• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

$Isd0898.webp

heyecanlandım ve hemen eklemek istedim. Kızlarımın pandufları:)))

Polycim ne şanslı bir annesin kızların ve sen müthiş 3 lü olacaksınız. kendinede al bir tane bundan...:1:
kendime mi:))))) evet yaa büyük modellerinide üretsinler bunların:))
İnşallah öyleyimdir canım benim. şöyle bi düşünüyorumda büyüdüklerinde ikisinide yanıma alıp orası senin burası benim dolaşırmıyız acaba:)))
Çok güzeller canım,kız annesi olmak da ayrı bi güzeldir yaa,şanslısın valla.
Çok sağol canım, kız annesi olmak güzel gerçekten. Maşallah kızım şimdiden yardım etmeye çalışıyor annesine :nazar::nazar::nazar:

ay çok tatlııı benim kızımda da var bunlardan gülegülegiysin minnoşların cnm ya

teşekkürler, gerçekten Sİbelcim yaa çok tatlılar. bende bayıldım. İnşallah ilerde abla kardeş giyerler bunları.

Yerim ben onun içine girecek minik parmakları birden hayal ediverdim :16:
Güle güle kullansın prensesler panduflarını pollycim :21:

bende bende bende yerim valla:)))
Çok teşekkür ederim tatlım sağolasın :16::16::16:

Şimdi tığ işi tulum örüyorum bitince onuda ekliycem inşallah:)))) :6::6::6::6::6::6::6::6:
bunun renk ve modelini değiştirdim azcık:))))
:34::34::34::34::34:

$tulum.webp

Son düzenleme:
Bunlar da benim bebeklerimin ilk cicileri. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah :nazar:

$2li kadife takım-telsiz.webp$penye tulum.webp$tulum.webp$zıbın-pantolon-tulumlar.webp$battaniye-bez cantası-altaç.webp$genel.webp

canım çok güzeller. güle güle kullansınlar. eşimle baktık şimdi cicilere. hadi bizde bişeyler alalım diyip duruyor...:1:
o benden sabırsız...

Teşekkürler.bir hayli yorucu oldu benim için, bence de başlayın yavaş yavaş.zaten bitmiyor eksikler:)

Bunlar da benim bebeklerimin ilk cicileri. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah :nazar:

çok güzeller cnm güle güle giyerler inş

Eki Görüntüle 290962 Eki Görüntüle 290963 Eki Görüntüle 290965 Eki Görüntüle 290968 Eki Görüntüle 290970 Eki Görüntüle 290971

Eki Görüntüle 290423

heyecanlandım ve hemen eklemek istedim. Kızlarımın pandufları:)))
:nazar:ne güzelmiş bunlar bendemi alsam prensesime

bende bende bende yerim valla:)))
Çok teşekkür ederim tatlım sağolasın :16::16::16:

Şimdi tığ işi tulum örüyorum bitince onuda ekliycem inşallah:)))) :6::6::6::6::6::6::6::6:
bunun renk ve modelini değiştirdim azcık:))))
:34::34::34::34::34:

Eki Görüntüle 290898

ne güzel beceriklisn cnm keşke bende yapabilsem

bernacım cok bguzel tatlım yuce rabbım saglıcakla gıydırmeyı nasıp etsınnn

BERNAAAAA bunlar çooookk tatlııııı... Ayyy içinde bebişlerini düşünüyorumda oyyyyy nasıl şirin nasıl şeker olurlar:))
Allah ağzınızın tadıyla güle güle giydirmek nasip etsin.:nazar::nazar::nazar:

:nazar:ne güzelmiş bunlar bendemi alsam prensesime

ne güzel beceriklisn cnm keşke bende yapabilsem

Sağol canım çok hoşuma gitti benimde:) sabah 9da açılıyo BİM, ben 10 da gittim çoğu numarası bitmişti:(

Back
X