2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

Aman yapasınlar daha iyi zaten sonra ben yaptım diyolar.Böyle daha iyi aslında biz beğendiğimizi alırız bebişlerimize.

Eki Görüntüle 289998

kızlar 3 adet nevresim aldım ama bu ikisi nette vardı o yüzden yükleyebildim genelde internette cotton bebe nev 40 tl ben 28 tl ye aldım bursadan bir tanede kabartmalı aldım oda 70 tl....

Son düzenleme:
e-bebekten BabyBjörn ana kucağı aldım kampanyaya girmiş, 149 tl.

Eki Görüntüle 287662

Çok güzel olmuş güle güle giysin kuzun ellerine sağlık

Işılcım baykuşlu olanı çok beğendim nerden aldın?

canım çok güzeller. güle güle kullansın bebişin... bende taç markalı bir nevresim takımızı aldım 50 tl fiyatı. bizim burdada cotton box markalı bir nevresim takımı buldum fiyatı 35 tl. ondanda 2 takım alacağım... bana fiyatları biraz pahalı geldi ama tabiki kaliteden fark edebilir. havlu satan yerlerede bakın. ben istanbulda oturduğum için imkanmı fazla bilmiyorum...

Kızlar biberon alacada cam daha sağlıklı bir küçük bir büyük alacağım ikisinide cammı alayım?

kızlar cotton box netten bulabilirsiniz ama nette sanırım 40 tl....gitti gidiyorda uygun bir inceleyin kızlar

kızlar cotton box netten bulabilirsiniz ama nette sanırım 40 tl....gitti gidiyorda uygun bir inceleyin kızlar

canım şimdi gitti gidiyordan baktım fiyatlar çok daha uygun
kalite olark nasıl bir marka bilmiyorum
ama kaliteliyse iki tane almayı düşünürüm

canım taç marka nevresimi nerden 50ye aldın?

cnm kalitasi cok güzel merak etme zaten bu marka bilindik ve iyi bir marka....

ben bursadan bebeler sarayının ordan aldım cnm bir tane daha aldım oda hani şu uyku setlerine kabartma yapıyolar ya onun gibi 2 tane yastık birde yorgan aldım.....

sağol canım hemen sipariş veriyorum
içinde yorganıda olan bir set var belki onuda alırım

Kızlar biberon alacada cam daha sağlıklı bir küçük bir büyük alacağım ikisinide cammı alayım?

canım cam pek tavsiye etmediler bana, içinde minik parçalar kırılır falan diye, bir de sürekli steril edicez cam belki dayanmaz. o yüzden cam almadım ben.

kızlar bundan annme ısamrladım istanbula gittiğimde cok beğenmiştim gitti gidiyorda var 26 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…