2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bence de kullanma, kayısı vs. kabızlığa iyi gelen şeylerden ye araştır netten..ben de çok kabızlık sorunu çektim ama hiç ilaç kullanmadım, hoşaf falan iç..

kayısı yiyorum kefir içiyorum hurma yiyorum bakalım

evet canım kayısı kompostosu yaptım bukadar

kızlar slm ben de nisan annesi olacağım allah izin verirse 11 nisan gözüküyor 204 çıktı kan testim 4 haftalık dün doktora gittim kese yok ortada henüz iinşallah hhafftaya görücem

takip çizelgesi yapmak isteyenler;

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

kızlar slm ben de nisan annesi olacağım allah izin verirse 11 nisan gözüküyor 204 çıktı kan testim 4 haftalık dün doktora gittim kese yok ortada henüz iinşallah hhafftaya görücem

Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza benim de Sat'a göre 11 Nisan:) henüz dr. a gitmedim nasıl olsa görünmez şimdi diye..

Merhaba sağlık ocağından geliyorum bana elevit ve vegaferon verdi biri folik asitmiş diğeride demir ilacıymış haftaya çarşamba da doktora gidicem bakalım...

allah tamamına erdirsin canım benimde 11 nisan doğum bende gitmedim daha dr a haftaya inşallahh

merhaba annelerrr nasılsınız bebişler nasıl ??

bu arada benim bebişin doğum tarihi tahminen 3 nisan satım 28 haziran

İsim Yaş SAT Tahmini doğum Başlangıç Kilo Cinsiyet Bebişin İsmi Son Durum Yaşadığı Şehir
1 Ferzin 25 24.Haz 01.Nis 55 Manisa
2 Ronya 01.Nis
3 Gamzelim.66 Kalbimizdesin
4 Nurhanpeyman 28 03.Nis İstanbul
5 Sebnemm 28.Haz 03.Nis
6 Sanss 04.Nis
7 Simarik27 23 29.Haz 04.Nis 68
8 Cileq27 27 04.Nis Antalya
9 Sevda__ 26 29.Haz 04.Nis 86 Samsun
10 Lateral 05.Nis
11 Sdb 06.Nis
12 Tmyomr 22 06.Nis
13 Duamm 34 02.Tem 07.Nis İstanbul
14 Patikperisi 07.Nis
15 Hazinedar 08.Nis
16 Nefrazen 08.Nis
17 Taf 28 04.Tem 09.Nis 57 Ankara
18 Beralku 31 10.Nis 58 KanD: 2932 Erzurum
19 Ndk 26 10.Nis 58
20 mmavilimm 10.Nis
21 ..ELCHIN.. 26 06.Tem 11.Nis 57 Amasya
22 Asliyan 11.Nis
23 Peny 26 06.Tem 11.Nis 67
24 BIZNEFESIZ 08.Tem 13.Nis 41 İstanbul
25 Pelinmusti ?.Nis
26 kk_bayansu 30.Haz ?.Nis
27 Chileck ?.Nis
28 Belya 02.Tem ?.Nis
29 Esraaydınizmir 29.Haz ?.Nis
30 Burcuay 26 28.Haz ?.Nis İzmir
31 Ruyanaz 32 02.Tem ?.Nis
32 Esec2011 05.Tem ?.Nis
33 Nazlice ?.Nis
34 Kadis ?.Nis
35 Kkelebekk ?.Nis

Son düzenleme:

banada duphalac şurup verdiler içebilirsin. günde iki kez. sabahları kayısı ye 3-4 tane üzerine su iç. geçiyor canım. ayy benimki çok fenaydı şükür şimdi çok ii
yiyim. kayısı ve bol suya devam. geçti kabızlığım şükür. şurubu bile bıraktım.

Son adet tarihim 2temmuz. 30 temmuzda kanda gebelik testi yaptırdım. Değerim 295 hamileyim. Doktora gitmedim. Acaba kaç haftalık hamile oluyorum. Bende nisan annesimiyim acaba. Cevap verin lütfen...

son adet tarihim 2temmuz. 30 temmuzda kanda gebelik testi yaptırdım. Değerim 295 hamileyim. Doktora gitmedim. Acaba kaç haftalık hamile oluyorum. Bende nisan annesimiyim acaba. Cevap verin lütfen...

5 hafta 4 günlük hamilesin canım hayırlısı olsun doğum tarihinde 7 nisana geliyor..

canım benim çok üzüldüm inan ama sakın umudunu yitirme nisan olmasa da mayıs ayında enazından bebişini kucağına alıcaksın eminim Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin sana dualarım hep seninle

5 hafta 4 günlük hamilesin canım hayırlısı olsun doğum tarihinde 7 nisana geliyor..
sağol canım verdiğin bilgiler için. peki 5 haftalık hamileyim ya kan verdiğim tarihe göre mi bügünün tarihine göre mi. birde doktora gittiğim zaman kalp atışlarını duyabilirmiyiz. 1 hafta oruç tututum çok zorluk çektim. başım falan dönüyodu. ama şimdi bıraktım. tutmamam daha doğru dimi. sonradan da tutabilirim. bebeişimin sağlığı için....

Kızlar ben aranızda yeniyim. Hep hamile olanların yazılarını takip ederdim. Acaba bende hamile olabilecekmiyim die. Eşim derdi bana sen iyice kafayı yedin. Inceleme artık bırak derdi . 3 aylık evliyim. Ne bilim hemen olsun isterdim. Allaha şükürler olsun ki 2. Ayda hamiş kaldım. çok üzülüyodum sitres yapıyodum. Allah olmayan herkese versin...

inşallah canımm
gebelik doğum hakkında da hiçbi fikrim yok bu forumun yardımcı olacagını düşünüyorum
umarım yanılmam

Kızlar hepinizi cani gönülden selamlıyıram! İşte men de buraya düştüm ya Allahıma okadar dua ediyorum!!! Hamile olduğumu geçen haftadan bildim, ama keseyi tam görmeden buraya yazmak istemedim. Bu gün şükürler olsun kesemizi gördük, bebişim 5 hafta 4 günlük, 4,5 sm şimdilik:) Allahın yardımıyla sağ salim hepimiz bebeyimizi doğurub kucağımıza alırız!!!
1.5 sene uğraştık bişey olmadı, nezaman ara verdim başım başka işlere karıştı bebişim bana sürpriz yapdı teyzeleri. Mutluyum kanadım olsa uchardım. Yakınım yok ki kucaklıyım bağrıma basım..Bana destek bir eşim var o da ya şoktan ya neden çok soğuk karşıladı..Üzülmüyorum, ne olursa olsun bu bebek menim hayatımın anlamı olcak kendimi boş şeylerle yormıcam.

Bütün kalbimle senelrle bebiş olması için uğrashan kızlarımıza Anne olması haberini almasını Allahdan dilerim!!! Kalbimiz en güzel dileklerimiz sizin için canlarım menim!!!

hosgeldin canim hayirli olsun bebegin..sen nerde yasiyosun canim ben bakudeyim seninli bebislerimiz ayni gun gelicek galiba( insallah)

hoşgeldin canımm oh maşallah keseyi de görmüşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…