Merhaba bütün anne adaylarına,
ben de aranıza katıldım inş. henüz bunu demek için erken aslında, Nisan anneliği sendromu var bende...İLk bebeğim Nisan'da doğacaktı ama maalesef düştü, bu da düşecek diye korkuyorum...
11 aylık bir bebeğim var ve onu emzirmeye devam ediyorum, onu emzikten kesemem, kıyamam ona...
Şimdilik oruç tutmaya devam ediyorum...Zaten 2 yıldır tutamadım, 1. bebeğim ilk haftalardaydı tutmadım, 2. si 9 aylıktı tutmadım, bu daha 5 haftalık bilmiyorum ne yapsam?
Ben zor hamile kalmıştım ilk başta..polikistik over+hipotiroid var bende...İlaç-iğne işe yaramadı meğer Hsg imiş çare...Hsg çektirdiğim ay hamile kalmıştım ama düşmüştü, dr. Hsg 6 ay tüpleri açık tutar, 6 ay sonra tekrar tıkanma olabilir demişti..3 ay sonra tekrar hamile kaldım...Zaten zor bebeğim oldu diye ve 1,5 sene sonra tekrar deneriz diye sadece doğal yöntemlerle korunduk, benim tüpler açık kalmış anlaşılan, ben 2. bebekten önce de bir Hsg gerekir diye düşünmüştüm...İstersin hemen olmaz, istemezsin hemen olur, tıpkı beklediğin dolmuşun gelmemesi ama diğer bütün dolmuşların gelmesi gibi...Allah hayırlısını versin hepimiz için inş. Şİmdi mutluyum..Allahım olmayan herkese nasip etsin, olanları korusun...
Henüz 5 haftalık 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum dr. a hatta bayramdan sonra, inş. her şey yolunda gider..