2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

valla yahayırlısı artık diyoruz ama ya normal olurken bir komplikasyon gerçekleşirse ya hemen sezeryana almak zorunda kalırlarsa.offfffffff napcaz biz yaaaa

ayyyyyyyyy maşallah canım sana hadi hayırlısı.allahım sağsalim seni ve bebişini kurtarsın inşallahneden sezeryan oluyorsun?

arkadaşlar yarın hastaneye yatıyorum.p.tesi sabah sezaryanım olacak inş.yalnız çok riskli olduğunu söylediler.lütfen dua edin çok korkuyorum.

Beynimde ve sağ rahmimde damar daralması varmış.bu da beyin kanaması ve inme riski taşıyormuş.bu yüzden sezaryan olucakmışım.ama uyanamama ihtimalim de varmış.yoğun bakıma da alınabilirmişim.çoook korkuyorum duanızı esirgemeyin nolur.hakkınızı helal edin.

arkadaşlar yarın hastaneye yatıyorum.p.tesi sabah sezaryanım olacak inş.yalnız çok riskli olduğunu söylediler.lütfen dua edin çok korkuyorum.

Allah yardımcın olsun olsun canım bebeğinede sanada hiç bir şey olmaz inşallah. kaç haftalıksın ?

Bence ne sana ne bebişe hiç bişey olmayacak,Allahım onu sana sağsalim teslim edecek ve sen onun ilk sütünü doğumdan 20 dk sonra kucağında vereceksin...dualarımdasın...Allah yardımcın olsun...

hiiiç korkma canımm,Allah yardımcın olsun..sen de bebeğin de çok iyi olacaksınız inşaallah..dua edicem pzt gün boyu..

canım Allah ın izniyle sAğ salim kucağına alıcaksın bebeğini inşallah,günümüzde hastaneler tam donanımlı,eminim sorunsuz geçecektir sezaryenin,kötü şeyler düşünme sakın,güzel haberlerini bekliyoruz

günaydınnnnnn hava çok güzel içim açıldı insanın piknik yapası geliyo

kızlar sizlerin bebişlerinin cinsiyeti belli olmuş ya bişey soracam doktor hamileliğinizin ilk haftalarında ultrasyon aletini karnınızın sağndamı solundamı gezdiriyodu ve buna göre cinsiyetleri ne oldu rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin şimdiden teşekkürler

Gunaydin kizlarrr.pazar ya topic ne kadar sessiz.kafama takilan bir soru var
Bebegin ultrasonda ki kilosuyla, dogdugu andaki kilosu birbirini tutuyor mu?
yani doktorun söyledigi ile, gercek kilosu arasında cok fark oluyormu acaba.az mı cikiyo, cokmu

Günaydın canlar

merhaba kızlar, hiç nts ye girdiniz mi, hiç sancı oldu mu
girdim canım ama sancım cıkmadı.. Herkesin bir olmuyor zaten kiminde sancı cıkıyor kiminde cıkmıyor
günaydınnnnnn hava çok güzel içim açıldı insanın piknik yapası geliyo
günaydın canım evet hava bi harika birazdan atıcam kendimi bende dışarlara daha ayılamadım
canım inş sorunsuz bi dogum gecirirsin saglıkla bebegini kucagına al dualarım sizinle
canım madem boyle bir riskin var ne diye epidural sezeryan yapmıyorlar da genel anestezi uyguluyorlar ? Çok üzüldüm inş hiçbi sorun yaşamazsın allah yardımcın olsun tatlım .. allaha emanetsiniz
maşallah bebegine canım ... valla çok karmaşık bi durum iki doktor farklı şeyler soyledimi bence bu zamana kadar senı kım takip ettiyse onun sozune bak derim ama tabi karar senın
sizde de hemen hemen her yemek yediginizden sonra hıçkırık tutuyor mu bebeginizi arkadaslar?kıyamıyorum yaaa asadan asadan sürekli hıçkırıyoo
hergun mutlaka hıckırıyor benım de bebıs canım bazen gunde 2 defa ama iyi bişi hıckırmaları bende kıyamıyorum hıckırınca ama bılıyorum kı olması gereken boyle onun için iyi bişi bu
aynen canım ne zaman hıckırsa ay kıyamam diyerekten uzuluyorum ama normal hıckırmaları canım bnm hıckırmamaları anormal olurdu
kızlar ben 2 gün önce doğum yaptım daha 15 gün vardı sezeryan oldu .bebişimiz 2600 gr minik ama çok güzel.Rabbim sizlere de nasip etsin.çok mutluyum :) haberlerinizi alırım inşalah.
tebrik ederim allah analı babalı buyutsın uzun guzel bir omur dılıyorum maşallahh

bazen bebek pozisyonundan dolayı da hareketlerı azalabılıyor.. hmm desene o zaman benım bebek gercekten cok ufak tefek bişi olacak dogumuma 10 gun kaldı ama hic durmadan hareket ediyor

günaydın hamişler 7 mart 21.30 32 hafatalım bir erkek bebeyim oldu.bebeyim erken oldu çok küçük ama rabbime şükürler olsun ki benimle dua edın teyzeleri bebeyim saglıkl sıgatli olsun dua cok ihtiyaçımız var çünkü

oy cnm bnm tebrik ederim öncelikle allah analı babalı buyutsun ...kaç kilo doğdu ? küvezde falanmı? allaha emanet cnm bnm bebişin

benim arkadaşta 200 gr fark olmuş,doktor 3400 gr doğar demiş 3200 doğmuş,fark olması normal bence,sonuçta tartıyla ölçemiyorlar

merhaba kızlar, hiç nts ye girdiniz mi, hiç sancı oldu mu

hiç girmedim nst ye daha,salı 37. hafta muayenem var,belki o zaman alır nst ye,sancım oldu mu bilmiyorum çünkü ben gaz sancısı,yalancı sancı ,bebeğin ağırlığının yarattığı kas ağrısını ve kasılmayı birbirinden ayıramıyorum pek ama illaki yalancı sancı oluyodur,çünkü rahim kendini doğuma hazırlıyomuş son haftalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…