2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

Işılcım hepsi birbirinden güzel.. güle güle kullanın inşallah kuzucuğunla beraber.

beyaz halıyı nerden ve kaça aldın canım???

sağol cnm rabbim hepizin eşyalarını hayılrlısı ile kullanmayı nasip etsin inş....beyaz halı ıkedan cnm öle tüylü tüylüde değil buklet gibi 118 tl cnm....cocuklar için uygun güzel silnirde ...

Maşşallah çok güzeller, güle güle giysin bebiş. :))
Aminnn
Beb maalesef anlamiyorum orgu isinden teyzem sagolsun yapmis bir suru annem teyzelerim hala oruyorlar bunlarla ben uc cocuk buyuturum herhalde

güle oynaya giysin bebeşin

Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasipp etsin

Canim yastiklarin hepsi cok guzel iyi gunlerde kullansin bebis

cnm hepsi cok güzel rabbim hayırlı güzel günlerde kullanmayı nasipetsin inşallah....

Derincim güle güle kullansın kuzun iyi günlerde inşallah

Işılcım Aden de güle güle kullansın cicilerini,eksikleri tamamlama sırası ben de aralık ayında hiç eksik kalmaması lazım hadi kolay gelsin bize

Aslında bu mevlüt takımıymış sanırım beyaz olduğu için,ama ben kuzuya mevlütte tütü diktirmek istiyorum du bakalım

Eklentiler

• $271120113864.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 44
Bu balon etek çok şeker çok tatlı bir mor rengine sahip,beli saten ,fiyonku da öyle ama kuzunun annesi becerememiş foto çekimini:44:

Eklentiler

• $271120113867.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 52
Bunun içinde hayal ediverdim minnoşu foto çekerken,bu da pek güzel çıkmamış,yumuşacık polar tulumumuz teyseleri

Bunun içinde hayal ediverdim minnoşu foto çekerken,bu da pek güzel çıkmamış,yumuşacık polar tulumumuz teyseleri

Eklentiler

• $271120113870.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 51
Battaniye almayı abarttım ben biraz,niyeyse hep üşüyecek korkusu mu vardır içimde nedir.Bu da polar battaniyemiz,yatak örtüsü olarak da kullanabiliriz baya kocaman birşey

Eklentiler

• $271120113872.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…