Eki Görüntüle 316952
arkadaşlar bu tacı yapmıştım kızıma, şimdi düşündümde lohusa tacı da olur gibi..
sizce???
Bence gayet guzel olur cok tatli, ay sen ne yeteneklisin canim ya massallah:)
bence harika olur, zaten normalde lohusa tacıda kırmızı kurdelaydı eskiden... buda tam onun gibi... valla becerikli insanın hali başka oluyorEki Görüntüle 316952
arkadaşlar bu tacı yapmıştım kızıma, şimdi düşündümde lohusa tacı da olur gibi..
sizce???
gerçekten güzelmi canım yaaa, şuan kızımın başında o tac:))) öyle de tatlı oluyorki maşallah, fotolarını da çekiyorum, doğumda ben takarsam yine fotlarım, sonrada kardeşine takarız:)) aile boyu kullanmış oluruz:)))
canım eskiden kırmızı kurdela takarlarmış sende kırmızı kurdela al, onu incilerle süsleyip alttan lastik tak, daha rahat olurCok guzel olur bence canim, cok tatli duruyor cunku.:) ben tac takamiycam galiba, koca kafamiyim neyim tac takinca basim agriyorboyle senin tacindaki gibi kirmizi kurdele seklinda bir toka alip takmayi dusunuyorum.
Cok guzel olur bence canim, cok tatli duruyor cunku.:) ben tac takamiycam galiba, koca kafamiyim neyim tac takinca basim agriyorboyle senin tacindaki gibi kirmizi kurdele seklinda bir toka alip takmayi dusunuyorum.
Eki Görüntüle 316952
sizce???
masivaya katılıyorum canım, ben Defnede taç takmamıştım, şifon kurdela vardı kalın, onu takmıştım:) sende öyle bişey alabilisin, veya şu ucuz plastik taçlardan alıp kendin süsleyebilirsin
ayrıca MAsivacım teşekkür ederim:)
evet canım çok güzelmiş. ya ne hamaratsın poly. maşallah kırk bin kere sana...
Poly aklıma bi fikir geldi. bak zaman nasıl geçiyor defneciğin doğumunda taktığın tacı hatırlıyorsun bu taç defnede kalsın aynısından bir tanede kendine yap. o gün yani doğumda bu taçtan defnede sende takın. hem kardeşini sevmesi için bir yaklaşım olur... yerim ben onu...
canım eskiden kırmızı kurdela takarlarmış sende kırmızı kurdela al, onu incilerle süsleyip alttan lastik tak, daha rahat olur
masivaya katılıyorum canım, ben Defnede taç takmamıştım, şifon kurdela vardı kalın, onu takmıştım:) sende öyle bişey alabilisin, veya şu ucuz plastik taçlardan alıp kendin süsleyebilirsin
ayrıca MAsivacım teşekkür ederim:)
Arkadaşlar sizlere bişey soracaktım.Anne bebek çantası olarak ne aldınız yada nasıl bişey almayı düşünüyorsunuz.Ben netten biraz araştırdım.Niveanın çantası pek hoşuma gitmedi kaba duruyor sankii.Netten biraz araştırdım.Okiedog Bliss Celeb Anne Bebek Bakım Çantası New 2012 resim yükleyemedim.Sizin fikirlerinizide almak isterim.
Arkadaşlar sizlere bişey soracaktım.Anne bebek çantası olarak ne aldınız yada nasıl bişey almayı düşünüyorsunuz.Ben netten biraz araştırdım.Niveanın çantası pek hoşuma gitmedi kaba duruyor sankii.Netten biraz araştırdım.Okiedog Bliss Celeb Anne Bebek Bakım Çantası New 2012 resim yükleyemedim.Sizin fikirlerinizide almak isterim.
Canım bu çantayı bizzat gördün mü? içi nasıl, kullanışlı mı... Bende bebek çantalarına bakıyorum.... Lassig marka bir çanta baktm, içi çok kullanışlıydı.... içinde biberonu koymak için termosu vardı, sıcak yada soğuk koyduğunda onu öylece muhafaza ediyor, alt açma seti var, herşeyini koymak için bölmeler var...çok içime sindi... 150 tlden 120ye inmişti... ama alıp almama konusunda kararsız kaldım:44: Çünkü şimdiye kadar bir çantaya 25ten fazla para vermedim:26: ve 120 tl verdiğime değer mi bilmiyorum:44:Arkadaşlar sizlere bişey soracaktım.Anne bebek çantası olarak ne aldınız yada nasıl bişey almayı düşünüyorsunuz.Ben netten biraz araştırdım.Niveanın çantası pek hoşuma gitmedi kaba duruyor sankii.Netten biraz araştırdım.Okiedog Bliss Celeb Anne Bebek Bakım Çantası New 2012 resim yükleyemedim.Sizin fikirlerinizide almak isterim.
Eki Görüntüle 319902 Eki Görüntüle 319901 Eki Görüntüle 319900 Eki Görüntüle 319899 Eki Görüntüle 319903 Eki Görüntüle 319893 Eki Görüntüle 319894 Eki Görüntüle 319895 Eki Görüntüle 319896 Eki Görüntüle 319897 Eki Görüntüle 319908 Eki Görüntüle 319907 Eki Görüntüle 319906 Eki Görüntüle 319905 Eki Görüntüle 319909
Oğluşumun cicileri :))))
Özgeeeee harika...
Çok güzel hepside özellikle sen neyi beğendiğimi iyi biliyorsun...
hepsinide güle güle, sağlıkla kullansın bebişin...
canım yelek harika ya battaniyesiyle takım olacak... maviş maviş giydir inşallah...
ÖZGEcim cicilerinizin hepsi birbirinden güzel.. güle güle giysin minik oğluşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?