2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

çok tşkürler kızlar lohusa takımımı beğenmenize sevindim.bi bu eksik kalmıştı hastane çantamı hazırlayabilirim artık.darısı almayanlara olsun

Güle güle kullanın iyi günlerde çok şeker hepsi
teşekkür ederiz teyzesi daha güzelleri sizin olsun
Eki Görüntüle 313366
bende geçen hafta bunu aldım, kırmızı kırmızı giyeyim diye:))

Oooo arkadaşlar süpersiniz lohusa takımları felan güle güle kullanın .Bende bu gün kendime lohusa takımı aldım.
Ellerimi tuttuğum yerden emzirme sağlanıyor bebişi

güle güle giyin kızlar kırmızı kırmızı pek bi güzeller....

Çok güzelmiş canım,güle güle kullan
teşekkürler özgecim, daha güzeli senin olsun
güle güle giy canım çok güzel bende gecelik takımımı kırmızı aldım favori rengimdir :) bi de mavi pijama takımı aldım yeterlidir herhalde dimi kızlar

teşekkürler, 1 gecelik 1 pijama takımı hastane için yeterli olabilir. ama alt pijama bi tanede yedek alın ne olur ne olmaz.

Eki Görüntüle 313366
bende geçen hafta bunu aldım, kırmızı kırmızı giyeyim diye:))

Oooo arkadaşlar süpersiniz lohusa takımları felan güle güle kullanın .Bende bu gün kendime lohusa takımı aldım.
Ellerimi tuttuğum yerden emzirme sağlanıyor bebişi

kızlar hepsi çok güzel çokk ciciii bayıldım
allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

Güle güle kullan canım çok güzel kırmızı tacını da aldınmı :)

kırmızı tac almadım daha, kızımda taktığım şifon saç bandı gibi fular vardı, onu nereye koyduğumu bulabilirsem onu alırım yanıma :) yoksa tac alırım şöööyle kıpkırmızısından:))

kızlar hepsi çok güzel çokk ciciii bayıldım
allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

sağol canım daha güzelleri senin olsun

azeri kızının elbiselerine bayıldım çok güzeller Alalh güle güle giydirmek nasip etsin.

semracım senin pijamada çok şirinmiş güle güle giy. benim annemde bi tanesi kırmızı olsun diyo al basarmış ne demekse artık ama hazır yılbaşı geldi kırmızı çeşidi çokken almak lazım :)

sağol canım teşekkürler, evet büyüklerimiz hep öyle diyor, 40 çıkana kadar üzerimizde kırmızı bişeyler olması lazımmış. aynı şekilde bebeğinde sarı. oda sarılık olmasın diye.
bizim bi sarı bi kırmızı eşarp hazırda var.. kırmızı eşarbı ben, sarı eşarbıda kızımın, yatarken yatağın başına koyuyordum.

semracım gule gule gıy tatlımm cok sırınmısss ben daha almadım karar veremedım (( sabahlıgıımı aldım ama cok begenerek :)))

Arkadaşlar maşaAllah aldığınız ciciler harika, hepsine bayıldım, Rabbim hayırlı günlerde güle güle kullanmayı nasip etsin,

ben bir lcwden ve civilden aldıklarımdan başka hiç almadım, aldıklarımıda burda paylaşmıştım zaten, birde geçen ki gidişimde lohusa pijamamıda aldım, şeker pembesi, onu evde giyeceğim, birde hastanede giymek için alacağım, bu arada maşaAllah çoğunun alışveriş bitmişte hastane çantaları bile hemn hazırlanacak durumda... benim o kadar çok eksiğim varki, inşaAllah 20 ocakta açıköğretim sınavı için Ankaraya gidecem, eşimde bir hafta izin alacak, bütün alışverişler o zaman tyoptan yapılacak

arkadaşlar bu tacı yapmıştım kızıma, şimdi düşündümde lohusa tacı da olur gibi..

sizce???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…