2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bi de bu çizelge nasıl oluşturuluyo bilen varsa yazabilir mi yapamadım ben bi türlü:59:

Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. siteye girin ardından Maternity_and_Pregnancy i tıklayın ardından Days and weeks i tıkla ardından aılan sayfadan sağ taraftakini tıklayın
açılan sayfanın sol tarafında alt zemın seçeneklerı var buradan ıstedıgınınız secın ve next diyin sonra üzerine bebek yada başka şekillerin oldugu bir sayfa açılacak buradan da bebek görüntülerinden birini seçin tekrar next diyin acılan sayfa da Last Menstrual Period
yazan yere son adet gununuzu Expected Due Date yere de bebegın dogum tarıhını yazınız yeniden next dedikten sonra yeni sayfa açıldığında alt kısımda For Websites yazan yerde image URL yi tıklayın alt kısımda bir aders yazacak örnek ( http://lbdf.lilypie.com/W2XPp3.png) gibi bu yazıyı kopyalayın profilinizde çizelge zayan yere yapıştırın.

çoğunuz yeni üyesiniz arkadaşlar ne kadar süredir çocuk sahibi olmak için uğraştınız?:29:

ben normal yollarla 2.5 sene denedim ama olmadı en son gittigim doktor klomen verdi onu kullandım ve çatlatma ignesi oldum temmuzun 9 un da ve hamileyim ilk ignede hamile kaldım..

çok sevindim :66: uzun bekleyişin ardından gelen mucize oldu o zaman bu bebiş :81: Allah kucağına alacağın günleri de göstersin inşallah:71:

Son düzenleme:
Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. siteye girin ardından Maternity_and_Pregnancy i tıklayın ardından Days and weeks i tıkla ardından aılan sayfadan sağ taraftakini tıklayın
açılan sayfanın sol tarafında alt zemın seçeneklerı var buradan ıstedıgınınız secın ve next diyin sonra üzerine bebek yada başka şekillerin oldugu bir sayfa açılacak buradan da bebek görüntülerinden birini seçin tekrar next diyin acılan sayfa da Last Menstrual Period
yazan yere son adet gununuzu Expected Due Date yere de bebegın dogum tarıhını yazınız yeniden next dedikten sonra yeni sayfa açıldığında alt kısımda For Websites yazan yerde image URL yi tıklayın alt kısımda bir aders yazacak örnek ( http://lbdf.lilypie.com/W2XPp3.png) gibi bu yazıyı kopyalayın profilinizde çizelge zayan yere yapıştırın.

bu arada cnm yardımın için çok teşekkür ederim :42:

bende ağrı yok şimdilik ama çok halsizim ve açımm
dr oruç tutma mideni bastırmman gerekıyo dedı ama ne bılıyeım çok borcum olucak nasıl tutucam sonra
sizler tutyomusunuz

selam kizlar... bende hamileyim hesablarima gore 8 nisan beklenen dogum tarihi.insallah saglikla dunyaya getiririm.hep beraber doguralim bebisleri :49:

Son düzenleme:
kızlar yaşlar kaç nerde ikamet edıyosunuz ve kaçıncı bebişler bu nisan bebeişleri:))
tanışalım:) evvela ben yazayım
samsunda yaşıyorum, 26 yaşındayım bi kızım var 14 alık bu ıkınci 7 yıl çocugum olmadı oyuzden ara açmadan ıkıncıyıde istıyoduk:)
çok sevındık

kızlar yaşlar kaç nerde ikamet edıyosunuz ve kaçıncı bebişler bu nisan bebeişleri:))
tanışalım:) evvela ben yazayım
samsunda yaşıyorum, 26 yaşındayım bi kızım var 14 alık bu ıkınci 7 yıl çocugum olmadı oyuzden ara açmadan ıkıncıyıde istıyoduk:)
çok sevındık

ay çok güzel iki bebiş birlikte büyürler ne güzel.7 yıl olmaması yaşının küçük olmasından da olabilir olmadıkça stres de yapmışsındır şimdi ikisi beraber büyürler inşallah genç yaşta 2 evlat sahibi olmak muteşem bir duygu olsa gerek :nazar::29:

ankaradayım,28 yaşındayım. ben henüz doktora gitmedim ama idrarda yaptığım testte öğrendim gebe olduğumu bu benim benim ikinci hamileliğim:nazar: 7 ay önce 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım:59: o yüzden bu gebeliğime henüz heyecanla yaklaşamıyorum kan testi bile yaptırmadım o yüzden :97: bugün 4+2 yim allah kısmet ederse 5+0 olacağım pazartesi günü doktor kontrolüne gideceğim kese görmek için :26:

Back
X