2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

çok teşekkür ederiz. alt açma setimizin markası Bebitof. bayramda istnabuldaydık havuzlu han a gitme fırsatım oldu. ordan aldım. kaça aldığımı hatırlamıyorum inan. sayı hafızam pek iyi değildir. battaniyesi kapitone battaniye %75 pamuk %25 polyester yazıyo. dokununca yumusacık bi his veriyo. cok beğenerek aldım tavsiye ederim.

minik çiçeğime yeni aldıklarım ciciler :)

bi beşik, küvet takımı, havlu bornoz ,nevresim takımı kaldı annişler :)
güle güle kullansın bebeğin hepsi çok güzeller

oooo maşallah bitmiş ne güzel. hepsi çok güzeller iyi günlerde kullanın

Son düzenleme:
allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin cnm hepsi çok güzelll

Teşekkür ederim canımmm

Çok sağol cnm ,valla ekim kasım annelerini okuyordum arada onlar yazınca iyi oluyor diye aldım bende burun aspiratörünü. Pijamamı annem aldı birde gecelik eminönünden almış gecelik+pijama 40 tl çok uygun geldi bana aklınızda bulunsun

Canım sende eminönü gitmişsin galiba, hemen hemen aynı şeyleri almışız, mevlüt takımı tıpatıp aynısı, oğlumu şimdiden içinde hayal ediyorum :)
Sağlıklı günlerde giyinsin seninn küçük prensinde.

canım güle güle giysin prensesin, hepsi çok güzeller

bunlar çooook güzel minik kızın güzel günlerde giysin. güle güle kullanın. pijaman da güzelmiş bu rada
Teşekkür ederim cnmm

Allahhhh yerim ben bunları yerimmm,çok şeker hepsi Azeri'cim.Kızları süslemesi çok eğlenceli yaf

Evet cnm kesinllikle ben ilk kız olduğunu öğrenidğim zaman zıbın battaniye fln değil tokalar etekler almaya başladım annem kızınca diğerlerini aldım kız bebek = süs püs

Aynen canım bizimkinin yüzükleri bile var şimdidennnHatta komşu şey dedi aaa yeni doğan bebişlere yüzük mü yapmışlarYok dedim ben ilerisi için alıverdim yuh dio.Eeeee şimdiden süslensinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…