• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

Oğlumun sepeti ve boy ölçer i babasıyla birlikte kendi elimizle yaptık.Eki Görüntüle 345008 Eki Görüntüle 344995 Eki Görüntüle 345006
Ellerinize sağlıkkk içine de en güzelinden şekerleri koyarsınız işlem tamam:)Boy ölçerimiz bizim henüz yok bakalım bizimki nasıl oalcak.
bu gün kargodan geldi bebikimin süs şekerleri teyzeleri,üzerinede bunu yazdırdım

Yerim ben onun bebik şekerlerini:)Yonca ismini çok severim,şekerler pek şeker olmuş:emir_bebek:

canım cok guzel olmus ınsanın kendısının ugrasıpta yapması cok guzel ama becerı lazım :)) bende olmayan gule gule kullanın

$Resimler yeniiiiiiiiiiiiiii 041.webp$Resimler yeniiiiiiiiiiiiiii 050.webp$Resimler yeniiiiiiiiiiiiiii 031.webp$Resimler yeniii 066.webp

bende birkaç cicimizi ekledim :1:

çok güzeller cnm güle güle kullanın.. kız annesi olunca süslü püslü oluyor herşeyimiz, şanslıyız:nazar::nazar:

Sepeti de pek kokoşmuşşş,cicileri de çok güzel iyi günlerde kullansın kuzucuk.Biz kız anneleri süsleyip püsleyip gesmelere gidices zuzularla :21:

çok güzeller,ben de ençok ayakkabısına bayıldım :) kızlar için daha süslü oluyo kıyafetler,,sizler süsleyip çıkarın kızlarınızı dışarı,biz erkek anneleri de oğullarımıza EŞ,kendimize GELİN beğenelim
:52:

:nazar::nazar:
Yavaş yavaş kuzucuklara hazırlık yapmaya başlarız önümüzdeki haftalarda.Bizim babamız sağolsun geçen aydan başladı :66:Doğum öncesi kendimiz vede bebişimiz için hazırlayıp aldığımız herşeyi burda paylaşalım.Hem deneyimli annelerimizde bize yardımcı olur:34:

DOĞUMDAN ÖNCE ALINMASI GEREKENLER LİSTESİ

GİYİM İHTİYAÇLARI
Hastane çıkış seti
Yeni doğan bezi
Body (İhtiyacınıza ve mevsime göre yarım kollu, kolsuz ya da uzun kollu body alabilirsiniz. Sayısı da tamamen ne sıklıkta çamaşır yıkayabileceğinize bağlı olarak değişir.)
4-5 adet geniş yakalı fanila
5-6 tane tulum
3 tane pijama
2-3 adet önlük
4-5 çift yumuşak çorap, patik
5-8 adet külot
Mendil
Bebek başlığı ya da şapka (özellikle pamuklu olanları tercih edin.)
Yelek

BEBEK BAKIM VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ
Yalancı emzik
Emzik Kutusu
Dişlik
Tırnak makası
Tarak ve fırça
Bakım çantası
İlaç kaşığı
Beden termometresi
Burun aspiratörü
Göbek bağı bandı
Bebek eldiveni
Bebek çorabı
Patik
Islak Mendil
Temizleme havluları
Alt değiştirme yatağı ya da örtüsü
Steril pamuk toplar (Bebeğin göz ve kordon temizliği için ve ilk haftalardaki pişiklerinde işinize yarar.)
Çeşitli ebatta tülbentler
Güneş koruyucu krem ve losyon (Mevsim ne olursa olsun bebeklere özel güneş kremini mutlaka kullanın.)
Steril yara bantları ve gazlı bezler

BANYO İÇİN
Bebek küveti ve filesi
Banyo süngeri
Başlıklı bebek bornozu
Bebek şampuanı, sabunu, bebek losyonu ve pişik kremi
Bakım yatağı
Banyo termometresi

MOBİLYA VE YATAK İHTİYAÇLARI
Bebek karyolası
Yatak
Yastık
Gardırop
Şifonyer
Yorgan, nevresim takımı, çarşaf
Kenar minderi
Cibinlik
Oda termometresi
Battaniye, pike, yorgan

ELEKTRONİK CİHAZLAR

Bebek telsizi
Sterilizatör
Biberon ısıtıcısı
Oda nemlendiricisi

SEYAHAT İHTİYAÇLARI
Puset
Oto koltuğu
Portbebe
Kanguru
Ana kucağı

ANNENİN İHTİYAÇLARI

Hijyenik kadın pedi
Göğüs pedi
Emzirme sütyeni
Hamile külotu
Loğusa külotu
Göğüs pompa seti
Göğüs koruyucu aksesuvar
Meme uçları için krem
Önden açılan gecelik ve pijamalar
Alçak topuklu terlik

Kızlar, bebek ihtiyaç listelerine buradan bakabilirsiniz. Dilerseniz aynı siteden alış-veriş te yapabiliyorsunuz :)) http://www.ilkebebe.com/Musteri-Hizmetleri/Anne-ve-Bebek-Ihtiyac-Listesi.aspx

$Isd1318.webp$Isd1320.webp$Isd1322.webp

bebişe ördüğüm patikleri önceden yüklemiştim.. ip kalmışken bide kilot öreyim dedim :)) bezin üzerine giydirmeye iyi olur :))

diğerleri de geçen gün CİVİLden verdiğim siparişlerim, temizlik yaptığımız gün elime ulaştı çok sevindim:))

Eki Görüntüle 350221 Eki Görüntüle 350222 Eki Görüntüle 350223

bebişe ördüğüm patikleri önceden yüklemiştim.. ip kalmışken bide kilot öreyim dedim :)) bezin üzerine giydirmeye iyi olur :))

diğerleri de geçen gün CİVİLden verdiğim siparişlerim, temizlik yaptığımız gün elime ulaştı çok sevindim:))

Ay bayıldım çok tatlı olmuş ama ya, rengi de süper olmuş, sen de çok yeteneklisin bu genç yaşta nereden öğrendin bunları, maşşallah kuzum :nazar:

Ay bayıldım çok tatlı olmuş ama ya, rengi de süper olmuş, sen de çok yeteneklisin bu genç yaşta nereden öğrendin bunları, maşşallah kuzum :nazar:

çok sağol canım benim..

5 yaşındayken (yani 80li yıllarda:1:) evin önünde oturup elişi ören teyzelerden heveslenip, annemin bana tığ ve minik şişler vermesiyle başladı :) heyyy heeeyyy ne günlerdi yaaa.. örmeyi bilmezken annemin elişini alıp şişi uyduruk biyerlerinden geçirir örer gibi yapardım :))) sonra bi gün annem ilmek atıp başlattı ve babam şehir dışına gitmişti.. babam gelene kadar örüp bitiricem diye başlamıştım ilk el bezine. öyle işte :))

Eki Görüntüle 350221 Eki Görüntüle 350222 Eki Görüntüle 350223

Külot müthiş olmuş yaa.Nasıl da tatlı olacaktır bezin üzerinden giydirince.Çok beceriklisiniz valla.Maşallah...

Back
X