Gunaydin kizlarrr.bugun bayaa bi sessiz topic gercekten nerde bu millet:))
bende buna benzer bir durumdayım.bir doktor bebeğin kafası büyük çarşmba sezaryan yapalım diyor.başka bir dokor okadar büyük değil kafası değil normalde yapabilirsin diyor.bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
ayyyyyyyyy maşallah canım sana hadi hayırlısı.allahım sağsalim seni ve bebişini kurtarsın inşallah neden sezeryan oluyorsun?
arkadaşlar yarın hastaneye yatıyorum.p.tesi sabah sezaryanım olacak inş.yalnız çok riskli olduğunu söylediler.lütfen dua edin çok korkuyorum.
Beynimde ve sağ rahmimde damar daralması varmış.bu da beyin kanaması ve inme riski taşıyormuş.bu yüzden sezaryan olucakmışım.ama uyanamama ihtimalim de varmış.yoğun bakıma da alınabilirmişim.çoook korkuyorum duanızı esirgemeyin nolur.hakkınızı helal edin.
Beynimde ve sağ rahmimde damar daralması varmış.bu da beyin kanaması ve inme riski taşıyormuş.bu yüzden sezaryan olucakmışım.ama uyanamama ihtimalim de varmış.yoğun bakıma da alınabilirmişim.çoook korkuyorum duanızı esirgemeyin nolur.hakkınızı helal edin.
canım Allah ın izniyle sAğ salim kucağına alıcaksın bebeğini inşallah,günümüzde hastaneler tam donanımlı,eminim sorunsuz geçecektir sezaryenin,kötü şeyler düşünme sakın,güzel haberlerini bekliyoruz[/QUOT
Meryem suresi, ayetel kursu oku cnm , Allah bebegini ve seni korur!, insallah hersey yolundA gider sen olumlu dusun yeter ki
merhaba kızlar, hiç nts ye girdiniz mi, hiç sancı oldu mu
girdim canım ama sancım cıkmadı.. Herkesin bir olmuyor zaten kiminde sancı cıkıyor kiminde cıkmıyormerhaba kızlar, hiç nts ye girdiniz mi, hiç sancı oldu mu
günaydın canım evet hava bi harika birazdan atıcam kendimi bende dışarlara daha ayılamadımgünaydınnnnnnhava çok güzel içim açıldı insanın piknik yapası geliyo
canım inş sorunsuz bi dogum gecirirsin saglıkla bebegini kucagına al dualarım sizinlearkadaşlar yarın hastaneye yatıyorum.p.tesi sabah sezaryanım olacak inş.yalnız çok riskli olduğunu söylediler.lütfen dua edin çok korkuyorum.
canım madem boyle bir riskin var ne diye epidural sezeryan yapmıyorlar da genel anestezi uyguluyorlar ? Çok üzüldüm inş hiçbi sorun yaşamazsın allah yardımcın olsun tatlım .. allaha emanetsinizBeynimde ve sağ rahmimde damar daralması varmış.bu da beyin kanaması ve inme riski taşıyormuş.bu yüzden sezaryan olucakmışım.ama uyanamama ihtimalim de varmış.yoğun bakıma da alınabilirmişim.çoook korkuyorum duanızı esirgemeyin nolur.hakkınızı helal edin.
merhaba kızlar.bugün doktordan geldim.36+2 olduk.gelişimi iyi dedi ama bebeğin eşi aşağıda dedi.rahim ağzının yanında normal doğum istersen çok fazla kanaman olur.tehlikeye girer dedi.yoksa 9 nisan da sezerryana alacak.başka bir doktora gittim yok dedi normal yapabilirsin .neye kime inanacağımı şaşırdım.yardım edin kızlar.varmı benim gibi??
hergun mutlaka hıckırıyor benım de bebıs canım bazen gunde 2 defa ama iyi bişi hıckırmaları bende kıyamıyorum hıckırınca ama bılıyorum kı olması gereken boyle onun için iyi bişi busizde de hemen hemen her yemek yediginizden sonra hıçkırık tutuyor mu bebeginizi arkadaslar?kıyamıyorum yaaa asadan asadan sürekli hıçkırıyoo
Kızlar selam ,bende tam hıçkırıkla ilgili bakerken siz bu muhabbete girmişsiniz benimde kızım yemek ve içme sonrası hıçkırıyor yoruluyor diye üzülüyorum ama annemle babamın çok hoşuna gidiyor ciğerleri gelişirmiş faydalı diye...
tebrik ederim allah analı babalı buyutsın uzun guzel bir omur dılıyorum maşallahhkızlar ben 2 gün önce doğum yaptım daha 15 gün vardı sezeryan oldu .bebişimiz 2600 gr minik ama çok güzel.Rabbim sizlere de nasip etsin.çok mutluyum :) haberlerinizi alırım inşalah.
Merhaba arkadaşlar...Umarım herkes iyidir,huzurlu bir gün dilerim...
ben bir konuda yardımınızı istiyorum.34.haftanın ortasından beri bebeğimin hareketlerinde ciddi bir azalma var...yalandan bir iki hareket o kadar,geceleri biraz daha hareketli,ama gündüz öldürüyo beni meraktan sizde de aynı durum var mı,doktora sordum normal dedi,iri bir bebek dedi,ama hiiiiiiççççç tatmin olmadım...bana cevap veebilirseniz çok sevinirim...
günaydın hamişler 7 mart 21.30 32 hafatalım bir erkek bebeyim oldu.bebeyim erken oldu çok küçük ama rabbime şükürler olsun ki benimle dua edın teyzeleri bebeyim saglıkl sıgatli olsun dua cok ihtiyaçımız var çünkü
Gunaydin kizlarrr.pazar ya topic ne kadar sessiz.kafama takilan bir soru var
Bebegin ultrasonda ki kilosuyla, dogdugu andaki kilosu birbirini tutuyor mu?
yani doktorun söyledigi ile, gercek kilosu arasında cok fark oluyormu acaba.az mı cikiyo, cokmu
merhaba kızlar, hiç nts ye girdiniz mi, hiç sancı oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?