2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
slm kizlar bu gun doktordan geldim degerim dusmus zaten adet oluyorum iki gundur kimyasal gebelik yasamisim sanirim..beni listeden silebilirsiniz ne yapalim nasip degilmis..

herkese saglikli gebelik dliyorum ins saglicakla kucaklarinizada alirsiniz..

merhaba kızlar sonunda nickim değişti gamzelim geçmiş olsun cnm 2 ay önce bende aynısını yaşamıştım listeye artık yeni nickimle yazabilirsiniz sat 29 haziran yaş 23 kilo 68 beklenen doğum tarihi 4.4.2012 6+5 iz bgn erken döllenme

geçmiş olsun canım dediğin gibi nasip değilmiş, inş. en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın hayırlısıyla..

hamilelikleri boyunca haftada 4'ten fazla elma yiyenlerin çocuklarının astıma yakalanma riski %53 daha azmış, balık yiyenlerin çocuklarının egzamaya yakalanma riski de %43 daha azmış...

balığın egzama üzerinde etkisi olduğunu hiç bilmiyordum sölediğin iyi oldu canım :)) balığın v balık yağının bebeğin zeka gelişime anne karnında etkisi olduğunu biliyordum fakat bunu bilmiyordum..sanırım öğrenmemiz gereken daha çok şey var ...

kızlar bişey sormak istiyorum özel olcak ama şimdi epilasyon işlemi nasıl olcak ben sir ağda kullanıyorum ve korkuyorum şuan bişey olurmu acaba diye siz neler yapıyosunuz nasılolcak bu iş şimdi kafama takılıyo

gamzelim canım çok çok geçmiş olsun buarada rabbim yaşatmasın bidaha inşallahh sağlılı evlatlar nasip etsin tez zamanda

alışkanlık işte cnm bende kendinimi bildim bileli jilet yaparım bi evlendiğimde iki kere sir yaptırdım allahım o nasıl bir acı snra geri dönüşll

ben hem astım hem egzama olduğum için araştırırken denk geldi...Şİmdi yüzüm, eller, kollar hep egzama gebeyim diye ilaç da kullanamıyorum, çok kötü kaşınıyor bir de görüntüsü çok kötü, genetik olarak bebişe geçme riski de var, o yüzden balık ve elma yiyim bari..

gamzelim.66 canım üzülme olurmu rabbim çok büyük vardır herşeyde bir hayır sıkma canını

çok geçmiş olsun canım zor bir durum olsa gerek senin için... benimde migrenim var gecenlerde 2 gün tuttu ölecektim ağrıdan ilaçta alamadım korkumdan çok şükür şimdi geçti umarım 9 ay boyuncada bir daha gelmez... mercimeklerimiz için her acıya katlanıcaz artık napalım yeterki onlar sağ salim gelsinler dünyaya

canım geçmiş olsun

bende dün ve bugün çok kötü kabizin ve makattan biraz kan oldu aşırı yanmam oldu bir ilaç önerdiler procto glyvenol diye .kullansammı gebelik katogorisi c

kızlar yardım lütfen birde

dupalac içiyorum bağırsakları çalştırsın diye benim gibi olan varmı

ay çok geçmiş olsun çok şükür ben hiç kabızlık problemi çekmiyorum ya canım bence doktora danışmadan ilaç kullanma derim ben çünkü özellikle ilk 3 ay bebek tuttunana kadar çok hassas bir dönem ben doktoruna danış derim o mutlaka bu konuda sana yardımcı olacaktır öle değilmi hanımlar ??

kızlar ne yapayım bilemiyorum yağlı birşeylermi yesem

Son düzenleme:

evet canım zaten onlar söylediler kullanmam için bende ne yapsam bilmiyorum

bence de kullanma, kayısı vs. kabızlığa iyi gelen şeylerden ye araştır netten..ben de çok kabızlık sorunu çektim ama hiç ilaç kullanmadım, hoşaf falan iç..

benim yüzüm ellerim kollar her yer felaket kötü halde egzama gebelik kategorisi C olan bir krem var 2 gün kullansam geçecek ama kullanamıyorum maalesef...off çok kötü bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…