2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

Maşallah polyycim ellerine sağlık ne güzel olmuş.ben hep hazır takılacam bende beceri yok.Anneannem zaten bana örmüş önceden onları giydiririm bende.

geçen halamın kızı tel de bana ne söylüyo çok komik yaaaa. bebeğe hazırlık yapıyonmu dedi ben de ne gibi dedim.işte örgü felan örüyon mu dedi.bende nerde ooo hüner dedim.o da ne dese beğenirsiniz kaynananın donuna sar o zaman bebeği dedi bende tel de gülme krizine yakalandım

cnm cok güzel olmuş bende nette görmüştüm bu patiği yanına convers işaretinide koyarsan tam olucak...

Kaynananın donu na mı???
Püüü reziillll... valla yap şöyle bi iki bişeyde o arkadaşın görsün kaynanasının donunu:)))

cnm cok güzel olmuş bende nette görmüştüm bu patiği yanına convers işaretinide koyarsan tam olucak...

aaa bak ben onu unutmuştum.iyi hatırlattın.. birazdan onu da yapıp dikeyim tam olsun. dimi ama:) Sağol canım benim

HOLAAcım senin için yükledim canım.. İnşallah anlaşılıyordur.

20 zincirle başladım ben, doğduğu zaman giyebilir. ve hep sıkiğne yaptım.. dilersen trabzanla da yapabilirsin. ama böyle daha sıkı oluyor:) ve tabi daha çok zaman alıyor.

Son düzenleme:
Pollyanna gerçekten çok güzel olmuşlar ellerine sağlık.Bende nasıl yapıldığını çok merak ediyordum.Anlatımın için çok teşekkürler.Cinsiyetimiz belli olduğunda bende yapıcam inşallah.Hangi iplerden aldın markası ne acaba bende ona göre alayım çok güzel olmuşlar.Bebişin miniş ayaklarına giymeyi nasip etsin inşallah.

yavrum hem pipisini görmüsünüz hem de neden doktor hala kesin bişey söölemiyor anlamadım kii

bizim doktor uzun uzun baktı gösterdi inceledi evet kesin erkek dedi ama şimdi sizler bööle diyince içimde şüpheler oluştu anlamadım ki ben bu doktorları...

inşallah bizim değişmez ya yoksa rezil olurum sülaleye herkes erkek biliyor artıkk:26:

merhaba ben de senin gibi 2 kez kaybettim bebeğimi ve bende de kan pıhtılaşması problemi olduğu için her gün iğne yapıyorum kendime.
hep bi korku var az da olsa. en mantıklısı beklemek. eşyalarla başbaşa kalmaktan korktuğum için ben de 6-7. ayı beklemeyi düşünüyorum. ama 8. ay biraz geç olabilir. hem erken gelebilir hem de çok ağırlaşılıyo 8. ayda. arkadaşımdan biliyorum yürüyecek hali kalmıyo hemen yoruluyordu.

sağol canım çook teşekkür ederim. valla ben bebek için patiklik ip almaya gittim, yani tuhafiyeye öyle söyledim o verdi. ama sadece sitah olanı kullandım. diğerleri annemden kalan ipler, onları değerlendirdim:) bebe yünü diye geçiyo sanırım.

canım allah razı olsun yaaa yanımda olsan böle anlatamzdın vala bayıldımmm süperrrrrr

Allah senden de razı olsun canım. elime yapışmadı ya. yaparken çektim çektim sonra da yükledim. Faydalanırsan ne mutlu bana.

patiği YAPACAK OLAN ARKADAŞLAR.. FOTOLARI YÜKLERKEN YAZMAYI UNUTMUŞUM. BEN ÖN BEYAZ KISMINI BİRAZ GENİŞ TUTMUŞUM.. 17 İLMEK ALMIŞTIM AMA EN FAZLA 12-13 İLMEK YETER SANIRIM. SİZLER DAHA DAR YAPARSANIZ PATİĞİN FORMU DAHA GÜZEL OLUR. BEN KENARLARINI YAPMIŞ BULUNDUM, SÖKEMEDİM.

Son düzenleme:
amerdacım, yağmurcum cicileriniz çok güzel güle güle kullanın inş. gördükçe hevesleniyorum salı doktora gidicem ondan sonra ben de almaya başlıycam inş. gerçi bebek arabasını yatağını unisex alıyım diyorum bu ilk bebeğim güzel kullanırsam kaldırırım kardeşi olsun istiyorum bebeğimin ikinciye de kullanırım diyorum bilmem doğru mu düşünüyorum ama çok pahalı bebek arabaları 500-600 civarında...

pollyannacım patiğe bayıldım örmek isterdim ben de bebişime ama annem yanımda olup bazı yerlerde müdahale etmezse yapamam heralde :) güle güle kullansın meleğin...

ve bunlar da benim bugün aldığım ciciler Allah hepsine aldığımız cicileri giymeyi nasip etsin

Eklentiler

• $mothercare.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 39

canım merhaba, araba konusundaki düşüncen çok iyi. benim yeğenimle kızım arasında 10 ay var.. arabayı onlar mavili aldı, ben pembeli. ilerde tersi olursa değişiriz dedik:)) yatakta orta renkler en iyisi. yani maddi açıdan. bizde kendi mobilyamıza uygun almıştık beşiğini.(kızımın henüz oda takımı yok,nasipse kurbandan sonra alıcaz) uyku setide krem rengi. erkeğede kızada uygun. çok fonksiyonlu bebek arabaları evet çok pahalı. ama normal bi araba Ankarada 150-200 civarı. biz 2 sene önce 125 tlye almıştık Babyhope'dan

pollyannacım bu arabaların travel sistem olanlarından alalım ana kucağı da var içinde ilk aylarda onunla taşırız bebişi diye düşünmüştük ama bir arkadaşım onlara da 1 ay konmuyor bebek oturur pozisyonda olduğu için dedi bilmiyordum ne yapmak lazım? eşim dün bebeği hastaneden neye koyup getircez diyo :) sanki doğdu da :)
senin kızın var bilirsin ne yapmak lazım? ne alınsa iyi olur?

Aldığınız ciciler çok güzel arkadaşlar güle güle kullansın inşallah kuzularınız.

Bende bugün e-bebek ten avent biberon aldım 4.99 günün fırsatı almayı düşünen olursa.Ama 7 lira kargo bedeli var.

Bebek arabımızı jokerden aldık biz bebecomfort mila 330 lira verdim arabadan çok memnunum ama artık ağır geliyor üstelik 7 kg.Şimdi bi tane çok hafiflerden alıcaz onu oğluma kullanıcam öncekinide bebişe.Diyeceğim görüntüye çok aldanmayın maksimum hafif olan hangisiyse onu alın derim bebek ağırlaştıkça zor oluyor çünkü.

Birde yanlış anlamayın, bugün arkadaşım söyledi oğluna 8.5 aya kadar kız demişler cinsiyetinizi kesinleştirene kadar pembeli yada mavili ciciler alırsanızda değişim şansınız olabilsin.Bende cinsiyetten emin değilim o yüzden bişey alamıyorum ama sanırım 2 yada 3 farklı doktorun aynı tahmini yürütmesi kesinleştirebilir bende haftaya başka dr gidip birde ondan öğreneceğim cinsiyeti.

Pollycim elllerine sağlık annem gelsin senin fotoları gösterip hemen ördürücem patiklerden:)Güle güle kullansın kuzucuklar annişlerinin aldığı cicileri hepsi çok güzel

Afsancım ben de gördüm hatta alıyordum o biberonu . Aventin içeriği aynı iki setinden birisi 110 birisi, 80 lira araştırdğımda ucuz olanında PPP ibaresi olduğunu gördüm.Daha ucuz bir maddeden mi yapılmıştır bilemedim ama o yüzden almadım ben de bugün.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…