• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Günaydınnnnnnn!!

Nasılsınız bugün?

benim kızımın ismi de teyzeleri inci olacak inşallah. Bence en güzeli kendinizin verdiği karar herkes bir kulp buluyor bulmak istedikten sonra oğlumuz olsaydı kutsal çınar koyacaktık ismini kutsal babasının ve benim ismimin hecelerinden oluşuyordu. Bir arkadaşıma söylediğimde ayyy o ne öyle falan demişti kendi oğlunun adı da mirzaaa deli yürekten çıkmış gibi :9: :9: insanlar kendi koydukları ismi en güzel diye düşünüyor o yüzden siz ondan bundan etkilenerek olumsuzluğa kapılmayın. Buradaki arkadaşlık çok güzel, doğal, çıkarsız ve samimi bundandır ki hepinizin fikirleri benim için değerli...

Arkadaşlar akşam tartıldığınızda fark çıkıyor mu ben 63 kiloyum 5 kilo aldım akşamları kıyafetlerle kot, kazak, hırka ile 64.8-65 çıkıyorum yoksa kilo mu aldım anlayamadım :S

Petuşşş yavriiim biz seninle aynı gidiyorum haftada biz de 6. ayımıza girdik kuzucanımmmmm bir de aynı gün doğururmuşuz :9: :9:

Günaydınnnnnnn!!

Nasılsınız bugün?

benim kızımın ismi de teyzeleri inci olacak inşallah. Bence en güzeli kendinizin verdiği karar herkes bir kulp buluyor bulmak istedikten sonra oğlumuz olsaydı kutsal çınar koyacaktık ismini kutsal babasının ve benim ismimin hecelerinden oluşuyordu. Bir arkadaşıma söylediğimde ayyy o ne öyle falan demişti kendi oğlunun adı da mirzaaa deli yürekten çıkmış gibi :9: :9: insanlar kendi koydukları ismi en güzel diye düşünüyor o yüzden siz ondan bundan etkilenerek olumsuzluğa kapılmayın. Buradaki arkadaşlık çok güzel, doğal, çıkarsız ve samimi bundandır ki hepinizin fikirleri benim için değerli...

Arkadaşlar akşam tartıldığınızda fark çıkıyor mu ben 63 kiloyum 5 kilo aldım akşamları kıyafetlerle kot, kazak, hırka ile 64.8-65 çıkıyorum yoksa kilo mu aldım anlayamadım :S

Petuşşş yavriiim biz seninle aynı gidiyorum haftada biz de 6. ayımıza girdik kuzucanımmmmm bir de aynı gün doğururmuşuz :9: :9:
bizimde ayza olucak inşş ilk eşim ailesine söylediğinde burun kıvırdılar onlara danışmamaızı bekliyolardı daha önceki konuşmalarında ifade ediyolardı ama eşim hemen ayza olucak deiklerinde biz diyemeyiz zor isim kafamıza göre söleriz falan demeye başladılar kayınpederimde laf sırasında ayşe olsun benim rahmetli annmein adı dediii eşim daha gecesine bana ayşede güzel isim dedii :((( bukadar çabuk etkileneceğini düşünmüyodum dedim o bizim kızımız bizim prensesimiz olcak ben üç tane dış gebelik geçirdim bu benim için kıymetli oyusden ayza olucak dedim peki canım dedii şimdi kimsenin dediğini umursamıyo eşimde :))))

Günaydınnnnnnn!!

Nasılsınız bugün?

akşamları ayrı bir şişkinlik oluyor zaten . onun etksii vardır mutlaka tartıda. sabah ki kilonu dikkate al derim.

çokkkk geçmiş olsun canımmmmmm

menzil in yazısını okudum şimdi zeynep. ağlamamak için kendimi zor tuttuum. aman allahın nasıl bir korku. rabbim hepimizin bebeklerini korusun. haırlısıyla sağlıkla kucağımız almayı nasip etsin. ne zor şeyler yaşamş. bendede mantar var 3 kere o fitillerden bende kullandım. hamdolsun bişey olmadı ama her seferinde bende aynı korkuyu yaşıyorum. inşallah bebeklerimize bir zararı yoktur. gebelikte mantar başa bela.

Günaydınnnnnnn!!

Nasılsınız bugün?

amaneyyyyy..
martın 15 inden sonra aslıt ve benden 2-3 haber alamazsanız bilinki doğrmaya gittik:))
6. aya girdik bebem..bundan sonra her 4 hafta 1 ay sayılcak ona göreeee
38 ide doğurma haftası olarak planla, daha geçi süpriz olsun..
22 bitti..38-22 anammmmmm16 hafta kaldı:18::18::18:
allahım sağlıkla bitirmeyi, sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin inş..

bende bugün 6 ayımıza girmiş bulunuyorum:46::46::46::46:

bu sbh itibariyle tartıldım tamıtamına 4 kilo almışım...73 ile başladım 77 idim sbh..bakalım 6. ayda kaç kilo alcam..

dün siz çalışırken ben biraz aralık 2011 anneleri topiğinde takıldım..
3-5 tanesi doğurmuş bile aralık gelmeden:)
hatta bi tanesi sezeryan tarihi belirlemek için dr una gitmiş, aaa bi bakmışlar rahim 3 cm açıldım, haydeee doğuma, hemde normalinden..
doğuranlar hem erken hem normal doğurmuş..hepside tavsiye etmiş normal doğumu:))
bi diğer gözlemimde çoğu şu anda evde, artık dışarı çıkamıolarmış..
karnın büyümesinden ziyade bebikin mesaneye yaptığı baskıdan ötürü çarşı pzr yapamıolarmıs:1::1:
bundan ötürü sonuç:: 8. ayda alışverişdi, çikolataydı, şekerdi her iş bitmiş olmalı inş. hayırlısından..

Ya cnm bu disari cikip cikmamak kisiye gore degisiyo ben oglumda doguracagim gun bile disaridaydim market alisverisi yapiyodum :) doktor daha var diyince vende vakit gecsin diye disariya ciktim sancim geliyodu duruyodum gecince yuruyodum ;)

Ya cnm bu disari cikip cikmamak kisiye gore degisiyo ben oglumda doguracagim gun bile disaridaydim market alisverisi yapiyodum :) doktor daha var diyince vende vakit gecsin diye disariya ciktim sancim geliyodu duruyodum gecince yuruyodum ;)

neaaaa...çılgınlık
ben son ay evde yatarım walla..sancı felan gelirsede gider hastanede yatarım...:53::53::53:

bizim de doruk ege :)))

en sevdiğim isim bu oldu.. Bayıldım.. Miss:16:
Benim de kızımın adı
öykümm..
Kimse bişey demedi bize yaa.. Kimse yorum yapmadı.. O süpermiş de demediler güzel değil de demediler.. Zaten ne derlerse desinler tınnn!!!
Kocişimle biz bu isme karar verdiğimizde daha flört ediyorduk.. Ve hep diyoduk bizim bi kızımız olacak adı da öyküm olacak diye.. Sonrasında ilişkimizde fırtınalar koptu neler neler yaşadık.. Ve sonunda da hadi hooop nikah masasına.. Ayrı kalmaktan korktuğumuz için.. çok şükür durulduk şimdi.. Evli mutlu ve inşallah çocuklu olacağız..
Demem o ki öyküm bizim hikayemizin özeti olacak.. Budur işte diyeceğiz dosta düşmana (ki düşmanımız çekemeyenimiz çoktur bizim..) biz herşeye rağmen bunu yaptık..

Ya biz karar veremiyoruz daha bebişe isim. Babası daha şimdiden düşünmüyor. Ben bi ara bayağı araştırdım anlamları filan beğenemiyoruz işte. Forumda bakındım isimlere Çağan hoşuma gitti ama ablamın bebişi de kağan :1: Eşim e istersen kağan koyalım dedi. Acelesi yok ama bebişime ismiyle seslenmek istiyorum artık :5:

Zeynepciğim,
isme özel battaniyeler falan var ya.
Yazdıralım ona :D
Çook güzel olur hem kalıcı hem ömür boyu ne dersin?
Benim hediyem olsun yeğenime :)

ayyy canımmmmmm
çok orjinal bir fikir
çokkkk teşekkür ederizzzz

inşallah yüzünü görmek ve kullanmak nasip olur Allahım....
:54::54::54:

Benim de kızımın adı
öykümm..
Kimse bişey demedi bize yaa.. Kimse yorum yapmadı.. O süpermiş de demediler güzel değil de demediler.. Zaten ne derlerse desinler tınnn!!!
Kocişimle biz bu isme karar verdiğimizde daha flört ediyorduk.. Ve hep diyoduk bizim bi kızımız olacak adı da öyküm olacak diye.. Sonrasında ilişkimizde fırtınalar koptu neler neler yaşadık.. Ve sonunda da hadi hooop nikah masasına.. Ayrı kalmaktan korktuğumuz için.. çok şükür durulduk şimdi.. Evli mutlu ve inşallah çocuklu olacağız..
Demem o ki öyküm bizim hikayemizin özeti olacak.. Budur işte diyeceğiz dosta düşmana (ki düşmanımız çekemeyenimiz çoktur bizim..) biz herşeye rağmen bunu yaptık..

Öyküm güzel bence . Söylenişi de güzel kulağa da hoş gelio . Hem geçmişi de var . Biz beğendik :46::46::46:

Benim de kızımın adı
öykümm..
:46::46::46::46: ben çook beğeniorum..hele o anlamındaki aşkı, ,ihtirası, tutkuyu dahada çok seviyorum yavrum..bakıp bakıp diceksiniz inşallah " biz yaptık, biz yaptıkkkkkkkkkkkkkkk":46::46:
Ya biz karar veremiyoruz daha bebişe isim. Babası daha şimdiden düşünmüyor. Ben bi ara bayağı araştırdım anlamları filan beğenemiyoruz işte. Forumda bakındım isimlere Çağan hoşuma gitti ama ablamın bebişi de kağan :1: Eşim e istersen kağan koyalım dedi. Acelesi yok ama bebişime ismiyle seslenmek istiyorum artık :5:

irkek olsaydı çağan efe düşünmüştük bizde:46:

:46::46::46::46: ben çook beğeniorum..hele o anlamındaki aşkı, ,ihtirası, tutkuyu dahada çok seviyorum yavrum..bakıp bakıp diceksiniz inşallah " biz yaptık, biz yaptıkkkkkkkkkkkkkkk":46::46:

irkek olsaydı çağan efe düşünmüştük bizde:46:

Çağan Efe de güzelmiş canım. Çağanın anlamı Bayram şenlik demekmiş.

Bilmiyorumki datlım..suni sancı felan verirkenmi yapıolar aceba..
Bu doğum konusunda daha çok bilgilenmemiz lazım gelio:))
ya aslında en güzeli böle katakulliye gelmek...sezeryana gün almaya gidcen hayddeeee doğuma:))

Kizlar Ben o kadar beklememe ragmen yine de hastaneye erken gittigim icin sunu sanci vurdular biraz yaklasik 1 Saat sonra suyu patlattilar ama ogle korkulacak bi aci hissetmedim tek hissettigim sey suyun sicakligiydi :)

Kizlar Ben o kadar beklememe ragmen yine de hastaneye erken gittigim icin sunu sanci vurdular biraz yaklasik 1 Saat sonra suyu patlattilar ama ogle korkulacak bi aci hissetmedim tek hissettigim sey suyun sicakligiydi :)

Suni sancı normal gelen sancıdan daha zor galiba . Neden sancı varken suni sancı verirle anlamam :53::53:

Back
X