• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

çok güzel ciciler almışsın cnm :nazar: güle oynaya giyer inşş

canım hepside çok güzel gerçekten... bayıldım. güle güle kullansın bebişin... :nazar:
öpme beni önlükleri çok hoş.. :1: he birde pijama takımın güzel duruyor...
ben burun aspiratörü deniyor sanırım onun adı ondan almadım. alayımmı lazım olurmu?

bnm arkadaşım kullanmış çok kullanışlı olduğınu söyledi bende aldım

$2011-12-23 22.57.32.webp$2011-12-23 22.57.08.webpEki Görüntüle 313001 Eki Görüntüle 313002 Eki Görüntüle 313003 Eki Görüntüle 313004 bunlar da oğluma morhipo dan aldığım ciciler ve kendime ladığım pijamalar (lohusa shop tan) hepsini çok beğendim.

canım çoook güzeller güle güle kullanın inş. bu arada bebek arabamız aynı rengi bile :)

çok güzeller canım güle güle kullanın inş.

Eki Görüntüle 313366
bende geçen hafta bunu aldım, kırmızı kırmızı giyeyim diye:))

rengi çok hoş pollycim güle güle kullan inş.

Oooo arkadaşlar süpersiniz lohusa takımları felan güle güle kullanın .Bende bu gün kendime lohusa takımı aldım.
Ellerimi tuttuğum yerden emzirme sağlanıyor bebişi:42:

Eklentiler

• $Kadriye-0011.webp
    $Kadriye-0011.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $Kadriye-0010.webp
    $Kadriye-0010.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 35

cnm hepsi cok kliteli ve güzel birinci mavililer jokerden sanırım bende badilerini aldım güzel günlerde kullansın oğluşun...

Oooo arkadaşlar süpersiniz lohusa takımları felan güle güle kullanın .Bende bu gün kendime lohusa takımı aldım.
cok şık bir takım cnm güle güle kullan

Eki Görüntüle 313366

bu sene hastanelerde kırmızı patlaması olcak :53:güle güle giy cnm cok cici bir takım

Eki Görüntüle 313366
cnm çok tatlı ben de kırmızıyı çok severim:nazar:
güle güle giy cnm

hepside çok tatlıymış annesi yaw:nazar::emir_bebek:

beğenmenize sevindim.. kızımda kırmızı almamıştım, 40ım çıkana kadar annem üzerimden kırmızı eksik etmemişti:)) kırmızı eşarp, kırmızı kurdele filan.. bu kezde böyle olsun dedim:)) eşimde geçen gün çok şeker tokalar getirmiş Defneye, ama pembe.. onlara göz koydum:)))):9::9::9::9::9: :49::49::49::49:

cnm hepsi cok kliteli ve güzel birinci mavililer jokerden sanırım bende badilerini aldım güzel günlerde kullansın oğluşun...

ben çanakkalede oturuyorum canım buda çok alternatif yok açıkçası bunları almak için istanbula gittim jokerin urünleri gerçekten güzel yumuşacık.rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin bebişlerimize....
cok şık bir takım cnm güle güle kullan

bu sene hastanelerde kırmızı patlaması olcak :53:güle güle giy cnm cok cici bir takım

ben hiç kırmızı düşünmemiştim şimdi bende heveslendim çookkk:)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 312999 Eki Görüntüle 313000 Eki Görüntüle 313001 Eki Görüntüle 313002 Eki Görüntüle 313003 Eki Görüntüle 313004 bunlar da oğluma morhipo dan aldığım ciciler ve kendime ladığım pijamalar (lohusa shop tan) hepsini çok beğendim.

Eki Görüntüle 313366

pijamalarınız çok güzel güle güle giyin :nazar:bir ben kaldım almayan sanırım :19:

Back
X