• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

Esperenzaa pembis pembis ne tatli olmus onlarrr masallah. Gelsinler artik cok heyecan bastibeni

teşekkür ederim cnm. ee kız olunca herşey pemuk şeker gibi oluyor:1:
artık son günlerimdeyim ben de, 16 günüm kalıyor bugünü de sayarsam.. hazırlıklarımız bitti, minişimi bekliyorum 4 gözle:32:

Eline sağlık gerçekten çok güzel olmuş:46:

çok teşekkür ederim..

Ellerine saglik canim bayiliyorum becerikli annelere

kızım için severek yapıyorum gerçekten.

çok güzel olmuş ellerine sağlık. keşke bende yapabilsem. ne fırsatım var ne becerim:D
:emir_bebek::1:
teşekkür ederim..bende eskiden çalışıyodum şimdi bol bol vaktim var..

GAMZONUR ne güzel yapmışsın ellerine sağlık. :21::21::21:
teşekkürler pollyanna

çok harika olmuş:nazar: ya nasıl yaptın öyle bize de tarif edermisin bende de bi sepet var gerçi ben hayatta yapamam el işim hiiçç iyi değil
teşekkkür ederim. önce silikon tabancası ile kapitone kumaş ile kapladım. yumuşak olsun diye sapı dahil. sonra saten ile kapladım. tülleri uygun biçimlere ayarladım. ipe dizdim büzdürdüm fırfırlı görünmeleeri için ve iğne ile birçok noktadan tutturdum. en son yaptığım bu fırfırların üzerine hazır fistoyu silikon ile yapıştırdım. başlangıç noktaları görünmesin diye. tabii 4-5 günümü aldı tüm bu işler. malum çok fazla oturamıyorum başında..

kızlar bebek şekerlerim ve sepetim hazır..

bu sepetim Eki Görüntüle 338637

3 farklı tipte şeker yaptırdım, bir kısmını doğumda bir kısmını da mevlütte dağıtıcaz kısmetse
Eki Görüntüle 338646

Eki Görüntüle 338648

Eki Görüntüle 338647

Eki Görüntüle 338644
çok güzeller hepsi... bende doğumda dağıtmak için farklı mevlüt için farklı bişeyler yapayım diyorum ama doğumdakine daha karar veremedim..mevlüt için olanları kendim yapıcam inşallah şekerlerinide kızımın daha doğrusu anahtarlık hazırlayacağım. becerebilirsem...

ellerine sağlık,çok güzel olmuş..ay ben de heveslendim resim yollamaya,becerebilirsem ben de göstereyim şekerlerimizi
çok teşekkür ederim..

teşekkür ederim cnm. ee kız olunca herşey pemuk şeker gibi oluyor:1:
artık son günlerimdeyim ben de, 16 günüm kalıyor bugünü de sayarsam.. hazırlıklarımız bitti, minişimi bekliyorum 4 gözle:32:
ayy gerçekten çok heyecanlı ne az kalmış...benim daha çoook var..:50:

Kızlar çok güzel olmuş bebek şekeri ve sepetiniz bende kendim yapmak istiyorum şekerleri inşallah vecerebilirim :))

Artık gelsin bebisler :))

Hepinize hayırlı doğumlar dilerim hanımlar..Doğumunuzda çikolata yerine sevimli ve lezzetli bebek kurabiyeleri dağıtmak isterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz..Geçen yıl kendi doğumumda yapıp geçmiş olsuna gelenlere vermiş ve herkesin çok beğenisini toplamıştım ;) Bebek mevlütünde de dağıtanlar oluyor. Satışa yeni başladığım için oldukça uygun fiyata yapıyorum. Modelleri görmek isterseniz bloğuma da beklerim..

cicibicikurabiye.blogspot.com

bizde kocimle bunları aldık bebişimize

Eklentiler

• $ana kucağı.webp
    $ana kucağı.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $beşik.webp
    $beşik.webp
    3 KB · Görüntüleme: 39
Çok güzel şeyler almışsınız hepiniz kızlar, güle güle kullansın bebişler, :nazar: ay az kaldı çok heyecanlı:)

Çok güzel şeyler almışsınız hepiniz kızlar, güle güle kullansın bebişler, :nazar: ay az kaldı çok heyecanlı:)

Çok güzeller canım kuzucuk güle güle kullansın:nazar:

güle güle kullansın bebişin cnm çok şıklar.. sayılı zamanımız kaldı artık. yakında geliyor meleklerimiz..

çok teşekürler arkadaşlarım.bebişlerimiz inşallah güle güle kullansınlar:54::54::54:

slm kızlar uzun zamandır giremiorum evimde internet yok anneme geldim akşamdan beri burdayız.herşey tamam kızımı bekliorum uykularım düzensiz bel ağrılarım oluor bunlarda cilvesi sanırım yerim kuzumu yer iice heyecanlanıoruz.doğum yapan oldu mu gruptan

bu gün kargodan geldi bebikimin süs şekerleri teyzeleri,üzerinede bunu yazdırdım

Eklentiler

• $Kadriye-0004.webp
    $Kadriye-0004.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 89
  • $Kadriye-0018.webp
    $Kadriye-0018.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 96
bu gün kargodan geldi bebikimin süs şekerleri teyzeleri,üzerinede bunu yazdırdım

güle güle dağıtın cnm çok tatlıymış şekerlerin.. ben de o siteden sipariş vermeyi düşünmüştüm bi ara, sonradan kendim gidip aldım.. yazdırdığın not da çok hoş..

Back
X