Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı Cumalar kızlar...Bugün biz 5. ayımızı doldurdukkk çok şükür Rabbime![]()
yok bebemm,bende çıkmadı öle bişi:26:4 kilo 6. ayda gayet şön yawrum..maşalah
bende şimdiye kadar 4 kilo aldım 53tüm 57yim akşam yemeklerinden sonra 58i buluyo o
ne güzelllll artık bizde dışardan hamile olduğu anlaşılan annelerdenizzz yuppiiiiii:92::92:
ya bişi sorucam alakasız olacak ama sizin göbüştede kıllar fazla çıkmaya başladımı?? ve eğer çıkıyosa nasıl alıyosunuz yaa??
öncelikle teprik ederim:13:eveeeet... ben yaptım. aradım gitti![]()
bebekten habr vereyim... sezeryan oldu görümcem, baya bi uğraşmışlar ama önceki gece normal olsun diye, dayamışlar suni sancıyı, ama açılma neyim olmamış, demiş doktor suyu kalmadı bunun alalım sezeryanla diye, sabaha kadar öyle sancı çekince tamam demiş alın, 30 kasımda yatmıştı hastaneye 1 aralıkta doğdu minik kerem... doğduğu gün emip durmuş annesini, sıkıntı olmamış, bi gece boyunca doğamayınca çocuk acıkmış tabi... bu sabah topuk kanı alınmış, sürekli uyuyormuş ve daha az emiyormuş, zannedersem yarın çıkacaklar... sancısı falan o kadar yokmuş, dün narkozu atıncaya kadar biraz kötüydüm diyor, bugün iyiymiş,,,
ve sözlerimi darısı bizeeee darısı bizeee nidalarıyla noktalıyorum efendim![]()
![]()
![]()
![]()
biz geldik şükür herşey yolunda kızımın. bi sıkıntımız yokmuş hamdolsun rabbimee.
çiykinmi çiykin bi kızım var benimmm![]()
ben doğumdan çok sonrasında yaşanabilecek muhtemel emzirme ya da emzirememe olayından korkuyorum sanırım... bebek doğar doğmaz emziremessem, ne bileyim ağlarsa yazık... yara falan da oluyormuş... inş kolay olur o kısmı da yaaa![]()
![]()
biz geldik şükür herşey yolunda kızımın. bi sıkıntımız yokmuş hamdolsun rabbimee.
hoşgeldik 6 aylıkların arasına:)
bencede cnm ya çok şükür yani.
tuniii sakın o kılları almaaaaaaaaaaaa, onlar kendiliğinden dökülyomuş doğumdan sonra..alırsan kalıcı bi problem oyomuş.
bende henüz yok, erkek bebik anaları daha çok kıllanıo sanırsam
ama yaaaa normali çektiripte sonra sezeryan yapıolar ya ben deli olyom..
yani ya normal doğurt ya sezeryan yap direk...hayırlısı ne diim..darısı başımıza inş..
![]()
Hayırlı Cumalar kızlar...Bugün biz 5. ayımızı doldurdukkk çok şükür Rabbime![]()
kuzummm sen bugün toktora bebişini görmeyemi gitcektinnn ben bilmiyodum 3 gün uzak kalınca sizden:)
oy ben o çirkini yerim maşalahhhh annemmmmmm gözün aydın bebem
ciddenmiii aa bak alınmaması gerektiğini hiç duymamıştım iyki söledin petuş valla almayı düşünüyodum bi şekilde..sanırım dediğin gibi erkek bebik annelerinin daha çok kıllanıyo ama çok sinir görünüyo yaa doktora göbeeemi açmaya utanıyom falla![]()
4 kilo 6. ayda gayet şön yawrum..maşalah
bende şimdiye kadar 4 kilo aldım 53tüm 57yim akşam yemeklerinden sonra 58i buluyo o
ne güzelllll artık bizde dışardan hamile olduğu anlaşılan annelerdenizzz yuppiiiiii:92::92:
ya bişi sorucam alakasız olacak ama sizin göbüştede kıllar fazla çıkmaya başladımı?? ve eğer çıkıyosa nasıl alıyosunuz yaa??
Eveeett teşekkür ederiz petuş teyzemizhoşgeldik 6 aylıkların arasına:)
bencede cnm ya çok şükür yani.
tuniii sakın o kılları almaaaaaaaaaaaa, onlar kendiliğinden dökülyomuş doğumdan sonra..alırsan kalıcı bi problem oyomuş.
bende henüz yok, erkek bebik anaları daha çok kıllanıo sanırsam
ama yaaaa normali çektiripte sonra sezeryan yapıolar ya ben deli olyom..
yani ya normal doğurt ya sezeryan yap direk...hayırlısı ne diim..darısı başımıza inş..
![]()
Teşekkür ederiz canımmm darısı sizeteprikler,1 hafta kaldı bizede
yok bebemm,bende çıkmadı öle bişi:26:
öncelikle teprik ederim:13:
bebişiniz hayırlı olsun canım,baya çekmiştir görümcen eminim...bu tür doğumlarda anne hem sancı çekiyor normal doğum gibi saatlerce sonrada doğuramayınca sezeryana alınıyor..yani en zoru bu inşallah başımıza gelmez,ya sezeryan ya normal her ikisinide yaşamaya,o kaa actiona gerek yok
oyyy,çok çirkinler hepsideee![]()
Maşallah canım prensese gözün aydınbiz geldik şükür herşey yolunda kızımın. bi sıkıntımız yokmuş hamdolsun rabbimee.
kaç kilo aldık peki arkadaşım
valla çok çirkinleroyyy,çok çirkinler hepsideee![]()
kuzummm sen bugün toktora bebişini görmeyemi gitcektinnn ben bilmiyodum 3 gün uzak kalınca sizden:)
oy ben o çirkini yerim maşalahhhh annemmmmmm gözün aydın bebem![]()
yok cnm yok..ben bunu duymuştumda..geçen bi arkadaşımda söledi alma sakın dökülyo sonra die..
dr lar alışkındır merak etme..onlar bizim göbemize göbek olarak bakmıolar, bebik olarak bakıolar![]()
ya kızlar ben 7 kilo almışım. moralim bozuk. hareketsizlikten sanırım
şu kıl meselesi bendede var. alınmayacakmış onlar. doğumdan sonra dökülüyormuş canım.
banada hala yer vermiyolar sanırım monttan anlaşılmıyor![]()
valla çok çirkinler
evet tunicim gittik atlattık şükür darısı sana olsun tatlım![]()
Eveeett teşekkür ederiz petuş teyzemiz
Teşekkür ederiz canımmm darısı size
Maşallah canım prensese gözün aydın
Canım 65le başladım.3. ayın sonunda 64tüm şimdi en son 17 kasımda gittim 68.7 dik..
çok sağol canım.. netten aldım morhipodan.. bakırköyde nerden alacaksın ki
hepinize çok çok teşekkürler.. 0-3 ay aldım umarım giyebilir.. kadife yaa.. havalar gerçi geç ısınıyor istanbulda ama.. bilemedim..
petuşcum tunicim sizlere de çok çok teşekkürler kuzucum..
zeynep meynep onlar da seni döferr ona göree
aminn bebem inş. çok saol..
canım senin bugün gittiğin detaylı ultrasonmuydu ??
Bayanlar size bir sorum olacak, sordukdaktan sonra belki bu kadın kafayı mı yedi ya da çok mu zengin gibi düşüncelere kapılabilirsiniz
Detaylı ultrasonu 2. defa yaptırmanın bir tehlikesi sakıncası var mı? Bu konuda bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor ya da radyoloji uzmanı var mı?
2 gün önce çok iyi bir profa yaptırdım ama hiç tatmin olmadım. Adam bizimle doğru düzgün iletişim kurmadı ki, direk yatağa uzanıp ultrsona başladı soru sorsam cvp vermedi neyse işlem bitti sonrasında durumumdan haberdarmısınız dedim, benim 4lü test riskliydi deyince... Birkaç ölçümü de yapmayı unutmuştu iki defa tam ben yerimden kalkacakken gelip başka birşeyleri daha ölçtü bu tutumu beni rahatsız etti. Sıradakiileri alabilmek için hızlı seri bir şekilde tarama yaptı gibi geldi ve sonrasında bana bebeğin durumu iyi ama detaylı %70 sonuç verir. en kesin yöntem amniyosentez istiyorsan yaptırırsın dedi çekti gitti ve ben hiç rahatlamadım. Sizce başka bir yere bir daha yaptırmanın sakıncası var mıdır
sen de benimle aynı başlammışsın arkadaşım gidişat da aynı olmuş ama ben 69.6 oldum yani baya bi geçtim seni ya ben zaten dana gibiydim öncesinde zayıf olsam neyse o yüzden canım sıkılıyo çok almamam lazım diyorum ama alıyorum da
evet canım detaylı ultrasondu. her bitarafını inceledi yafrumun
Canım kafana taktıkça daha çok alınıyor öyle düşünme bi doğsunlar da sağlıkla..Ben hiç takmıyorum ama 2 kilo aldım diye düşünürken 64ten 1 ay sonra 68.7 olduğumu görünce şok olmuştum ama unuttum gitti gene.Bugün sabah 69.4 çıktım ama bakalım ben doktor kontrollerini takip ediyorum daha çok..daha net oluyor.Takma kafana bak aynı kilodaymışız.Ki ben evlendiğimde 55tim düşün.1 sene önce Nişanlıyken 49bi anda çok kilo almıştım ama şimdi hamileyken alınanları takmıyorum...
oohhh süper canım maşalahh maşalahh Allahım nazarlardan korusun inş.
ya bende alanyadayımya banada burdaki doktor 2 hafta sonra gel dedi detaylı için yani tam sen gibi 20+6 olucam benim kociş 22. haftanın bitmesini bekle diyo delirtcek beni ya çok biliyomuş gibi
sağlık ocağındaki hemşireye fazla ultrason zararlımı diye sorduydu sormaz olaydı yaa şimdi ona takmış durumda delüü
doktor dedi diyorum yok illa 22. haftanın bitişinde git diyo napcam bilemedim![]()