• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Kızlar selam ,bende tam hıçkırıkla ilgili bakerken siz bu muhabbete girmişsiniz benimde kızım yemek ve içme sonrası hıçkırıyor yoruluyor diye üzülüyorum ama annemle babamın çok hoşuna gidiyor ciğerleri gelişirmiş faydalı diye...

canım bak değerleriin düşmüş,korkma bişi olmaz,forumlarda değerleri normale dönenlerin bi kısmı haftalarının dolmasını beklemişler,doktor sakınca görmemiş,sen böyle stres yaparsan bebeğin daha çok etkilenir,bak nazarboncuğu ilaçsız,100 lü 200 lü değerlerle 39. haftada kendiliğinden doğum yaptı,hareketleri normalse,sen de kendini iyi hissediyosan sorun yok demektir,rahat ol,kaçıncı haftandasın?

sat a göre 37 bitiyo ultrasona göre 36. bide migi senin doktorun ne güzel pimpiriklenmemiş bana her hafta iki defa nst bir defa ultrason dedi.gerilio insan haliyle.
bu arada değerlerim 64 ve 25 ti en son şimdi çıktı mı indi mi bilmiyorum

annişler.kızıma bebiş odası için hazırlığa başlayacağız.odayı boyatacağım da renk konusunda kararsızım pembe ve lila istemiyorum gına getirdi.bir de odayı geniş göstersin diye 2 renk kullanmayı planladık.siz bana renk örnekleri fotosu veya isimleri verebilir misiniz?

kızlar ben 2 gün önce doğum yaptım daha 15 gün vardı sezeryan oldu .bebişimiz 2600 gr minik ama çok güzel.Rabbim sizlere de nasip etsin.çok mutluyum :) haberlerinizi alırım inşalah.:emir_bebek:

sat a göre 37 bitiyo ultrasona göre 36. bide migi senin doktorun ne güzel pimpiriklenmemiş bana her hafta iki defa nst bir defa ultrason dedi.gerilio insan haliyle.
bu arada değerlerim 64 ve 25 ti en son şimdi çıktı mı indi mi bilmiyorum

en azından takip ediyo öyle düşün,muayenelerde her şey yolunda gidiyosa ne güzel işte,ben de salı gününü bekliyorum merakla,tahlilim de var,ilacın dozunu eksilttim 1 tane diye değerlereim artmış mıdır diye endişe ediyom arada ben de:1: bebek hareketlerinde olumsuzluk hissetsem koşturup gidicem de allahtan ayağını falan ittiryo,kıpırdıyo da rahatlıyorum,25 oolan zaten normale inmiş ,64 olan da muhtemelen sınırın altına inmiştir,merak etme

Kızlar selam ,bende tam hıçkırıkla ilgili bakerken siz bu muhabbete girmişsiniz benimde kızım yemek ve içme sonrası hıçkırıyor yoruluyor diye üzülüyorum ama annemle babamın çok hoşuna gidiyor ciğerleri gelişirmiş faydalı diye...

anne karnındaki suyu yuttukları için hıçkırıyolar canım,endişelenme,diyaframlarının gelişmesi için iyi bişi :8:

merhaba kızlar.bugün doktordan geldim.36+2 olduk.gelişimi iyi dedi ama bebeğin eşi aşağıda dedi.rahim ağzının yanında normal doğum istersen çok fazla kanaman olur.tehlikeye girer dedi.yoksa 9 nisan da sezerryana alacak.başka bir doktora gittim yok dedi normal yapabilirsin .neye kime inanacağımı şaşırdım.yardım edin kızlar.varmı benim gibi??:32::32::32::32::32::32::32:

kızlar ben 2 gün önce doğum yaptım daha 15 gün vardı sezeryan oldu .bebişimiz 2600 gr minik ama çok güzel.Rabbim sizlere de nasip etsin.çok mutluyum :) haberlerinizi alırım inşalah.:emir_bebek:

maşallah sana ve bebeğine canım.allahım bahtınıda çok güzel yapsın.sezerya nasıl bişey anlatsana ya

en azından takip ediyo öyle düşün,muayenelerde her şey yolunda gidiyosa ne güzel işte,ben de salı gününü bekliyorum merakla,tahlilim de var,ilacın dozunu eksilttim 1 tane diye değerlereim artmış mıdır diye endişe ediyom arada ben de:1: bebek hareketlerinde olumsuzluk hissetsem koşturup gidicem de allahtan ayağını falan ittiryo,kıpırdıyo da rahatlıyorum,25 oolan zaten normale inmiş ,64 olan da muhtemelen sınırın altına inmiştir,merak etme

günde 1 tane kullanıp değerleri düşenlerde var canım. o dozu kiloya göre veriyomuş doktorlar. kolestaz olan bi arkadaşım öyle demişti emin değilim tabikide öyle demişti o yani.

inşallah inmiştir çıkmasında.sen salıyı çekiyosun ben pazartesiyi ne diycek bakalım dr.

kızım 21 mart 9,55 dunyaya geldı..36 haftalık 3120 gram dunyyaya spınal sezeryanla dogdu....ama suanda yanımda degıl kuvezde bıraz solunum sıkıntısı yasadı sutum henuz daha gelmedı....dogum hıkayemı en kısa zamanda paylasıcam

merhaba arkadaşlar bende 19 03 2012 de meleğime acil sezeryanla kavuştum 37 2 günlük sağlığımız yerinde şuanda evimizdeyiz doğum hikayemi kısa zamanda anlatırım :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Kizlar hepinizi kutlarim...bebislerinize maalla...allah anali babali buyutsun:nazar::nazar:
merhaba kızlar.bugün doktordan geldim.36+2 olduk.gelişimi iyi dedi ama bebeğin eşi aşağıda dedi.rahim ağzının yanında normal doğum istersen çok fazla kanaman olur.tehlikeye girer dedi.yoksa 9 nisan da sezerryana alacak.başka bir doktora gittim yok dedi normal yapabilirsin .neye kime inanacağımı şaşırdım.yardım edin kızlar.varmı benim gibi??:32::32::32::32::32::32::32:
Cnm benimde plesenta asagida...dr um ilk bastan buyana asagida diodu, hic cikmadi yukariya..
Rahim agzini tam kapatmiyor ama hemen yan tarafinda dogum sirasinda kanama olabilir dio bastan buyana, bu nedenlede sezeryan doguma karar vermisti...35. Haftada benim rahim de 2 cm acilma oldu..dr umda dedi 2 cm acilma olmasina ragmen kanama olmadi, ben kanama olur diyordum dedi normal dogum karari aldi.. Dedi normal dogum diye devam edelim ama dogum sirasinda yada ahim agzi acildikca kanama baslarsa sezeryana alirm dedi ok lestik..

Canm icini ferah tut bebislerimz iyice buyduler ve yerleri daraldi artik rahat hareket edemiyolar dogal olarak.benimkide mesela geceleri hic oynamiyo gunduzleri daha hareketli.ayrica doktorn hersey yolunda demis.kafayi takip stres yapma derim

desteğin için çok teşekkür ederim canım,galiba artık psikoya bağladık:)))

Selam arkadaslar bizim de bugun dr kontrolumuz vardi hersey yolunda sukur sezeryan tarihimiz belli oldu..17 nisan olacak ins ve ben cok heyecanliyim..:18: benden once ki arkadaslara da allah yardim etsin..

kızlar ya konuyu dağıtıyorum ama aranızda devlet ya da üni.hastanelerinde doğum yapacak olan var mı?nasıl acaba oralarda doğum yapmak,dojtorum özelde sezeryana yöneltiyor sırf bu yuzden devlete mi gitsem diyorum

bende buna benzer bir durumdayım.bir doktor bebeğin kafası büyük çarşmba sezaryan yapalım diyor.başka bir dokor okadar büyük değil kafası değil normalde yapabilirsin diyor.bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

desteğin için çok teşekkür ederim canım,galiba artık psikoya bağladık:)))

Evet canm ister istemez evham yapiyo insan.2 gun onceydi kizim sabah hic hareket etmedi ogleye kadar.nasil endiselendm...ama sonra kipirdamaya baslayinca icim rahatladi.annelik iste...

bende buna benzer bir durumdayım.bir doktor bebeğin kafası büyük çarşmba sezaryan yapalım diyor.başka bir dokor okadar büyük değil kafası değil normalde yapabilirsin diyor.bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

Canim duzenli gittign doktorunmu diyo kafasi buyk diye.bence sadece bir doktora git.cunku her dr farkli bir sey soyluyo.kafasi karisiyo insanin.ben yurtdisindaym.turkiyeden bir tanidign jinekog akrabasi geldi.bende ona bir kac soru sordum allahhh oyle farkli seyler dediki duzenli gittigm doktorumun normal dedigi herseye bir anormallik buldu.dedm keske sormasaydim hicbirsey.pisman etti beni:))

Back
X