Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben doktordan geldim bile kesemi gördük ama bebiş yokdu içindeDoktorum 4+3 haftalık olduğunu bebişin henüz küçük olduğu için görülemiyeceğini söyledi. 10 gün sonra çıkar ortaya dedi Bazen 7. haftada da görülebiliyo normal dedi. Kan ve idrar testi istedi Kansızlık troid vs. bakıcakmış Akşama belli olucak sonuç bekliyorum.Anlayamadığım hesaplayıcılar 5+3 haftalık diyo Doktorum 4+3 haftalık diyo kafam karıştı Kese bebekten önce mi oluşuyo
![]()
slm ben geldim geri ne var ne yok şu an bende hafif ağrılar var sizde de oluyo mu normal mi
selam kizlar... bende hamileyim hesablarima gore 8 nisan beklenen dogum tarihi.insallah saglikla dunyaya getiririm.hep beraber doguralim bebisleri![]()
bende geldim aranıza.tüp bebekle hamileyim.nisan doğumlu olucak bebişim inş Rabbimin izni keremiyle.ama vajinamda kasıklarımda beni korkutan ağrılar var.sizlerdede ağrılar oluyor mu?
İsim Yaş SAT Tahmini doğum Başlangıç Kilo Cinsiyet Bebişin İsmi Son Durum Yaşadığı Şehir
1 Ferzin 25 24.Haz 01.Nis 55 Manisa
2 Gamzelim.66 25 02.Nis Gebze
3 Nurhanpeyman 28 03.Nis İstanbul
4 Sanss 04.Nis
5 Cileq27 27 04.Nis Antalya
6 Sevda__ 29.Haz 04.Nis 86
7 Lateral 05.Nis
8 Sdb 06.Nis
9 Tmyomr 22 06.Nis
10 Hazinedar 08.Nis
11 Nefrazen 08.Nis
12 Taf 28 04.Tem 09.Nis 57 Ankara
13 Beralku 31 10.Nis KanD: 2932 Erzurum
14 Ndk 26 10.Nis 58
15 mmavilimm 10.Nis
16 ..ELCHIN.. 26 11.Nis Amasya
17 Sevda__ 26 ? nisan Samsun
18 BIZNEFESIZ ? nisan
19 Pelinmusti ? nisan
20 Beralku ? nisan
21 Duamm ? nisan
iyi sanlar canim yarin 3 kis kese gormeye gidcez ins guzel haberlerle geliriz
mrb canım noldu keseyi görebildin mi ben gördüm ama bebişi göremedik4+3 dedi doktorum 10 gün sonra görünür dedi Tahliller istedi sonuçları yarın götürücem Bakalım hayırlısı Bugün kendimi halsiz ve yalnız hissediyorum sanki hasta gibiyim canım hiçbirşey yapmak istemiyo çok uykum var Mide bulantılarım sanırım başlayacak gibi ama kokulara hassasiyetim yok daha anlamadım
ağrım yok ama arada sağ ve sol tarafım rahmimde kasılmalarım oluyo kesik kesik
mrb canım noldu keseyi görebildin mi ben gördüm ama bebişi göremedik4+3 dedi doktorum 10 gün sonra görünür dedi Tahliller istedi sonuçları yarın götürücem Bakalım hayırlısı Bugün kendimi halsiz ve yalnız hissediyorum sanki hasta gibiyim canım hiçbirşey yapmak istemiyo çok uykum var Mide bulantılarım sanırım başlayacak gibi ama kokulara hassasiyetim yok daha anlamadım
ağrım yok ama arada sağ ve sol tarafım rahmimde kasılmalarım oluyo kesik kesik
slm canim dun doktora gittik keseyi goremedi malesef cok uzgunum dis gebelik dedi igne ile hemen dusurelim dedi ama ben hala inanamiyorum cok uzgunum..benim tup bebek olmustu zaten.. kendi doktoruma gitmedim daha yarin sabah gidicem
cnm çok üzüldüm inş. yanlış görmüştür de kendi doktorun keseyi gösterir sana
aceba bi mucize beni bulurmuki yarin gorebilirmiyim ki.dun biraz kanammada oldu su an ara ara devam ediyo zaten..cok uzgunum kizlar,cok buyuk bi sinavdan geciyorum onceki tedavilerimde hep pozitif di ama 6 haftalik ikizlermi ve 9 haftalik bebegimin kalbi durdu kurtaj oldum.ve ben tum bunlari 1 yilin icinde yasadim..rabbim kimseyi boyle sinamasin
Allah yardımcın olsun canım. dualarım senle..