle bu molaya 1 hafta mola verdim gunde bi tane içerek ve tekrar devam edicem bir tane bile içmeden doguma kadar.. inşallah..

Amanın neler görüyorum böyle. Canım bir tane bile içme. Ben içenlerin yanında 10 sn bile durmak istemiyorum. O nikotin zehir direk bebeğe gidiyor. Yazık değil mi bir sürü zararı var 5 tane de neymiş.Erkek Bebegin testislerinin aşağı inmesini engelliyormuş. Bak yaşama yolculuk diye bir belgesel vardı.Orada bebişin sigaradan nasıl etkilendiğini göstermişlerdi o görüntü hiç aklımdan gitmiyor.

biliyorurm tatlım hepsini biliyorum bu zmana kadar bi tane bile içmedim ama yenik dustum işte gunde bi atne içtim neyse paylasmak iyi oluyo bi daha içmicem. oğlum şimdi nasıl hareketli kızlar var yaaa o tekemyi basınca altıma kaçırcak gibi oluyorum :)))

woooouuwwww kaynanaya bak viski içiyo zom oluyo :) git yat bencede. 1 hafta derken sigaraya mola verdim gebelikle bu molaya 1 hafta mola verdim gunde bi tane içerek ve tekrar devam edicem bir tane bile içmeden doguma kadar.. inşallah..

Heeeee bizimki böle iste...bide kuruldu bana cok kayincoya 2 laf ettiydim, biside diemedi kendini içkiye vurdu:)))
Tmm cnm..inanıyorum ben sana...sunun şurasında ne kaldiki:)))

Heeeee bizimki böle iste...bide kuruldu bana cok kayincoya 2 laf ettiydim, biside diemedi kendini içkiye vurdu:)))
Tmm cnm..inanıyorum ben sana...sunun şurasında ne kaldiki:)))

canım iyi geceler ben cıkıyorum herkese iyi geceler.. bence sende paparayı yemeden git yat

Herkese hayırlı haftalar diliyorum :3::3:. Arkadaşlar bu günler haftalar ne çabuk geçiyor ya yani onu hissettim şimdi :21::21:. 22 haftamız da bitti :nazar: Bebeğimize hergün biraz daha yaklaşıyoruz. İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız.
:emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
Günaydın bayanlar
en güzel haftalar bizimle olsun
yarın renklim ve şeker testim var nasıl heyecan yaptım oğlumu göreceğim diye
karnımın altında sancılar kalçalarımda ağrılar derken bugün birde
bel eklendi hayırlısı artık
bakalım bir çanta ilaçla döneceğiz artık
ben vitamin içmeyi çoktan bıraktım bir kan hapı içiyorum
birde magnezyum arada o kadar

Günaydınlar güzel anneler...
İyi haftalar.
Dün bebek görmeye gittik, Allah'ım o nasıl bir güzellikti yaa.
İsmi de pek güzel di İlayda Eylül :) Tam bir pamuk prenses. Bütün gün gülücükler dağıttı. Hiç kucağımdan bırakmadım.
Misler gibi kokuyordu. Harikaydı tek kelimeyle. Kız hasretim arttı :)
Neyse diyorum artık yakışıklı oğlumu doğurayım ona güzel bir kız kardeş yapıcam hihihiihihi :) -İşin gırgırı Rabbim hayırlı evlat nasip etsin.-

Ayrıca C.tesi günü İkea da dolaştım. Ürünler çok güzeldi.

Şifonyer ve dolap beğendim.

Ahşap desenli, bir süre bebek odası olarak kullanıp, sonra kendim kullanırım.
Oğluşuma isteği gibi bir oda yaparım. Rabbim bağışlar ve ömür nasip ederse.

Fiyatlarda genelde uygun.

günaydınlarrrrrrrr:46:

missaltin gız denk geldikmi aceba..bende hafta sonu ikedaydım..emme pzr günü gittik biz ümraniyeye..
bende şifonyer bakmaya gittim emme bi dolap beğendim geldim..
şifonyerden daha dar ve daha uzun, daha çok işimi görür, artık yatak odamıza bizim dolabın yanına koyarız dedik:))
beşikle şifonyer alalım die girdik, sonra dedik daha erken neyse ocağı bekleyelim..bizde olmayan beşiğe süs aldık:))

$beşik süsü.webp

günaydın kuzular..
biz geldik kızımla..
hafta sonu alışveriş yaptık deli gibi.. artık kızımın 3-5 eksiği kaldı.. büyük bir bölümünü bitirdik..
cumartesi günü beşik bakmaya gittik babamızla.. evim oldukça geniş benim 140 metrekare ve bir odam boş ama ben buna rağmen oda yapmayı düşünmüyordum çünkü 2 seneye yakın tayin isteyeceğiz.. o zamana kadar bizimle birlikte yatar zaten gittiğim yerde alırım odasını diyordum amaaaaa
maskoya gittik ilk önce.. allahım nassı güzel oda takımları var.. ve sonunda kararımızı verdik.. 4 dolaplı bir gardrop bir şifonyer bir minicik ders çalışma maması bir komidin bir oyuncak sandığı ve uyku seti ile yatak ve de cibindik.. uyku setlerinin kalitesi tartışılmaz güzellikteydi.. böyle bembeyaz ve işlemeleri köşeleri falan acayip kaliteli mobilyalı.. uyku setinin modeline uygun olarak mobilyada ayrıntıları aynen kullanıyorlar.. biz kuzucuklu beğendik.. gardrobun ve şifonyerin camları var.. içinde de pembe pembe tüller.. tüllerin önünde de kuzucuklu aparatlar olacak.. biraz fiyatı tuzlu tabiki sıkı bi pazarlıkla 3000 tl cik:37:
kocişim bana emzirme sandalyesi de alacakmış çok beğenmiş.. onun da fiyatı 500 tl.. yani toplamda 3500 biliyorum biliyorum evi taşıyacaksam aslında hiç gerek yok taşınırken harap oluyo ama bana ne bana ne..
kararımızı verdik biz kızlar.. çok heveslendik görünce.. hatta bayıldık bayıldık.. doğumdan 2 ay öncesine kadar almak gerekiyormuş..
sanırım bir aya kalmaz alırız..

ayyy gule hüle kullan-kullanın cnm ya.:nazar::nazar:
diom ya şifonyer bakmaya die girdik gardrop begendik çıktık yani anlıorum:))
2 senede uzun bi zmn cnm ya ne olcağı belli olmaz, içinde kalmasın şu anda yerin varsa boşver..
güzel günlerde sağlıkla kullanır inş..
bencede şu çarşı pzr işini 8. ayın sonuna bitirmek lazım, aralık annelerine baktımda geçenlerde çocğu çişini tutamadığını için çarşıya gidemiomuş, düşün yani:)):1::1:

GUnaydn kizlar herkeze guzel bir hAfta diliyorm.ufff bugn ne cok isim var.hic sevmiyorum pazartesi gunlerini

Ya kizlar 22 hafta oldu ama halen bebegimin hareketlerini hissedemiyorm.arada pit pit biseyler oluyo ama gazmi degilmi anlamiyorm.benm gibi halen hissetmeyen varmi.endise etmiyo degilim.acaba biraz kiloluyum o yuzdenmiki

Ya kizlar 22 hafta oldu ama halen bebegimin hareketlerini hissedemiyorm.arada pit pit biseyler oluyo ama gazmi degilmi anlamiyorm.benm gibi halen hissetmeyen varmi.endise etmiyo degilim.acaba biraz kiloluyum o yuzdenmiki

var cnm, tunihan var, oda 21 haftada falan sanırım..oda pıt pıt bişi hissediom ama bebikmi değilmi bilmom dio..

seninki erkekmi aceba ya, erkekler geç hissedilirmiş, hıı?? ne zmn gidcen dr a...

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-17.html#post21996449
bunlarıda ekledim yefrular bide...

BİDE kiloyla ilgili olduğunu sanmıyorum..77 kiloyum şu anda...17 haftanın son gününden buyana hissediyorum ben..tuni 58 kilo, tık yok:))):1::1:

Back
X